Gość monika996 23.09.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 no proszę ale Warszawianki się goszczą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 no proszę ale Warszawianki się goszczą!!! :popcorn: Trzeba sobie czasami życie uprzyjemnić Szkoda, że zapomniałam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 :popcorn: Trzeba sobie czasami życie uprzyjemnić Szkoda, że zapomniałam aparatu o nie - to lepiej, ze zapomniałaś bo ja miałam koszmarne włosy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.09.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 o nie - to lepiej, ze zapomniałaś bo ja miałam koszmarne włosy;) a ja słyszałam,że nogi Pasie miała super!!!! co tam włosy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.09.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 a ja słyszałam,że nogi Pasie miała super!!!! co tam włosy!!! Pasie to w ogóle jak modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Pasie to w ogóle jak modelka odezwała się ta co nie jest modelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.09.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 same modelki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 a ja słyszałam,że nogi Pasie miała super!!!! co tam włosy!!! dokładnie to chodziło o opalone stopy:lol2: Pasie to w ogóle jak modelka żeście mnie rozbawiły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.09.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ufff, wróciłam do domu! Caaaały dzień na budowie, żyć nie umierać. Zgrabiłam całą działkę z chwastów i trawy (które wcześniej pokosił mi tata), potem spryskałam roundupem, mąż zdjął rynny przed tynkami, założył ocieplenie na puszki rolet, w międzyczasie przyjechałam nasza kuchnia (Paśku, dziękowałam Ci już? ), a potem wpadliśmy na pomysł zrobienia grilla (bo to chyba ostatnie dni ładnej aury na dworze). Szybkie zakupy, ciach pach filety z indyka w maślankę i ... nawet smacznie było. Chyba wezmę zaraz długą ciepłą kąpiel Ps. Nie mogłam się*powstrzymać, i częściowo porozpakowywałam sobie moje kuchenne mebelki, pobawiłam się wciskaną szafeczką ... Fajne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.09.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 żeście mnie rozbawiły;) nie kokietuj, nie kokietuj, fajna babka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.09.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 odezwała się ta co nie jest modelką dokładnie to samo pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 przyjedźcie do mnie piękne modelki po niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.09.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Monia, witam się ciepło Przebrnęłam przez pierwszych 12 stron i 9 ostatnich I już żałuję, że myśl o budowie domu pojawiła się u mnie z takim opóźnieniem Zazdroszczę wykończeniówki (o której ja póki co nawet nie myślę) i tego, że ominęło mnie wiele spotkań warszawskich forumowiczek :D Będziesz moją skarbnicą wiedzy budowlanej południowej części stolicy i okolic Anula, Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.09.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 przyjedźcie do mnie piękne modelki po niedzieli Czyli już mam zazdrościć Paśce i Tofikowi? Lullaby Witaj o rozgość się. I pamiętaj, że forum daje zupełnie inne spojrzenie na większość spraw, otwiera oczy. Ja nie mogę*sobie wybaczyć tego, że mimo pojawienia się na FM już*dawno temu, udzielać*zaczęłam się w sumie niedawno. Przeoczyłam parę spraw, na niektóre nie zwróciłam uwagi a teraz jest już za późno ... Trudno. Dziś za to mam dużo większą wiedzę. Na przyszłość Zaglądaj, będzie mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.09.2011 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 (edytowane) A tu zdjęcie mojej kuchennej przyszłości Stoją/leżą i kuszą (by do nich zajrzeć, pomacać, poużywać ...) Chciałam jeszcze wstawić filmik z zabawy cornerem (nie magic, ale nie umiem ) Edytowane 24 Września 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.09.2011 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 fiu fiu, mebelki zapowiadają się pięknie! i widzę, że piwo też było hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Monia to ikea? A mebelki najlepiej skręca się po browarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 nieżła masa pudełek:no: kiedy zaczynacie je ustawiać.? cy już ustawiliście? znając Ciebie Monia jak byś mogła to już sama byś je ustawiła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.09.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Monia to ikea? Odpowiem za Monię, to Hacker - niemieckie meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 czyli będzie piękna kuchnia!!!!!!inaczej być nie może.Monia składaj szybko tę kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts