nihiru 06.04.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 No właśnie, przegrzebałam pół wątku (więcej nie dałam rady) ze zdjęciami Waszych elewacji i nie znalazłam żadnego domu z białymi oknami! pierwotnie miała być biała elewacja łączona z pięknym drewnem o miodowym odcieniu.póki sobie nie przypomniałam że w środku tych planowanych wstawek drewnianych są białe okna, które będą kiepsko wyglądać.no i co teraz?mogę co prawda zrobić całą elewację jednolitą, szarą, dać do tego białe rynny i białe opaski (nie bardzo mam pomysł na pokrycie dachu), ale jednak zależy mi na tych wstawkach, bo to są miejsca intensywnie użytkowane.i co wtedy? dać drewno szare i ściany białe? odwrotnie? wszystko na biało? jeżeli ktoś dysponuje zdjęciami polskich domów z białymi oknami, to bym reflektowała:)(polskich, bo jest mnóstwo amerykańskich - tam dają tylko białe okna, ale to są inne okna, inne elewacje, inne bryły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts