Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No OCZYWIŚCIE że myslałam o zdjęciu nr 6:)

To jakie ma wymiary?? Bo z tego co pamiętam to dośc sporawe jest prawda??

A na 5 to łazienka górna??

na 5. zdjęciu to górna łazienka...

ta garderóbka jest malutka, ma chyba 120-130cm szerokości i może z 160-180cm głębokości...

trzeba było jakoś wykorzystać tą pustkę nad garażem...

same wiecie dobrze ile się zawsze jakiś gratów nazbiera, a jak nie ma piwnicy to trzeba wykorzystać każde wolne miejsce...

dlatego ja się naparłam na łóżko ze schowkiem po całości tak żeby mieć gdzie torby podróżne pochować

A cześć:)

Masz już pomysły na Waszą sypialnię?? Kolory itd?

Marcina nie pytam nawet bo jeżeli chodzi o takie rzeczy to się sianem wykręca:)

Kuchnię macie już zamówioną tak?

Co do kolorów sypialni to naszło mnie ostatnio pewna kombinacja kolorów brąz, beż, lazur. Widziałam w jakimś czasopiśmie tapetę w taką kolorystykę i coraz bardziej się skłaniam ku niej. Pewnie niedługo wkleję jakieś inspiracje.

A co do kuchni - jeszcze płytek nie ma więc się nie spieszymy z zamówieniem, najpierw musimy zacząć układać płytki, wówczas będziemy zamawiać, ważne że wiemy co i gdzie chcemy.

kombinacja kolorów brąz, beż, lazur.

Uwielbiam:)

ps. co do "dodatków" to moja zmora... teraz w korytarzu nie mam żadnej szafki ani miejsca gdzie mogłabym je schować. Mam tylko niedużą skrzynię na buty (przy naszej piatce jest tak z 2 razy za mała:/) i wieszaki na kurtki i wkurzam się strasznie jak mi te czapki/szale/rękawiczki latają non stop gdzieś:/

W domu obowiązkowo musi coś być na te podręczne. Tzn aktualnie uzywane;)

No właśnie, zawsze jest za mało tych miejsc w domu, gdzie można coś poupychać. Mi też teraz brakuje pomysłów na różne schowki. Np. co pod schodami? Przecież można tą przestrzeń wykorzystać bardziej praktycznie. Tak na razie pewnie w praktyce wyjdzie co i gdzie będzie jeszcze można zabudować. Ale myślę, że warto by było wykorzystać przestrzeń też pod skosami.

Np.

083.jpg

082.jpg

081.jpg

No tak, ale Aga do tej szufelki jakoś śmieci trzeba "domieść" nie??:)

U mnie miotła stanie w spiżarni;) O ile spiżarnia zostanie:D

No tak, gapa ze mnie;) Za to szufelki nie będzie w schowku;) U nas zamiast szufelki będzie taki mini odkurzacz w szafce, którym mozna np. okruchy z blatu wciągać.