Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia..wieki mnie tu nie było ale już wiem dlaczego coś mnie tu przyciągnęło.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Niech Ci sie wszystkie marzenia, kaprysy i zachcianki spełniają:) Jeszcze trochę a chłopaki wyrosną z MAxi Cosi i zgłoszę się do Ciebie bo może będziesz juz w potrzebie?:

Monia daawno mnie tu nie było. Spóźnione ale szczere życzenia spełniania marzeń, zdrowia i nieustającej Miłości.

images?q=tbn:ANd9GcSqut-8kVhCPua3vwQho38YNUQMCj0OzkMnDuk6XDHRqu7zd_ofOA

I nie odchudzaj się za bardzo bo znikniesz, a brakowało by Cię nam na FM.

Dieta przed świętami? To coś nienormalnego;). Ja już od tygodnia buszeję po necie by wynaleźć jakieś smakowite nowe przepisy na święta.

TYlko, że ja je tylko piekę i później obdarowuję nimi moją rodzinkę:). A teraz to nawet skubnąć sernoczka nie będę mogła bo przez Młodego mam wykluczone z diety krowie mleko i jego wszystkie pochodne:(.

Ja sobie do świąt odpuściłam...w weekend miałam przedświąteczne obżarstwo u mamy (bo w święta się nie zobaczymy), na święta mam już pełną lodówkę zapasów, tylko nie wiem czy będę miała czas to wszystko ugotować, bo do piątku w pracy siedzę.

Zauważyłam jednak, że po diecie nawet smakołyków wystarcza mi dużo mniej.

Na razie nie tyję:) A po świętach jeszcze mam zamiar wziąć się za siebie i ok. 4 zrzucić dodatkowo.

Monia trzymam kciuki:)

Zobacz jak szybko ten czas bez K. minął ;)

:wave:

zmiana planów - do czwartku!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

Przeoczyłam życzenia alicji i ady (nie mogę napisac duzej "a") dzięki dziewczyny!!! :*

Pasku :( kurczę, nie mam jak! :( Myślałam że do soboty jestem sama i mialam się z wami spróbowac umowic na czw albo piatek, a tu niespodzianka

Monia, 11 maja dziewczyny z południa do mnie przyjeżdżają, Ciebie oczywiście tez serdecznie zapraszam :)

akurat w urodziny Lili!? :sick:

akurat w urodziny Lili!? :sick:

No i co ja mam teraz zrobić, możemy próbowac przełozyć na 18 maja ( Li majowa tak jak ja, tylko ja bliźniak juz jestem )

No i co ja mam teraz zrobić, możemy próbowac przełozyć na 18 maja ( Li majowa tak jak ja, tylko ja bliźniak juz jestem )

Nie no, co Ty, nie mam zamiaru psuć Wam planów

Nie no, co Ty, nie mam zamiaru psuć Wam planów

To był taki luźny termin, ale gdybyś chciala przyjechać, to daj znac, wszystko jest do odkręcenia :)

No pewnie bym chciala, ale wiesz, zmieniać termin dla mnie jednej ... a jak mi coś wypadnie, i nie bede mogla w koncu. Nie nie

(a kto się wybiera?)

No pewnie bym chciala, ale wiesz, zmieniać termin dla mnie jednej ... a jak mi coś wypadnie, i nie bede mogla w koncu. Nie nie

(a kto się wybiera?)

Monia przecież Ala jest z wawy:) to wy macie na ploty rzut beretam;)
Monia przecież Ala jest z wawy:) to wy macie na ploty rzut beretam;)

Moni, no co Ty. Przeciez kolejna taka okazja (zobaczenia się z południówkami) może się szybko nie przytrafić