khb 13.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Ja już dzisiaj wysiadam - nadrobię jutro,pa pa Joannk, witaj, oszczedzaj się, do czerwca juz niedaleko moje obie ciąże były leżące od 10 tygodnia, więc wiem że trudno czasami w łóżku wyrobić Edytowane 13 Marca 2012 przez khb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 I jak tam Esiak samopoczucie? Przeszło chociaż trochę czy dzisiaj pokurczu ciąg dalszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 13.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Wklejam obiecane zdjęcia V&B na podłogę w dolnej łazience. Dzisiaj przyszły pozostałe płytki, które są zaplanowane do pomieszczeń na parterze, niestety nie było mi dane ich ujrzeć, bo od razu pojechały na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.03.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Domyślam się z jaką niecierpliwością czekasz na gotową łazienkę widząc te płytki Właśnie siedzę i szukam tapety do pokoju młodej, wertuję strona po stronie i zatrzymałam się na chwilę w galerii udekoruj dom. Kratek tam znajdziesz sporo, a na każdej focie podana nazwa producenta i chyba wzór o i jeszcze tutaj się dogrzebałam jakiegoś tam wyboru Edytowane 13 Marca 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 13.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Pumpaluna - chętnie zaglądnę na te strony, jeszcze nie zamówiłam wszystkich tapet więc mam jeszcze wybór. Tylko już na jedną ścianę do sypialni kupiłam w LM - myślę że całkiem ładną, kolorystyka błękitno-beżowa, winylowa. Najgorsze w zamawianiu przez internet jest to że nie można dotknąć Ostatnio to nawet dzwoniłam do jakiegoś sklepu internetowego, pytając się jaka jest w dotyku ta tapeta:) Ale do Marcina gabinetu nadal planuję kratę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 13.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ta jest całkiem fajna, ale 242 zł za rolkę (potrzebuję 3 sztuki), hmmmhttp://www.krainabarw.pl/data/gfx/pictures/medium/4/8/3284_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Bardzo szlachetnie wyglądają Wasze płytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.03.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Tylko już na jedną ścianę do sypialni kupiłam w LM - myślę że całkiem ładną, kolorystyka błękitno-beżowa, winylowa.. Możesz pokazać jaką? Planuję podobna kolorystykę A płytki cudne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Bardzo szlachetnie wyglądają Wasze płytki:) "szlachetnie" - jakie piękne określenie dla naszych płyteczek:) Bardzo mi miło się zrobiło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Moje inspiracje sypialni jeśli chodzi o KOLORYSTYKĘ - z tym że planuję za łóżkiem na ścianie tapetę winylową z wytłoczonym wzorem o bardzo przyjemnej fakturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Podoba mi się kolor błękitny, szaroniebieski w sypialni. Granatowy lub ciemno niebieski odpadają - sypialnia nie jest duża, północ-wschód (już zaczęłam na to zwracać uwagę). Aktualny plan na dzisiaj - ściana za łóżkiem tapeta, pozostałe ściany malowane zbliżonym kolorem do kolorów z tapety ale o jaśniejszych tonach. Bieliźniarka biała, jak da radę błękitny albo szaroniebieski fotel i łóżko na razie chciałbym w kolorze brązowym takim jaki jest na tapecie, ale nie wiem czy białe by nie było ciekawsze. Taki mam plan - oby się nie zmienił, bo tapeta zakupiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Płyteczki mają w sobie taką elegancję. Poglądowe zdjęcia sypialniane też śliczne, obojętnie w który klimat pójdziecie, kolorystyka bardzo mi się podoba. W zbliżonych barwach - bieli, błękitów i drewna będzie pokoik mojej córeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Rozważałam różne tapety - głównie z internetu, ale co ciekawsze wzory to cena ok 250 lub w wyżej:( Dlatego padło na tapetę z LM - podotykałam, spodobała mi się i tyle:) To zdjęcie mojej tapety na żywo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A jak wygląda naprawdę - kolor beżowo-brązowy jak na pierwszym zdjęciu, a niebieski-metaliczny szarobłękit bardziej jak na drugim zdjęciu. Trudno ten szarobłękit metaliczny uchwycić, ale myślę że ładnie będzie się odbijał i tapeta nie wygląda na taką ciemną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jaka jest w dotyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Areda - bardzo fajna jest w dotyku, wypukła faktura (beż) i na dodatek taka przyjemna w dotyku, nawet nie wiem jak to opisać, twarda gąbeczka-aksamit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 To cudnie, będzie trójwymiarowo i jeszcze ten metaliczny połysk, lubię takie "grające" tapety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Myślę, że za łóżkiem miło mieć przyjemną tapetę nie tylko w kolorach ale także w dotyku. To stwarza taką przytulność - a w sypialni no przecież ona musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ja w sypialni za łóżkiem będę miała surowe dechy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ja w sypialni za łóżkiem będę miała surowe dechy;) No i bardzo dobrze, bo drewno też jest materiałem miłym dla oka i też będzie bardzie przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts