Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

Ja nie rozumiem mechanizmu;) dlaczego przy gazie jest osad, a przy idukcji nie ma - dlatego nie przyjęłam tego za pewnik, pisząc, ze czytałam o tym w necie. U mnie będzie idukcja, ale zalety gazówek też widzę;)

Teraz idę zobaczyć postępy w Lapisku:)

W gazowych spala się gaz i te spaliny porywają z parą wodną i tłuszczem oblepiają meble.

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pięknieje Lapis... najpierw dostał stosowny wygląd zewnętrzny (wiem wiem nie ma docelowego koloru ale i tak mi się podoba) ale teraz wnętrze nabiera kształtów...

Joannk, gratulacje bo nie wiem czy Esiak przekazał;)

ps. czerwiec to piękny miesiąc na powitanie Nowego Członka Rodziny... (z autopsji: zdecydowanie lepszy niż sierpien czy październik;))

Pięknieje Lapis... najpierw dostał stosowny wygląd zewnętrzny (wiem wiem nie ma docelowego koloru ale i tak mi się podoba) ale teraz wnętrze nabiera kształtów...

Joannk, gratulacje bo nie wiem czy Esiak przekazał;)

ps. czerwiec to piękny miesiąc na powitanie Nowego Członka Rodziny... (z autopsji: zdecydowanie lepszy niż sierpien czy październik;))

No śmiałby nie przekazać to miałby z nami do czynienia :yes: :yes: :yes:

Esiak umknęło Ci moje pytanie, czy za głupie jest?;)

chodzi o folię...?

standardowe paroizolacje są żółte (ja mam Tytana), ale każdy producent np wełny ma swoje folie (i mogą mieć różne kolory), do tego dochodzą srebrne, itd...

najważniejsze aby była to folia paroizolacyjna o odpowiedniej grubości (=>2mm) i ciężarze właściwym (>160g/m2)