Joannk 23.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Co to są KLUNKRY ? przedmioty, które można też mianem określić jako pierdoły, graty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 to taka gwara poznańska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 co sądzicie o tapecie w kratę na jedną ścianę do gabinetu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 z tych co pokazałaś podoba mi się nr 2 i ostatnia w miarę chociaż ona ze sweterkiem mi się kojarzy bardziej niż z tapetą. A może kratka burberry ? Tylko nie wiem czy takową tapetę produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 No tak ale czy taka tapeta to dobry pomysł w gabinecie, bo mi się coraz bardziej podobają. Tylko u nas nie ma zbyt wielkiego wyboru w takich tapetach. W LM była tylko jedna sztuka i to z katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 w ogóle kratka jest fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A szukałaś tapet na allegro? Ja na początku latałam po sklepach, w hiper też poszukiwałam aż tu mnie wczoraj na FM olśniły dziewczyny od czego allegro. Bez problemu znalazłam duuży wybór czarnych tapet. Teraz więc mam inny problem bo nie wiem na którą się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 na allegro nie patrzyłam - fakt tak się zaszukałam że tam jeszcze nie zaglądnęłam.Muszę sprawdzić bo nie każda krata mi się też podoba, mało towaru a ja jeszcze jestem wybredna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 23.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Khb a masz już ją zakupioną? Joannk mamy ją w wycenie, tak że na pewno będzie ale chyba bez szafki- oszczędność miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 23.02.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 No tak ale czy taka tapeta to dobry pomysł w gabinecie, bo mi się coraz bardziej podobają. Tylko u nas nie ma zbyt wielkiego wyboru w takich tapetach. W LM była tylko jedna sztuka i to z katalogu. chyba masz rację że u nas nie ma specjalnego wyboru tapet, ja za tapetami specjalnie nie przepadam, ale może dlatego że ani się o tym dużo nie mówi, w prasie też jest niewiele na ten tematv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 no właśnie przeglądam 38 stronę na allegro i znalazłam na razie 1 tapetę w kratę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 przeglądnęłam allegro (93 strony) i znalazłam 4 tapety w kratę w tym jedną którą już wcześniej wyczaiłam na stronie jakiegoś sklepu i bardzo mi się podoba, tylko jej cena trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 co sądzicie o tapecie w kratę na jedną ścianę do gabinetu?? Ja myślę że pomysł niebanalny i wart przemyślenia. Szukałam w grafice google i trochę tego wyskoczyło:) Tylko nie wiadomo teraz gdzie tych tapet szukać Tu ktoś pokazał nawet zrobiona przez siebie ścianę: http://img1.oferia.pl/616d0a7af3cc54cf5dd09481ba82b08a.jpg Opisane jest że z SAMOPRZYLEPNEJ więc może jeszcze tak musiałabyś szukac?? Pumpaluna nie wiesz co to KLUNKRY?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Bardzo ładne zdjęcia wnętrz. Tapetę do gabinetu wybrałabym jakąś z delikatną kratką i mało kontrastową, bo może być pstrokato w zestawieniu z setkami kolorowych okładek książek. Dzięki za info o decupage:) Pumpaluna, bardzo twórcza ta fotograficzna zabawa, podoba mi się. Dołączam do grona nieznających klunkrów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.02.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja jestem wielbicielką tapet w pasy, więc pewnie jeśli tapeta to poszłabym w pasy. Jeśli chcecie kratkę to moim zdaniem tylko jasne kolory i niezbyt duża krata - od patrzenia na taką klasyczną szkocką kratę (zieloną, czerwoną) chyba można w takiej ilości oszaleć Podoba mi się ta ostatnia - szare romby sweterkowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja myślę że pomysł niebanalny i wart przemyślenia. Szukałam w grafice google i trochę tego wyskoczyło:) Tylko nie wiadomo teraz gdzie tych tapet szukać Tu ktoś pokazał nawet zrobiona przez siebie ścianę: http://img1.oferia.pl/616d0a7af3cc54cf5dd09481ba82b08a.jpg Opisane jest że z SAMOPRZYLEPNEJ więc może jeszcze tak musiałabyś szukac?? Też ściągnęłam sobie to zdjęcie - tylko szukam innej kolorystyki - brązy i beże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.02.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja jestem wielbicielką tapet w pasy, więc pewnie jeśli tapeta to poszłabym w pasy. Jeśli chcecie kratkę to moim zdaniem tylko jasne kolory i niezbyt duża krata - od patrzenia na taką klasyczną szkocką kratę (zieloną, czerwoną) chyba można w takiej ilości oszaleć Podoba mi się ta ostatnia - szare romby sweterkowe:) Romby też mi się podobają, szczególnie na tych inspiracjach. Znalazłam parę tapet w kratkę i mam swoich faworytów. Zdjęcia wkrótce załączę to pomożecie w wyborze:) Oczywiście ceny tych tapet, które mi się podobają są jeszcze do zaakceptowania, tym bardziej, że potrzebuję 2 rolki na ścianę. Myślę, że tapeta w brązach będzie pasowała do mebli brązowych (tak jak wcześniej pisałam 80 letnie biurko i nadstawka), okna też brązowe, przełamię tą kolorystykę najwyżej jakimś zielonym (bo taką mam lampę wiszącą i powinno być w miarę nie najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.02.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Miałam dodać, że najgorsze przy zamawianiu tapet przez internet, jest to że nie opisują dokładnie, albo w ogóle faktury tapety. Czasami nie wiadomo czy wzór jest wypukły, świecący, itp. Można łatwo wtopić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts