pumpaluna 19.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Lapis robi wrażenie bardzo przestronnego. A schowek na buty fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Lapis robi wrażenie bardzo przestronnego. A schowek na buty fajna rzecz trzeba było jakoś wykorzystać tą pustkę nad garażem... same wiecie dobrze ile się zawsze jakiś gratów nazbiera, a jak nie ma piwnicy to trzeba wykorzystać każde wolne miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No OCZYWIŚCIE że myslałam o zdjęciu nr 6:) To jakie ma wymiary?? Bo z tego co pamiętam to dośc sporawe jest prawda?? A na 5 to łazienka górna?? na 5. zdjęciu to górna łazienka... ta garderóbka jest malutka, ma chyba 120-130cm szerokości i może z 160-180cm głębokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 trzeba było jakoś wykorzystać tą pustkę nad garażem... same wiecie dobrze ile się zawsze jakiś gratów nazbiera, a jak nie ma piwnicy to trzeba wykorzystać każde wolne miejsce... dlatego ja się naparłam na łóżko ze schowkiem po całości tak żeby mieć gdzie torby podróżne pochować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ja nie wiem o jakich schowkach na buty mówicie...przy waszej sypialni ten trójkąt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Lukarna- tak ten trójkąt tam będą moje buciki, całą góra bucików:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A cześć Masz już pomysły na Waszą sypialnię?? Kolory itd? Marcina nie pytam nawet bo jeżeli chodzi o takie rzeczy to się sianem wykręca:) Kuchnię macie już zamówioną tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A co do różnego rodzajów schowków, co Wy na to:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jeszcze na torebki trzeba znaleźć miejsce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A cześć Masz już pomysły na Waszą sypialnię?? Kolory itd? Marcina nie pytam nawet bo jeżeli chodzi o takie rzeczy to się sianem wykręca:) Kuchnię macie już zamówioną tak? Co do kolorów sypialni to naszło mnie ostatnio pewna kombinacja kolorów brąz, beż, lazur. Widziałam w jakimś czasopiśmie tapetę w taką kolorystykę i coraz bardziej się skłaniam ku niej. Pewnie niedługo wkleję jakieś inspiracje. A co do kuchni - jeszcze płytek nie ma więc się nie spieszymy z zamówieniem, najpierw musimy zacząć układać płytki, wówczas będziemy zamawiać, ważne że wiemy co i gdzie chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jeszcze na torebki trzeba znaleźć miejsce;) no i na paski, szaliki, apaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 kombinacja kolorów brąz, beż, lazur. Uwielbiam:) ps. co do "dodatków" to moja zmora... teraz w korytarzu nie mam żadnej szafki ani miejsca gdzie mogłabym je schować. Mam tylko niedużą skrzynię na buty (przy naszej piatce jest tak z 2 razy za mała:/) i wieszaki na kurtki i wkurzam się strasznie jak mi te czapki/szale/rękawiczki latają non stop gdzieś:/ W domu obowiązkowo musi coś być na te podręczne. Tzn aktualnie uzywane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aaaa schowek na miotłę wysuwany obok lodówki - REWELACJA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aaaa schowek na miotłę wysuwany obok lodówki - REWELACJA!! Pewnie zrobicie odkurzacz centralny, więc zainstalujesz szufelkę Schowek na miotły w kuchni okaże sie zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No tak, ale Aga do tej szufelki jakoś śmieci trzeba "domieść" nie?? U mnie miotła stanie w spiżarni;) O ile spiżarnia zostanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No właśnie, zawsze jest za mało tych miejsc w domu, gdzie można coś poupychać. Mi też teraz brakuje pomysłów na różne schowki. Np. co pod schodami? Przecież można tą przestrzeń wykorzystać bardziej praktycznie. Tak na razie pewnie w praktyce wyjdzie co i gdzie będzie jeszcze można zabudować. Ale myślę, że warto by było wykorzystać przestrzeń też pod skosami. Np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 19.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Esiak, a twój piec będzie chodzić pod ogrzewaniem podłogowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No tak, ale Aga do tej szufelki jakoś śmieci trzeba "domieść" nie?? U mnie miotła stanie w spiżarni;) O ile spiżarnia zostanie:D No tak, gapa ze mnie;) Za to szufelki nie będzie w schowku;) U nas zamiast szufelki będzie taki mini odkurzacz w szafce, którym mozna np. okruchy z blatu wciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Esiak, a twój piec będzie chodzić pod ogrzewaniem podłogowym ? główne ogrzewanie to grzejniki, podłogówka to małe pętle na zaworach RTL w łazienkach, kuchni i wiatrołapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No tak, gapa ze mnie;) Za to szufelki nie będzie w schowku;) U nas zamiast szufelki będzie taki mini odkurzacz w szafce, którym mozna np. okruchy z blatu wciągać. My też planujemy takie coś sprytne w szafce kuchennej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts