agalind 12.03.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Kuchnia na pewno będzie elegancka i ponadczasowa. A fronty będa z mdf czy drewno malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Joannk, te fronty na wizualce właśnie są takie ponadczasowe, bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Kuchnia na pewno będzie elegancka i ponadczasowa. A fronty będa z mdf czy drewno malowane? Mdf - wiecie taniej A drewna przy taki malowaniu to i tak nikt nie zauważy, szkoda kasy. Zresztą kto wie za ile lat będziemy chcieli lub musieli zmienić kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A pochwalę się - dzisiaj przyszły moje wymarzone płytki z V&B na podłogę do dolnej łazienki. Są bardzo ładne. Jak Marcin zrobi zdjęcie to wkleję. W ogóle to muszę Wam powiedzieć, że mój Kochany Mąż nadwyrężył sobie dzisiaj mięśnie przy kręgosłupie przy wnoszeniu płytek Cierpi strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jak dasz radę do zafunduj mu masaż. Drogie są V&B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.03.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Bo to strasznie cięzkie ustrojstwa są. A tak poza tym to witam i gratuluje Maleństwa. Z tego co wiem termin tuż tuż i jak mi wiadomo z doświadczenia nie jest łatwo załatwiać budowlane sprawy i witać Maleństwo. Sama zaczynałam i kończyłam budowę na porodówce więc wiem co mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Koniecznie go do masażysty wyślij, nie rozmasowane i bez wygrzania będą długo wracały do formy. Sprawdzone po moim ślubnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Miło się czyta jak ktoś pisze że przyszedł wymarzony zakup i okazał się dokładnie taki jaki miał być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jak dasz radę do zafunduj mu masaż. Drogie są V&B No na in360 ok 130 złm2, a w sklepie były chyba po 210 m2 (niezła różnico co:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) Bo to strasznie cięzkie ustrojstwa są. A tak poza tym to witam i gratuluje Maleństwa. Z tego co wiem termin tuż tuż i jak mi wiadomo z doświadczenia nie jest łatwo załatwiać budowlane sprawy i witać Maleństwo. Sama zaczynałam i kończyłam budowę na porodówce więc wiem co mówię. No właśnie trudno to wszystko pogodzić a ja teraz muszę jeszcze leżeć... Edytowane 12 Marca 2012 przez Joannk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No na in360 ok 130 złm2, a w sklepie były chyba po 210 m2 (niezła różnico co:)) Warto szukac, bo jak widac różnice spore. Najważniejsze, że płytki piękne:yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.03.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Lukarna- już niedługo Ty zaczniesz urządzać, zobaczysz jak to cieszy:) Zobaczymy jak juto Marcin będzie się czuł,czy wstanie z łóżka:) Jeśli nie - zamawiamy masażystę, choć on będzie nalegał na masażystkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.03.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dobrze, że wymyślili coś takiego jak internet i telefon. Nie zazdroszczę. U mnie końcówka na podtrzymaniu i niestety też musiałam się strasznie ograniczać. Tym gorzej, ze synka miałam w szpitalu i nie mogłam do niego jeździć. W domu nie rozpakowana, na kartonach. Ale przynajmniej wykręciłam sie od sprzątania i mycia okien przed przeprowadzką. Uciekam już dzisiaj bo zaraz Malutki obudzi się na karmienie a ja nawet jeszcze spać sie nie położyłam. I znowu rano będe nie dospana. A ty przynajmniej wyśpij się na zapas, siedź na FM i rób wszytsko na co masz ochotę bo za jakiś czas będzie ciężko znaleźć wolną chwilę między pieluchami a karmieniem;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mnie na razie cieszy nawet jak mogę sobie połazić po domu i planować w głowie:) Więc wykończeniówka to będzie pełnia szczęścia przypuszczam:) Nie mów że masazystkę bo specjalnie nie wstanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.03.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No właśnie Lukarna - jak przeczyta to co piszemy to na pewno usłyszę o jakieś masażystce, w odpowiednim młodym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.03.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A dzisiaj to się wszystkie rozgadałyśmy - nie nadążam za wpisami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A ja miałam iść spać wcześniej - tylko jak - tyle się dzieje:) ps. a rano budzik 5:45;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ja już dzisiaj wysiadam - nadrobię jutro,pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Kolorowych snów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.03.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 e tam Żonka przesadza... prawda jest taka, że płytki przywieźli z rana, człowiek jeszcze nie rozruszany, itd... no i wszystkie te płytki dali na jedną paletę, więc jak szarpnęliśmy ją z kierowcą to mnie chwycił skurcz mięśni wzdłuż kręgosłupa... leżałem sobie później na podłodze przez pół godziny nie mogąc się ruszyć... ale jak jestem w ruchu to nie jest źle, bardziej obawiam się jutrzejszego wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts