Joannk 20.02.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Choć mojemu mężowi penie starczyłoby tyle miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.02.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Mąż mało wymagający to dobrze;) chociaż jeżeli uzależniony od komputera to źle;) Lubię cegłę we wnętrzu, ale chyba nie będę jej miała, chyba, że pokombinuję z sypialnią... będę się więc zachwycała Waszymi ściankami. A w gabinecie nr2 już się widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No właśnie cegła daje taki klimat....mi się bardzo zawsze podobają wnętrza z takimi elementami, chyba mam jakieś ciągnoty do loftów czy co:) Ale u nas będzie cegła w dużym pokoju, na górze na kominie, dlatego nie chcę przedobrzyć w gabinecie. Bo jak już jest czegoś za dużo to może się mi szybciej znudzić, a wymiana w tym przypadku to brudna robota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 20.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Esiak są jeszcze kotły z zasobnikiem ale taki nie lodówka są tańsze. Lodówka to tylko wygląd - warto do tego dopłacać ? czy po prostu stawiasz gdzies w pomieszczeniu piec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.02.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Esiak są jeszcze kotły z zasobnikiem ale taki nie lodówka są tańsze. Lodówka to tylko wygląd - warto do tego dopłacać ? czy po prostu stawiasz gdzies w pomieszczeniu piec ? jak masz miejsce i wygląd nie ma znaczenia kupuj kocioł (wiszący/stojący) i do niego oddzielny zasobnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 20.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Powiem tobie Esiak, dobry ten vaillant teraz przestudiowałem kotły. I nawet teraz promocje są na vaillanta z 15k na 9k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.02.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Powiem tobie Esiak, dobry ten vaillant teraz przestudiowałem kotły. I nawet teraz promocje są na vaillanta z 15k na 9k 15k to cena katalogowa... a gdzie są te promocje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 20.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 http://www.fuego.pl/go/_info/?user_id=vaillant_vscint126_c140 proszę to link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 20.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 http://www.cieplodlaciebie.pl/Vaillant_ecoCOMPACT_VSC_126_C_140-31.html drugi link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.02.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 na fuego mają dobre ceny, ale mój instalator ma jeszcze lepsze rabaty poza tym u niego biorę z montażem i vatem 8% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 20.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No to pochwal się namiarami z polecenia gość ? Jaką cenę proponuje za kocioł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.02.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No to pochwal się namiarami z polecenia gość ? Jaką cenę proponuje za kocioł ? robiłem przetarg na instalatorów... a ten mi spasował.. jestem zadowolony i mogę polecić z czystym sumieniem, u Atiki też robił instalacje z mojego polecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 20.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 podaj namiar przyda się na potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.02.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) mówię Wam, lakierowanie to ciężka robota... dobrze, że Żonka mnie namówiła abym kupił maskę, bo bym chyba rzygał jak kot przez tydzień... małe pomieszczenie, piwnica, prawie zero wentylacji i ten lakier poliuretanowy tak daje, że tylko paść... poza tym przy temp. 15o w piwnicy lakier nie schnie 12h a prawie 2 dni, przy tym trzeba dać 2-3 warstwy na każdą stronę, tak że idzie jak krew z nosa... no i taka jest przyjemność z lakierowania swoich parapetów... Edytowane 21 Lutego 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nie strasz! Ja się na ochotnika do malowania przęseł ogrodzenia i bramy zgłosiłam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.02.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nie strasz! Ja się na ochotnika do malowania przęseł ogrodzenia i bramy zgłosiłam!! e tam to będziesz jakąś bejcą malowała albo lazurą... po pierwsze tak nie śmierdzi, po drugie będziesz to robić na powietrzu... ja sam pomalowałem całą nabitkę i wszystkie drewniane elementy Lapisa i to jest luzik w porównaniu do lakierowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ufff, pocieszające. A właśnie, z technicznego pkt widzenia lepiej lakierować już zamontowane czy przed montażem jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.02.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ufff, pocieszające. A właśnie, z technicznego pkt widzenia lepiej lakierować już zamontowane czy przed montażem jeszcze? lepiej przed montażem, szansa wtedy, że nie pomalujesz otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.02.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) Ardea, dla Ciebie wstawiam obiecane prace mojej Żonki: Edytowane 22 Lutego 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.02.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 REWELACJA:) Ja nawet nie marzę o czymś takim. Ta postarzona półka z lawendą podbiła moje serce. I jeszcze się dowiedziałam, że ceramikę też da się tak zrobić i tu poproszę o przepis, jeśli to nie jest wiedza tajemna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts