Joannk 09.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ta lampa naprawdę bardzo oświetla blat i jest to praktyczne rozwiązanie, bo ona się nie brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Do podwieszanych sufitów jak znalazł, ale jak nie ma podwieszanych, jak u mnie to będzie taka tylko natynkowa (czarna to może łatwiej bedzie czyscic, bo mazów nie będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No tak warunek to podwieszony sufit w tym przypadku, ale kuchnia rodziców ma ponad 10 lat i dlatego dzielę się tym rozwiązaniem, bo wiem jak wygląda po takim okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A jaki jest dostęp do tych lamp, gdyby się przepaliły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 bezproblemowy, wyciągasz rękę i zmieniasz żarówę nie ma żadnej zabudowy szklanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wygląda neutralnie, dobrze oświetla, nie brudzi się - same plusy:) Zdecydujecie się na takie oświetlenie? Do łazienki np. też by pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Oświetlenie jest na tyle uniwersalne, że może zastosować je w różnych pomieszczeniach. Ja mam to do siebie, że patrzę dość często na stronę praktyczną i tylko pod tym względem się waham co do danego zakupu. Jak zastosujemy taką lampę to się nie na czyszczę jej zbytnio, ale coś kosztem czegoś - narobię się z pewnością przy płytkach mugatowych w kuchni:) No niestety za dobrze nie może być Też ma mi prawo się coś podobać, co jest mniej praktyczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mąż będzie pomagał w czyszczeniu;) a białe cegiełki są prześliczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.02.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 na nocne słuchanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.02.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 no coś tam wrzucę jutro... A dziś już jest pojutrze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.02.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 To nie jest żadna internetowa bzdura, że na elektrycznych kuchniach gotując ma się czystszą kuchnię jeżeli chodzi o tłusty wstrętny osad.... ja ten osad pamiętam z domu rodzinnego, mieszkań, które wynajmowałam i miały kuchnie gazowe. Od kiedy gotuję na elektrycznych (poprzednio zwykła ceramiczna, a teraz indukcja) zapomniałam co to osad, a czyszczenie kuchni to pestka - pół minuty i zrobione. Jak dla mnie nigdy więcej gazu! Ale już było tyle dyskusji na ten temat - to jak dyskusje o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą A zatem potomek w czerwcu? Domek już będzie gotowy? No i piszecie o nim Mały - rozumiem, że synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.02.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 To nie jest żadna internetowa bzdura, że na elektrycznych kuchniach gotując ma się czystszą kuchnię jeżeli chodzi o tłusty wstrętny osad.... ja ten osad pamiętam z domu rodzinnego, mieszkań, które wynajmowałam i miały kuchnie gazowe. Od kiedy gotuję na elektrycznych (poprzednio zwykła ceramiczna, a teraz indukcja) zapomniałam co to osad, a czyszczenie kuchni to pestka - pół minuty i zrobione. Jak dla mnie nigdy więcej gazu! Ale już było tyle dyskusji na ten temat - to jak dyskusje o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą Sama prawda. U rodziców po zamianie kuchenki gazowej na elektryczną problem tłustych szafek praktycznie zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.02.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A dziś już jest pojutrze:P Lepiej późno niż wcale foty w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.02.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja nie rozumiem mechanizmu;) dlaczego przy gazie jest osad, a przy idukcji nie ma - dlatego nie przyjęłam tego za pewnik, pisząc, ze czytałam o tym w necie. U mnie będzie idukcja, ale zalety gazówek też widzę Teraz idę zobaczyć postępy w Lapisku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.02.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 może dlatego, że przy indukcji mamy tylko opary z gara, a przy gotowaniu na gazie jeszcze spaliny gazowe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 ...i pewnie masz rację, o to chodzi, chociaż przy węglowych też były tłuste osady. Widuję różne kolory tej foli do poddaszy, czy kolor ma znaczenie w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.02.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Naprawdę jestem coraz bardziej przekonana co do indukcji:) Tylko garnki będziemy musieli zakupić. Muszę sprawdzić czy mój ulubiony czajnik nadaje się na indukcję, zbyt bardzo mi się podoba żeby go zostawić u rodziców... http://vinzer.com.pl/uploads/produkty/69007 Sprawdziłam- nada się na indukcję uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Jakie piękne czajniki są na allegro, muszę Wam pokazać. Takie klimatyczne:) http://www.garneczki.pl/media/img/products/9865b17891dd573486d7d8bdf9b185.jpghttp://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/93/27/29/2093272945 firma HAEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.02.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Mało jest ładny czajników. Te bardzo ładne, niestety nie do mojej kuchni. Ja mam stalowe bydle siemensa, za ciężki, za wielki i łatwo się oparzyć. Kupię nowy, mały, a ten będzie wyjmowany na imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Może widziałaś gdzieś małe, zgrabne i czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts