Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ufff, wróciłam do domu!

Caaaały dzień na budowie, żyć nie umierać.

Zgrabiłam całą działkę z chwastów i trawy (które wcześniej pokosił mi tata), potem spryskałam roundupem, mąż zdjął rynny przed tynkami, założył ocieplenie na puszki rolet, w międzyczasie przyjechałam nasza kuchnia (Paśku, dziękowałam Ci już? :lol2:), a potem wpadliśmy na pomysł zrobienia grilla (bo to chyba ostatnie dni ładnej aury na dworze). Szybkie zakupy, ciach pach filety z indyka w maślankę i ... nawet smacznie było.

Chyba wezmę zaraz długą ciepłą kąpiel

Ps. Nie mogłam się*powstrzymać, i częściowo porozpakowywałam sobie moje kuchenne mebelki, pobawiłam się wciskaną szafeczką ... Fajne to :yes:

Monia, witam się ciepło :wiggle:

Przebrnęłam przez pierwszych 12 stron i 9 ostatnich :lol2:

I już żałuję, że myśl o budowie domu pojawiła się u mnie z takim opóźnieniem :(

Zazdroszczę wykończeniówki (o której ja póki co nawet nie myślę) i tego, że ominęło mnie wiele spotkań warszawskich forumowiczek :D :D :D

Będziesz moją skarbnicą wiedzy budowlanej południowej części stolicy i okolic :rolleyes:

Anula, Ty też :yes:

przyjedźcie do mnie piękne modelki po niedzieli

Czyli już mam zazdrościć Paśce i Tofikowi? :p

Lullaby Witaj o rozgość się.

I pamiętaj, że forum daje zupełnie inne spojrzenie na większość spraw, otwiera oczy. Ja nie mogę*sobie wybaczyć tego, że mimo pojawienia się na FM już*dawno temu, udzielać*zaczęłam się w sumie niedawno. Przeoczyłam parę spraw, na niektóre nie zwróciłam uwagi a teraz jest już za późno ... Trudno.

Dziś za to mam dużo większą wiedzę. Na przyszłość ;)

Zaglądaj, będzie mi miło

A tu zdjęcie mojej kuchennej przyszłości ;)

Stoją/leżą i kuszą (by do nich zajrzeć, pomacać, poużywać ...)

24092011.jpg

Chciałam jeszcze wstawić filmik z zabawy cornerem (nie magic, ale nie umiem :rolleyes:)

24092011(001).jpg

24092011(002).jpg

Edytowane przez monsanbia