khb 01.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Planowałam kupić atlas astronomiczny, ale ornitologiczny też się przyda;) Wtedy napiszę Wam co u nas ćwierka;) no kosmos u nas to ostatnio pasja mojego syna sześciolatka a w ogóle to lubię obserwować zwierzęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.03.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ardea powinnam Cię zabrać do mojej siostry która mieszka nad pięknym jeziorem w strefie ciszy, tam nie dość że mnóstwo wszelkiego ptactwa to jeszcze gniazda orła są. Miałabyś frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 no kosmos u nas to ostatnio pasja mojego syna sześciolatka a w ogóle to lubię obserwować zwierzęta... Tyle gwiazd na niebie, więc mu się nie dziwię. Sama staram sie rozpoznac pojedyncze gwiazdy. Atlas i leżak - piękne wieczory i noce się zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Okolica bardzo przeciętna, po prostu zwracam na to uwagę. Pumpaluna, już Ci mówiłam, ze zazdroszcze Ci miejsca zamieszkania, a Twojej siostrze to już w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja jestem ignorantką w tych sprawach i poza sikorkami, wronami i gołębiami nic innego nie zauważam. A siostra ma dom na mazurach, okolice szczytna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja jestem ignorantką w tych sprawach i poza sikorkami, wronami i gołębiami nic innego nie zauważam. A siostra ma dom na mazurach, okolice szczytna Piękne okolice:) Często na studiach tam jeździłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Pumpaluna, samych najczęściej spotykanych sikor w Polsce jest 6 gatunków;) na pewno jeszcze bociany i łabedzie rozpoznajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Pumpaluna, samych najczęściej spotykanych sikor w Polsce jest 6 gatunków;) na pewno jeszcze bociany i łabedzie rozpoznajesz To ja jescze wróble;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 To ja jescze wróble;) A mój mąż ciągle je myli z mazurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Rozpoznaję, ale ich u mnie niewiele. Chociaż mam kuzynkę z bocianim gniazdem pod domem, coś mówiła że w tym roku będzie wyglądała ich z utęsknieniem bo to "jej" kolejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Joannk, powiedz jak zmieniła się koncepcja na łazienkę, bo mąż mówił, że chcecie w loftowe klimaty iśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.03.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ardea, a my mamy domek zaraz przy granicy Wielkopolskiego Parku Narodowego, zresztą nasza działka leży w starym korycie Warty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Co roku bywam w Parku Ujście Warty:) My jedynie w dolinie Bzury. Edytowane 1 Marca 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.03.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 No ładnie ładnie...Że też ja wczoraj spać mogłam jak tu co chwilę moje imię się pojawiało;) ps. pewnie przez Wasze wspominki miałam sen zakłócony: śniło mi się że jak zadeskowali mi dach to teść postanowił sam szybko wykończyc niektóre pomieszczenia, zaprosił nas tam taki dumny, patrzę a tam Wiki pokój wymalowany na okropny mocny fiolet, ale taki gaciowy bleeee i jeszcze z takimi paskami ozdobnymi do tapet obklejony brrrI łazienka też fiolet (bo mu farby zostało), a salon na ciemną trawiastą zieleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.03.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Lukarna, wyjaśniłaś już z instalatorem sprawy...?i jaki telefon wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.03.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Z instalatorem nie. Nadal nie wiem co z tą nieszczęsną podłogówką i piecem. Dostałam w końcu projekt, zeskanuje to co jest w nim o zapotrzebowaniu na ciepło i Ci wyślę OK? Telefon, hmm. Wzbudziłeś we mnie wątpliwości, naoglądałam się trochę i sie waham pomiędzy Xperią a HTC... I nie wiem co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.03.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Z instalatorem nie. Nadal nie wiem co z tą nieszczęsną podłogówką i piecem. Dostałam w końcu projekt, zeskanuje to co jest w nim o zapotrzebowaniu na ciepło i Ci wyślę OK? Telefon, hmm. Wzbudziłeś we mnie wątpliwości, naoglądałam się trochę i sie waham pomiędzy Xperią a HTC... I nie wiem co wybrać xperia ma lepsze bebechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Też się ku niej skłaniam:) Zobaczę jaki wynik finansowy uzyskałam w tym miesiącu w pracy i decyzje podejmę Bo czasami może się okazać że będzie mnie stać na taki za złotówkę i czar pryśnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Telefon to ma dzwonić i bateria żeby długo trzymała. Plus obowiązkowo wyświetlacz na tyle duży, żeby można forum było podczytać i w w ceneo sprawdzić ceny nim zrobi się zakupy w sklepie stacjonarnym. A do tego ma mieć ładny design i w ogóle być poręczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jak zwykle przychodzę po prośbie:rolleyes:. Na dole wiem, ze dechy będziesz miał, a u góry? Nie wiem co położyć pod panele na podłogówce. Niektórzy radzą tekturę, inni pianomat. I bądź tu człowieku mądry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts