Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak ale czy taka tapeta to dobry pomysł w gabinecie, bo mi się coraz bardziej podobają. Tylko u nas nie ma zbyt wielkiego wyboru w takich tapetach. W LM była tylko jedna sztuka i to z katalogu.

chyba masz rację że u nas nie ma specjalnego wyboru tapet,

ja za tapetami specjalnie nie przepadam, ale może dlatego że ani się o tym dużo nie mówi, w prasie też jest niewiele na ten tematv;)

co sądzicie o tapecie w kratę na jedną ścianę do gabinetu??

Ja myślę że pomysł niebanalny i wart przemyślenia.

Szukałam w grafice google i trochę tego wyskoczyło:) Tylko nie wiadomo teraz gdzie tych tapet szukać:)

Tu ktoś pokazał nawet zrobiona przez siebie ścianę:

http://img1.oferia.pl/616d0a7af3cc54cf5dd09481ba82b08a.jpg

Opisane jest że z SAMOPRZYLEPNEJ więc może jeszcze tak musiałabyś szukac??

Pumpaluna nie wiesz co to KLUNKRY??:p

Bardzo ładne zdjęcia wnętrz. Tapetę do gabinetu wybrałabym jakąś z delikatną kratką i mało kontrastową, bo może być pstrokato w zestawieniu z setkami kolorowych okładek książek.

Dzięki za info o decupage:) Pumpaluna, bardzo twórcza ta fotograficzna zabawa, podoba mi się. Dołączam do grona nieznających klunkrów;)

Ja jestem wielbicielką tapet w pasy, więc pewnie jeśli tapeta to poszłabym w pasy.

Jeśli chcecie kratkę to moim zdaniem tylko jasne kolory i niezbyt duża krata - od patrzenia na taką klasyczną szkocką kratę (zieloną, czerwoną) chyba można w takiej ilości oszaleć ;)

Podoba mi się ta ostatnia - szare romby sweterkowe:)

Ja myślę że pomysł niebanalny i wart przemyślenia.

Szukałam w grafice google i trochę tego wyskoczyło:) Tylko nie wiadomo teraz gdzie tych tapet szukać:)

Tu ktoś pokazał nawet zrobiona przez siebie ścianę:

http://img1.oferia.pl/616d0a7af3cc54cf5dd09481ba82b08a.jpg

Opisane jest że z SAMOPRZYLEPNEJ więc może jeszcze tak musiałabyś szukac??

Też ściągnęłam sobie to zdjęcie - tylko szukam innej kolorystyki - brązy i beże.

Ja jestem wielbicielką tapet w pasy, więc pewnie jeśli tapeta to poszłabym w pasy.

Jeśli chcecie kratkę to moim zdaniem tylko jasne kolory i niezbyt duża krata - od patrzenia na taką klasyczną szkocką kratę (zieloną, czerwoną) chyba można w takiej ilości oszaleć ;)

Podoba mi się ta ostatnia - szare romby sweterkowe:)

Romby też mi się podobają, szczególnie na tych inspiracjach. Znalazłam parę tapet w kratkę i mam swoich faworytów. Zdjęcia wkrótce załączę to pomożecie w wyborze:) Oczywiście ceny tych tapet, które mi się podobają są jeszcze do zaakceptowania, tym bardziej, że potrzebuję 2 rolki na ścianę. Myślę, że tapeta w brązach będzie pasowała do mebli brązowych (tak jak wcześniej pisałam 80 letnie biurko i nadstawka), okna też brązowe, przełamię tą kolorystykę najwyżej jakimś zielonym (bo taką mam lampę wiszącą:) i powinno być w miarę nie najgorzej.