Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Faworyt

1. Buckingham Natural. Tapeta imituje w wyglądzie jak i w dotyku tkaninę. Cena 159-177 za rolkę

1244025743.6957.jpg

1244025775.2696.jpg

2. Marcel Wanders Audrey Chocolate . Na stronach brytyjskich cena 10-22 f; na polskiej znalazłam po 250/rolka

58022-small.jpg

inspiracje tylko z taką samą tapetą ale w szarościach.

indeks.png

58023-pattern2.jpg

3. Tapeta ścienna "Krate". 215/rolka

1326893682.52.jpg

lub

1326892864.35.jpg

Joann nasza sypialnia jest duża bo ja potrzebuję tam kącika do pracy. Przed wydzieleniem niedużej garderoby miała po podłodze 30m2

łałłłłłl !!!!!!!!! jam mam prawie taki salon:) to śmiało możesz czarną tapetę zastosować - będzie super wyglądało. A tą czarną tapetę masz w jakiś wzór jaśniejszy?

Joann my salon z jadalnią mamy mniejszy niż nasza sypialnia, tyle że nie mieliśmy innego pomysłu na rozplanowanie góry więc zamiast gabinetu mam większą sypialnię. Wiesz nasz dom ma w środku zaledwie 624cm szerokości także dużego pola manewru nie mieliśmy. Budujemy się na odziedziczonej działce, która ma 12,6m szerokości i jest wielka na całe 459m2

Wczoraj dzwonili do nas z gazowni, że maksymalny termin budowy przyłącza i dostarczania gazu mogą zrealizować do 15 sierpnia...

Jak papierologia pójdzie szybciej to są gotowi zrealizować przyłącze szybciej... więc nie jest źle, ciepła woda będzie w sierpniu :)

Edytowane przez Esiak

Joann my salon z jadalnią mamy mniejszy niż nasza sypialnia, tyle że nie mieliśmy innego pomysłu na rozplanowanie góry więc zamiast gabinetu mam większą sypialnię. Wiesz nasz dom ma w środku zaledwie 624cm szerokości także dużego pola manewru nie mieliśmy. Budujemy się na odziedziczonej działce, która ma 12,6m szerokości i jest wielka na całe 459m2

My mamy ciut większą działkę bo aż 660 m2 - i może dobrze, bo mniej roboty na ogrodzie:)

Ale po sypialni to przynajmniej możecie się gonić;)