Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja planuję szary w salonie, wiatrołapie, dolna łazienka. W kuchni może też, ale myślę o szaro-niebieskim, zobaczymy. Reszta pokoi beże - to będzie głównie zależało od tapet (gabinet, sypialnia). Nie wiem co w gościnnym - chyba zostawimy biel, z czasem się zagospodaruje. Myślałam żeby zamiast szarości dać jasny beż, ale tak mi nie pasi z tą naszą ścianą ceglaną - no nie wiem. Muszę pomyśleć, bo z drugiej strony robi mi się za dużo kolorów.

Mnie kusi, żeby do salonu wstawić lazurowy fotel, taki jeden do niczego nie pasujący element:)

Ja myślę o lazurowym krześle w wiatrołapie:) Taki wyróżniający się akcent ! Szczerze mówiąc odcienie niebieskiego koloru nigdy mnie nie kręciły, wręcz stroniłam od niech, a teraz przy planowaniu kolorów, podoba mi się akcent błękitu, szaro-niebieskiego. Skąd te zmiany:)

A ja nie znoszę brązów, beżu i ecru wpadającego w brązowe cienie. Kiedyś mi powiedzieli, że ruda to w brązowych i zielonych odcieniach powinna chodzić i tak było przez jakiś czas. Aż mi się niedobrze robiło i przerzuciłam w szafie kolorystykę na niebieskie, czerwone, fioletowe i wyraczaste fluo zielenie :) No i niezmiennie króluje czerń, biel i szarość

W sypialni miał być czarny z lazurowym albo chaberkowym ale mąż mówi żeby jednak czerwień rzucić a że ja mu rzadko budowlanie ulegam to chociaż z tym niech ma jak chce ;)

Edytowane przez pumpaluna

.. Kiedyś mi powiedzieli, że ruda to w brązowych i zielonych odcieniach powinna chodzić i tak było przez jakiś czas. Aż mi się niedobrze robiło i przerzuciłam w szafie kolorystykę na niebieskie, czerwone, fioletowe i wyraczaste fluo zielenie :) No i niezmiennie króluje czerń, biel i szarość

Pumpaluna, rudość naturalna?