Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A pochwalę się - dzisiaj przyszły moje wymarzone płytki z V&B na podłogę do dolnej łazienki. Są bardzo ładne. Jak Marcin zrobi zdjęcie to wkleję. W ogóle to muszę Wam powiedzieć, że mój Kochany Mąż nadwyrężył sobie dzisiaj mięśnie przy kręgosłupie przy wnoszeniu płytek :( Cierpi strasznie...

Bo to strasznie cięzkie ustrojstwa są.

A tak poza tym to witam i gratuluje Maleństwa. Z tego co wiem termin tuż tuż i jak mi wiadomo z doświadczenia nie jest łatwo załatwiać budowlane sprawy i witać Maleństwo. Sama zaczynałam i kończyłam budowę na porodówce więc wiem co mówię:).

Bo to strasznie cięzkie ustrojstwa są.

A tak poza tym to witam i gratuluje Maleństwa. Z tego co wiem termin tuż tuż i jak mi wiadomo z doświadczenia nie jest łatwo załatwiać budowlane sprawy i witać Maleństwo. Sama zaczynałam i kończyłam budowę na porodówce więc wiem co mówię:).

No właśnie trudno to wszystko pogodzić a ja teraz muszę jeszcze leżeć...

Edytowane przez Joannk

Dobrze, że wymyślili coś takiego jak internet i telefon.

Nie zazdroszczę. U mnie końcówka na podtrzymaniu i niestety też musiałam się strasznie ograniczać. Tym gorzej, ze synka miałam w szpitalu i nie mogłam do niego jeździć. W domu nie rozpakowana, na kartonach.

Ale przynajmniej wykręciłam sie od sprzątania i mycia okien przed przeprowadzką;).

Uciekam już dzisiaj bo zaraz Malutki obudzi się na karmienie a ja nawet jeszcze spać sie nie położyłam. I znowu rano będe nie dospana. A ty przynajmniej wyśpij się na zapas, siedź na FM i rób wszytsko na co masz ochotę bo za jakiś czas będzie ciężko znaleźć wolną chwilę między pieluchami a karmieniem;).

e tam Żonka przesadza...

prawda jest taka, że płytki przywieźli z rana, człowiek jeszcze nie rozruszany, itd...

no i wszystkie te płytki dali na jedną paletę, więc jak szarpnęliśmy ją z kierowcą to mnie chwycił skurcz mięśni wzdłuż kręgosłupa...

leżałem sobie później na podłodze przez pół godziny nie mogąc się ruszyć...

ale jak jestem w ruchu to nie jest źle, bardziej obawiam się jutrzejszego wstawania :p