Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miele i Miele

ale szalejesz :)

lubię dobre rzeczy ;)

Mówiłam już, że wzięłam sobie kiedyś do serca czyjeś słowa - "jeśli sprzęt wodny to miele najlepszy" dlatego zmywarka i pralka będą miele i tyle :) Zaledwie 2 szt

Teraz w wynajmowanym mieszkaniu mam elektroluxa. Zmywarkę i lodówkę też. Pomieszkałam, poużywałam i wiem, że niczego tej firmy bym nie kupiła

A ja mam teraz (niedawno kupioną) Whirpool i też dobra. Szósty zmysł. To już druga i jestem bardzo zadowolona.

Moi rodzice mają Whirpoola już 16 rok (ładowaną od góry)

Działa dalej, pięknie się sprawuje, wygląda jak nowa, zero usterek. Nieźle co?

Podejrzewam że obecne sprzęty są zaprogramowane na krótszy żywot

Miałam LG (była ok, cichutka - z silnikiem bezszczotkowym), miałam Boscha, jeden z droższych modeli - never again!, teraz mam electroluxa z napędem direct drive i jest super. 2,5 roku działa rewelacyjnie. No ale model z tych droższych.

Śmiem twierdzić, że to jak ze wszystkim - zmywarka boscha za 1500 jest "ciut" inna niż taka za 3000. Z pralkami, okapami itd. jest podobnie.

Monia zdjęcia tarasu jutro bo mam na drugim kompie a już grzecznie leżę w łóżeczku:yes:

co do pralek to potwierdzam Bosch, Siemens albo wyższa półka czyli Miele;) ( tylko proszę w geście obrazy niech moja staruszka pralko suszarka 14 latka teraz nie pada:no:)

to ja grzecznie poczekam do jutra :yes:

Paśku, Ty przemyślałaś swoje słowa?

Bo jak znam Twoje zdolności do prorokowania, to ..... :p

Jaką masz tę 14-latkę?