Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Monia podobały ci się Baby?

 

yhyyy

Spodziewałam się tego, że akcji nie będzie, za to dialogi-majstersztyk, i tak było

  • Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To jeszcze u Ciebie oficjalnie pogratuluję wielkiego kroku naprzód - wyboru pstryczków :)

 

:lol: :lol: :lol:

 

Żebyś wiedziała jaki to kamień z serca.

Następnym razem nie mam zamiaru się tak bawić. Wybieram od razu ;)

Monia zazwyczaj pierwszy najlepszy. choć u mnie z kontaktami było cięzko. chyba podobały mi sie te twoje Berkera.( one są kwadratowe?)ale czarne. i już mieliśmy kupować . ale sie rozmyśliliśmy:wave: u nas większość ścian jest białych i bardzo dużo tych pstryczkow i kontaktów. więc miałabym ściany w kropki:) ostatecznie wybraliśmy Schneidera . jest ok .ładnie wyglądają. są świecące. a berker był matowy . z tego co pamiętam.
TO i ja gratuluję wyboru pstryczków ... chyba bardziej przełomowa chwila niż te podłogi w łazienkach :lol: . A ja się zastanawiam czy swoich nie wymieniać. Jakoś na ścianach średnio mi się podobają :(
Monia kupiłam żeberka cielęce. z czym to się robi i jak>??????;)

 

Monia, sprawdz pw. Monia krk, znaczy sie:) Sorki...

Monia, puk, puk, jestes tam?

potrzebuje na cito jakiegos pysznego, prostego przepisu na makaron... Bez ryby! HELP!

 

Zrób ten ze szpinakiem i piersią kurzą. 10 minut pracy, pycha

 

Hazel :lol2:

 

Moni te co ja biorę*są błyszczące. Szare i czarne w macie

 

A jeśli chodzi o żeberka ja jestem fanką przepisu na takie ciemne w słodkawym zredukowanym sosie, do tego ryż*jaśminowy i surówka z białej kapusty, marchewki i sosu z oliwy(+natka oczywiście :lol:)

Edytowane przez monsanbia
ja tylko się pochwalę, że zrobiłam pyszne warzywa z piekarnika, szok jaka pyszna jest marchewka :) i nogi z kurczaka podlane winkiem, jeszcze tak soczystego kurczaka nie jadłam :) a monsanbia powinna być zobligowana do podawania jednego przepisu dziennie, ot taki mam postulat ;) pozdrawiam
Zrób ten ze szpinakiem i piersią kurzą. 10 minut pracy, pycha

 

Hazel :lol2:

 

Moni te co ja biorę*są błyszczące. Szare i czarne w macie

 

A jeśli chodzi o żeberka ja jestem fanką przepisu na takie ciemne w słodkawym zredukowanym sosie, do tego ryż*jaśminowy i surówka z białej kapusty, marchewki i sosu z oliwy(+natka oczywiście :lol:)

to mi powiedziałaś:offtopic: co mam dać do tego sosu:) to są cielencinki. wieprzowe to cebula, kminek, papryka słodka, pieprz, sól.
Monia i ja dziekuje za swietny przepis na makaron z tunczykiem :) Zrobiłam go wczoraj i dość że wyszedł rewelacyjny (nawet mąż sprubował który nie jada "białych" sosów) to jeszcze bardzo prosto i szybko się go robi.

Kakusek, super! :yes:

 

Moni a sos to taki z ketchupu, sosu sojowego, miodu, czosnku, imbiru, soli pieprzu, ziół . Miesza się te wszystkie składniki, wkłada żeberka (najlepiej na nioc), dusi na drugi dzień a na koniec redukuje sos. Nie powiem Ci proporcji, bo to na oko robię

 

krokusik masz na myśi warzywa pieczone na brytfance? Ja właśnie bardzo lubię smak pieczonej marchewki , i czerwonej cebulki

 

A my dziś*drugi dzień pod rząd byliśmy w kinie (dopiero co wróciliśmy)

Korzystamy z chwileczki wolności

 

Dziewczyny, nie wiem czy coś*wyjdzie z środy, bo prawdopodobnie jedziemy po Lili do rodziców w środę właśnie :(

Kurcze, coś nam pod górkę z tym spotkaniem ostatnio

Dziewczyny, nie wiem czy coś*wyjdzie z środy, bo prawdopodobnie jedziemy po Lili do rodziców w środę właśnie :(

Kurcze, coś nam pod górkę z tym spotkaniem ostatnio

 

łeee:(

No mam nadzieję, że se tego spotkania beze mnie nie zorganizujecie:mad:;)

będzie fochhttp://emoty.blox.pl/resource/smutasek2.gif

Kakusek, super! :yes:

 

Moni a sos to taki z ketchupu, sosu sojowego, miodu, czosnku, imbiru, soli pieprzu, ziół . Miesza się te wszystkie składniki, wkłada żeberka (najlepiej na nioc), dusi na drugi dzień a na koniec redukuje sos. Nie powiem Ci proporcji, bo to na oko robię

 

krokusik masz na myśi warzywa pieczone na brytfance? Ja właśnie bardzo lubię smak pieczonej marchewki , i czerwonej cebulki

 

A my dziś*drugi dzień pod rząd byliśmy w kinie (dopiero co wróciliśmy)

Korzystamy z chwileczki wolności

 

Dziewczyny, nie wiem czy coś*wyjdzie z środy, bo prawdopodobnie jedziemy po Lili do rodziców w środę właśnie :(

Kurcze, coś nam pod górkę z tym spotkaniem ostatnio

tak, tak :) posypałam je tymiankiem i bazylią, skropiłam oliwą z oliwek i sosem sojowym, pychota!! Żałuję, że nie kupiłam papryki, bo bardzo lubię na ciepło, a wrzuciłam wszystko co miałam w domu czyli właśnie marchewkę, czerwoną cebulę, kukurydzę i czosnek. Rewelacja :) to tego były ćwiartki ziemniaczków i mięsko, cały obiad z piekarnika :) ja to się przy Tobie wyszkolę :)

To ja postuluję o spotkanie po olejowaniu:D

Przynajmniej ja chciałabym je zobaczyć na gotowo:yes:

Chyba, że już są?

 

Iw, olejowanie to będzie za 2 tyg. Te deski mają poleżeć i dopiero cyklinowanie i olejowanie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...