Ardea 27.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nie w Twoim klimacie, bo wygląda jak pomalowana smołą Fotę mam tylko w komórce, właśnie czekam na maila z info, kolega będzie wracała ze stażu w Anglii to by mi przywiózł gratis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Areda - mroczne te klimaty, ściany na czarno, cegły na czarno:) Ale jak będziesz miała dostawę gratis - to tylko brać ! Mi się cegła podoba w każdym kolorze, czy iała, czarna, czy naturalna - ale cegła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A mnie się wydaje, ze będę miała jasno:cool: Duże okna, białe ściany, jaśniutkie drewno, prawie puste przestrzenie. Te czarne elementy to będą tylko detale (1 ściana otoczona bielą i rozbita bielą do tego ciągle podświetlana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Czyli przełamujesz biel czernią Ja planuję szary na wielu ścianach, fakt bardzo jasny szary. Mam nadzieję, że nie będzie ciemno a przytulnie. Z jednej strony nie mogę się doczekać realizacji, a z drugiej boję się że będzie bleee:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nawet nie przełamywać, tej czerni będzie naprawdę mało:) Ja jakoś mam przeczucie, że nam wszystkim, którzy tyle czasu poświęcamy naszym wnętrzom wyjdzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Oby, bo na zmiany nie będzie nas zbyt szybko stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Joann ja planuję praktycznie cały dół w szarościach. Będę jednak przełamywać szarość czerwienią bo obydwoje uwielbiamy ten kolor. Przełamanie nr 1 w dolnej łazience, nr 2 w kuchni a salon zostaje na razie bez pomysłu przełamywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mnie kusi, żeby do salonu wstawić lazurowy fotel, taki jeden do niczego nie pasujący element:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja planuję szary w salonie, wiatrołapie, dolna łazienka. W kuchni może też, ale myślę o szaro-niebieskim, zobaczymy. Reszta pokoi beże - to będzie głównie zależało od tapet (gabinet, sypialnia). Nie wiem co w gościnnym - chyba zostawimy biel, z czasem się zagospodaruje. Myślałam żeby zamiast szarości dać jasny beż, ale tak mi nie pasi z tą naszą ścianą ceglaną - no nie wiem. Muszę pomyśleć, bo z drugiej strony robi mi się za dużo kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mnie kusi, żeby do salonu wstawić lazurowy fotel, taki jeden do niczego nie pasujący element:) Ja myślę o lazurowym krześle w wiatrołapie:) Taki wyróżniający się akcent ! Szczerze mówiąc odcienie niebieskiego koloru nigdy mnie nie kręciły, wręcz stroniłam od niech, a teraz przy planowaniu kolorów, podoba mi się akcent błękitu, szaro-niebieskiego. Skąd te zmiany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) A ja nie znoszę brązów, beżu i ecru wpadającego w brązowe cienie. Kiedyś mi powiedzieli, że ruda to w brązowych i zielonych odcieniach powinna chodzić i tak było przez jakiś czas. Aż mi się niedobrze robiło i przerzuciłam w szafie kolorystykę na niebieskie, czerwone, fioletowe i wyraczaste fluo zielenie No i niezmiennie króluje czerń, biel i szarość W sypialni miał być czarny z lazurowym albo chaberkowym ale mąż mówi żeby jednak czerwień rzucić a że ja mu rzadko budowlanie ulegam to chociaż z tym niech ma jak chce Edytowane 27 Lutego 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ceny faktycznie poszły w górę. Zdążyliśmy ze wszystkim oprócz ceramiki do łazienek. Ta kupiliśmy już po wyższych cenach, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Joannk, może dzidzia działa:) Ja nie mam koloru, którego bym nie lubiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ceny faktycznie poszły w górę. Zdążyliśmy ze wszystkim oprócz ceramiki do łazienek. Ta kupiliśmy już po wyższych cenach, niestety. A baterie też już macie? My jesteśmy jacyś chyba opóźnieni, bo ciągle nie zdecydowani ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 .. Kiedyś mi powiedzieli, że ruda to w brązowych i zielonych odcieniach powinna chodzić i tak było przez jakiś czas. Aż mi się niedobrze robiło i przerzuciłam w szafie kolorystykę na niebieskie, czerwone, fioletowe i wyraczaste fluo zielenie No i niezmiennie króluje czerń, biel i szarość Pumpaluna, rudość naturalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Joannk, może dzidzia działa:) Ja nie mam koloru, którego bym nie lubiła:) No waśnie coś w tym musi być Ach ten niebieski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A baterie też już macie? My jesteśmy jacyś chyba opóźnieni, bo ciągle nie zdecydowani ! W dolnej łazience Paffoni stick a u góry Kludi Zenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 My do górnej łazienki również Kludi Zenta:) Ale do dolnej to ciągle nie wiadomo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 My do górnej łazienki również Kludi Zenta:) Ale do dolnej to ciągle nie wiadomo:( Poszłam do sklepu, pokręciłam i stanęło na tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Joann u nas wszędzie Paffoni (berry i ... no nie pamiętam a nie chce mi się szukać faktury) Agalind, ruda z charakteru od zawsze, wizualnie od pełnoletności Edytowane 27 Lutego 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts