pumpaluna 14.03.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A my za łóżkiem i na ścianie obok łóżka dajemy czarną tapetę. Powiem Wam w tajemnicy, że trochę się boję jak to będzie wyglądało (idą srebrne lampki wieczorne i żyrandol, meble wszystkie czarnobrązowe). Widziałam jedną taką miłą w dotyku tapetę z jakby srebrną poświatą ale rolka po ponad 300zł była, za bogato (teraz za rolkę 120zł płacić będziemy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Pumpaluna, ja jestem miłośniczką czarnych ścian, ale nie czarnych wnętrz;) Czerń i srebro brzmi intrygująco, fajna sypialnia Wam wyjdzie, nie masz się czego obawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Może nie będzie źle. W sumie tylko 2 ściany będą z czarną tapetą, tak sobie wymyśliłam, żeby w ten sposób odznaczyć nasz kącik sypialny. Chociaż moja ukochana cioteczka mnie straszy, że czerń może źle na potencję działać a wtedy... no nic pomaluję kwiatki fluo i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Nie daj się nastraszyc złym doświadczeniom ciotki, powiedz, że jesteś wystarczająco seksowna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Czerń jest tajemnicza i przez to zmysłowa:) Zobaczysz że będziesz zadowolona z efektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ja z reguły na wszystko mam odpowiedź więc usłyszała jedynie "nooo to może w końcu się wyśpię!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.03.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.03.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 fajna muzyczka...? http://www.youtube.com/watch?v=DfYvuI6XI94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Piękne płytki. Bardzo eleganckie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 20.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Esiak kiedy kolejne fotki z Esiakowej Rezydencji, ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No właśnie, co słychać w Lapisowie??Joannk jakieś nowe pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.03.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Na razie snujemy pomysły jak tu ograniczyć koszty:) Ale powolutku nasi Panowie już kończą - mam nadzieję że do końca marca się uwiną. Z tego co mi mąż opowiada to już mamy dwa pokoje w białym kolorze. Niedługo zamówimy kaloryfery itp... ale aktualnie załatwiamy formalności z podłączeniem wody, kanalizy i gazu. Mam nadzieję że się zmieścimy w 12 tys. Nie wiem za co te pieniądze mamy płacić, przecież co miesiąc będziemy płacić rachunki. Takie podłączenia powinny być za darmo. Łazienka górna też się uformowała:) Trwają rozmowy dot. kuchni. Najgorsze jest to, że ja ostatnio musiałam dużo leżeć, zresztą robię to nadal:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Te opłaty dodatkowe to jakaś porażka. Dzisiaj przyszedł rachunek za wodę. Zużyliśmy 1m3 za niecałe 3zł a opłata abonamentowa za licznik.... 10,80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.03.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Właśnie miałam pytać o leżenie Twoje...Pewnie to niełatwe ale z każdym dniem Potomek bezpieczniejszy więc warto. A łazienka górna jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 20.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Właśnie miałam pytać o leżenie Twoje... Pewnie to niełatwe ale z każdym dniem Potomek bezpieczniejszy więc warto. Joannk trzymam kciuki za WASZE zdrówko , szybko zleci do narodzin Maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.03.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Lukarna - leżenie jest nudne, ale co zrobić, przynosi efekty, mam nadzieję że przy kolejnej wizycie potwierdzi to nasza Pani Ginekolog. Łazienka górna jest ustalona, teraz czekamy na rysunki i takie tam szczegóły, jak dł.kranu, ilość płytek. Zobaczymy czy efekt końcowy będzie satysfakcjonujący:) Khb - dzięki bardzo. Bardzo ładne będziesz miała balustrady. A planujecie ocieplenie i tynki przed ich założeniem czy po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Pumpaluna My na razie mamy rachunki tylko za prąd, ale same wiecie tam też opłat stałych jest bardzo dużo. Woda aktualnie ze źródła własnego. A najgorsze, że wszystko drożeje. Boję się pierwszych rachunków za gaz - choć jeszcze nie jest podłączony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 My nie mieliśmy w ogóle taryfy budowlanej bo by nas z torbami puściła. W mojej mieścinie taryfa budowlana za samo posiadanie licznika to 96 czy 98zł miesięcznie. Dobrze mieć rodzinę przez płot. Za pierwsze kilka tygodni już zwykłej mieszkalnej przyszło nam pod 300zł więc tego... no sporo. Aż się boję pomyśleć ile zapłacimy po 10 dniach osuszacza działającego non stop.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Khb - dzięki bardzo. Bardzo ładne będziesz miała balustrady. A planujecie ocieplenie i tynki przed ich założeniem czy po? o kurcze, o tym nie pomyślałam! U nas balustrada musi być nim się wprowadzimy ze względu na dzieciaki a ocieplenie przewidujemy dopiero na jakiś sierpień. Muszę obgadać sprawę z wykonawcą, żeby mi słupek ten przyścienny od razu odsunął odpowiednio (chociaż jak znam życie to on o tym pamięta tylko ja panikuję hehehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Łazienka górna też się uformowała Jaką wersję łazienki wybraliście? Leżenia nie zazdroszczę, ale wiadomo, wszystko dla dobra maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts