Elena76 23.01.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a mnie oponki się trzęsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 nie zapomniałam - ale jak mogę lubić coś czego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Salik i Anula mieli racje... Tylko o jedzeniu..., a gdzieś indziej o odchudzaniu..... Za to ja przyszłam pogratulować nabytych nowych umiejętności Lil :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Za to ja przyszłam pogratulować nabytych nowych umiejętności Lil o, i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JJ. 24.01.2012 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 śledzę od 2 stron. Wiele o budowaniu można się dowiedzieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.01.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 To ja chyba otworzyłam tę puszkę pandory pt. "pieczarki":) Dzięki tofee, brzmi mocno smakowicie, będę w piątek siedziała i zawijała jak ten świstak A w ramach zmiany tematu zaproponuję na dzisiaj nawet 2: 1/ te nieszczęsne okna - rolety itp. - dawajcie dziewczyny jakieś pomysły jak macie; 2/ pierdotka do łazienek - wieszaczki, dozowniki itd. - macie już jakieś? macie jakieś plany? sprawdzone firmy? Bo już mnie trochę denerwuje, że nie mam gdzie ręcznika wieszać, a mydła stoją w uroczych firmowych pojemniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja nie mam... bo albo mi to, albo tamto w komplecie nie pasuje, albo szczotka nie taka, albo za krótka... I tak mydło w firmówkach stoi, szczotka plastikowa za 5zł jest i się sprawdza, a wieszak na ręcznik kupiony w sklepie na I jeden z tańszych na jedną śrubkę i na jedno wieszanie. Mnie pasuje.. taki guziczek.Właśnie kiedyś zastanawiałam się czy nie kompletować wszystkiego osobno... np szczotka inna, dozownik inny, uchwyt na papier też ze sklepu na I inny już jest i wisi itd, ale wspólny mianownik to stal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.01.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Możecie mi kuchty podrzucic pomysły na szybkie dania w miarę reprezentacyjne ale na duża ilość gości, tajna imprezę robię dla męża i ludzi naspraszalam mnóstwo, teraz muszę jakoś nagotowac tak żeby sie nie zorientował i żebym przy młodych sie ogarnęła, czyli zadanie lekko nierealne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Hazel, bierzesz wątróbkę, ogórek, pieprzysz dobrze, solisz pewnie, w boczek i do piekarnika? dokładnie:lol2: 1 wątróbka podwojna , 1/4 ogórka pokrojenego wzdłuż i zawijasz jak świstak i do piekarnika na 20-30 min. trzeba pilnowac. ja robię na oko;) Możecie mi kuchty podrzucic pomysły na szybkie dania w miarę reprezentacyjne ale na duża ilość gości, tajna imprezę robię dla męża i ludzi naspraszalam mnóstwo, teraz muszę jakoś nagotowac tak żeby sie nie zorientował i żebym przy młodych sie ogarnęła, czyli zadanie lekko nierealne;) uśmiechnij sie do Moni . zaraz ci menu przygotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.01.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Monia, pomozesz?Dużo masy, mało roboty, dużo efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.01.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dziewczyny pewno jeszcze jedzą zupkę Dzięki K. za pyszną kawkę a Tobie za gniazdko:yes: Co do Moni pojadę to mnie czymś zaskakują - nie dość, że coś pysznego do jedzonka to dziś widziałam szafkę w łazience spa i cudne lampy do sypialni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 ty kobieto to masz szczęście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.01.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 ty kobieto to masz szczęście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.01.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Monia u mnie są moje doniczki. zobacz czy mamy podobne!! ja na pewno mam mniejsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.01.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 to nie te chyba moje są trochę*opływowe, troszeczkę ale równie ładne te Twoje! Moni, ale jak Ty masz wysoko pstryczki!!! Ja mam w porównaniu ze wszystkimi dość*wysoko, bo teraz się*robi niziutko, ale Ty to masz dopiero A ja właśnie robię kwaśnicę Idę zamieszać, pojawię się za chwilę Ale fajnie dziewczyny mnie dziś*odwiedziły Rasia, Pasie, dzięki i buziaki Mam nowe doniczki. Rasiu, pozwolisz że posadzę w nie piękne malinowe wrzosy??? Tak sobie wymyśliłam i tak chcę No i za winko stokrotne dzięki. Jak wiadomo u mnie zawsze niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Moni ja mam wysoko pstryczki , bo jestem wysoka:lol2: i dzieciak też duży. ja się tak przyzwyczaiłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.01.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Moni ja mam wysoko pstryczki , bo jestem wysoka:lol2: Ale wiesz, teraz jest taki trend na pstryczki na wysokości zwisającej dłoni (co wychodzi sporo poniżej klamki) Dlatego zrobiłam powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 ja też mam wysoko:yes: mi się nisko nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja też mam zdecydowanie wyżej niż na wysokości zwisającej dłoni - nie podobały mi się tak nisko, a poza tym nie wiem czy umiałabym się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 no własnie ten trend z niskimi pstryczkami jest już od jakiegoś czasu . ja nie dam rady miec tak nisko:p przyzwyczajenie robi swoje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts