Joannk 19.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nikt nie zwrócił uwagi na pomysłową suszarkę na bieliznę! Przecież jest rewelacyjna! Powala mnie z nóg za każdym razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 19.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A skąd wybór pieca vaillant ?? własnie patrzę napiece i znalazłem takie coś De Dietrich MODULENS AGC.../V 100 HL Umnie będzie 50m2 podłogówki reszta kaloryfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nikt nie zwrócił uwagi na pomysłową suszarkę na bieliznę! Przecież jest rewelacyjna! Powala mnie z nóg za każdym razem:) Planujecie taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nie:) ale pomysł jest fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam Państwa Esiaków:)Wreszcie są dowody na postępy na poddaszu;) Fajnie, ze planujecie dużo schowków i jeszcze ta cegła w salonie, będzie bosko, świetnym pomysłem jest też zagospodarowanie klatki schodowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Trzeba wykorzystać całą przestrzeń. Zawsze można jakiś pawlacz skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Tylko jak tą klatkę zagospodarować to jeszcze nie wiem. Jak będą schody wówczas chyba coś mi wleci do głowy. Dzisiaj mąż mnie oprowadzał po budowie (tylko po dolnej części - na górę nie dam rady po rusztowaniu:)) i tak się ożywiliśmy. Muszę przyznać, że coraz bardziej mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Burza mózgów i nowe pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Tylko jak tą klatkę zagospodarować to jeszcze nie wiem. Jak będą schody wówczas chyba coś mi wleci do głowy. Dzisiaj mąż mnie oprowadzał po budowie (tylko po dolnej części - na górę nie dam rady po rusztowaniu:)) i tak się ożywiliśmy. Muszę przyznać, że coraz bardziej mi się podoba:) Przy kazdej wizycie na naszej budowie podoba mi się bardziej. Tak to chyba działa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Och Lukarna, wizualizacje tworzą mi się w głowie momentalnie:) Ale teraz zrobiło się tak jasno przez te gładzie, i ta przestrzeń optycznie się jakby zwiększyła. Dzisiaj stwierdziłam, że nasz pokój gościnny, który będzie na początku naszą sypialnią, nie jest w cale taki mały. Nawet szafa komandora by się zmieściła i jeszcze pokoik jest całkiem ustawny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Przy kazdej wizycie na naszej budowie podoba mi się bardziej. Tak to chyba działa;) Ty też tak masz:) bo prawie ten sam etap:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A skąd wybór pieca vaillant ?? własnie patrzę napiece i znalazłem takie coś De Dietrich MODULENS AGC.../V 100 HL Umnie będzie 50m2 podłogówki reszta kaloryfery. vaillant dobra firma, sprawdzony serwis, poza tym mam już wszystko obcykane co do tego kotła... De Dietrich również dobra firma, ten kocioł co wskazałeś bardzo podobne rozwiązania ma, też lodówka i też zasobnik warstwowy... no i nawet lepiej moduluje od vaillanta wybór kotła musisz dostosować do zapotrzebowania na ciepło budynku, a następnie określić swój komfort ciepłej wody (rodzina ilu osobowa?), potem czy jest miejsce i może stać osobno zasobnik i wisieć kocioł, czy też nawet nie ma pomieszczenia i kocioł jak lodówka ma stać w kuchni lub na poddaszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Och Lukarna, wizualizacje tworzą mi się w głowie momentalnie:) Ale teraz zrobiło się tak jasno przez te gładzie, i ta przestrzeń optycznie się jakby zwiększyła. Dzisiaj stwierdziłam, że nasz pokój gościnny, który będzie na początku naszą sypialnią, nie jest w cale taki mały. Nawet szafa komandora by się zmieściła i jeszcze pokoik jest całkiem ustawny:) Te pokoje na dole macie prawie identyczne, prawda? Najważniejsze że po wizytacjach budowlanych pozytywne emocje są I juz widać światełko w tunelu... Zaraz zaczną się kolorować podłogi... ściany... Ani się nie obejrzycie jak będziecie W SWOIM DOMU na zmianę wstawać do Juniora w nocy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Junior już pewnie waży z 400g poza tym Mały już kopie i rusza się mocno i jak przyłożę rękę do brzuszka Mamuśki - czuje małego łobuza:) Edytowane 19 Lutego 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.02.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Kawał faceta z niego:) wzruszają mnie takie maleństwa. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.02.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No to jak już tak kopie to da Joannie jeszcze popalić do czerwca:) Moja była bardzo leniwa w życiu płodowym, ale nie przełożyło się to na jej usposobienie - aktualnie mam wrażenie, że ma jakieś adhd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.02.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nim się obejrzycie a będzie słychać tupot małych stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.02.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Dzięki Wszystkim za miłe słowa:) i kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.02.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ostatnio myślałam o tzw. gabinecie:) czyli upraszczając pokój w którym stoi komputer:) Rolę dla takiego pokoju przeznaczyliśmy na parterze obok pokoju gościnnego. Jest to nr 7 na naszym planie. 10,6 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.02.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ostatnio wertuję różne strony w poszukiwaniu pomysłu. Biurko już mamy (80-letnia sztuka) oraz nad nim planuję umieścić nadstawkę wieszaną w podobnym wieku. Tworzy nam się gabinet klasyczny. Początkowo myślałam, żeby dać tam cegłę na jednej ścianie, ale z czasem uznałam, że tej cegły będzie chyba już u nas za dużo. Pokażę kilka pomysłów na gabinet, niektóre z Dekoratorni. Kominek w gabinecie - dla mnie jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts