Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

Piwko było, obowiązkowo ;)

A meble czekają na montaż do 15 listopada!!!

To że są u nas, to wina Pasie, wykrakała :lol2: (zapytała czy K będzie nam tak długo meble przechowywał i za 5 minut dostaliśmy tel z inf, że już dłużej nie mogą, bo nie mają miejsca na kolejne dostawy)

Kilka paczuszek musiałam otworzyć, bo by mnie ciekawość zjadła :rolleyes: Jeszcze miałam ochotę zobaczyć szuflady, nerkę i carga, ale się nie mogłam dostać

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niezła masa pudełek zamieszkała w twoim domku :lol2: Nie bądź wiśnia i skręć je wcześniej, bo do 15 listopada nie wytrzymamy ;) A z tego co pokazujesz na zdjęciach, to zapowiada się cudnie :)

Do mnie Robert musiał przyjeżdżać z meblami na 2 razy, bo na raz się nie zmieścił do samochodu :lol2:

niezła masa pudełek zamieszkała w twoim domku :lol2: Nie bądź wiśnia i skręć je wcześniej, bo do 15 listopada nie wytrzymamy ;) A z tego co pokazujesz na zdjęciach, to zapowiada się cudnie :)

Do mnie Robert musiał przyjeżdżać z meblami na 2 razy, bo na raz się nie zmieścił do samochodu :lol2:

Te meble są*poskręcane (ku mojemu zdziwieniu), myślałam że fronty będą osobno, korpusy w częściach.

W zasadzie to muszą je postawić, wyregulować, zamontować blat, wszystkie AGD (które przyjadą z panami montażystami), jakieś światełka (znalazłam zestaw z transformatorem i halogenikami) i tyle.

Czekamy do 15, bo najpierw podłogi, drzwi i malowanie :yes:

Aha, no i ten cokół. Zamówiłam inox :bash: Muszę gdzieś zamówić biały

a jaki blat chcesz zamawiać ?

Lidka, żebyś Ty zdrowa była .... :lol2: Na naukę czytania ze zrozumieniem to już*trochę*przypóźno :p

"muszę gdzieś zamówić BIAŁY" BIAŁY cokół!!!

Blat już*mam :p

Tofik, te uchwyty to moja "miliondolarowa" zdobycz. Zamarzylam o nich, ale wiedziałam, że nie dołożę już*ani złotówki do tej kuchni (miałam brać takie zwykłe kanciate), a za te musiałabym dołożyć ponad 3 tys. Nie było mowy, bo kuchnia i tak miała wyjść taniej. Tak K (kuchniarzowi) namarudziłam, tak mu najęczałam, że przy wypisywaniu umowy powiedział - dobra, daję*Ci te uchwyty :wave:

Są piękne, możesz cyknąć lepszą fotę z bliska ... jaki mają frez i takie tam ;). Ja mam hopla na punkcie uchwytów do szafek kuchennych i to jedyny element, który nadal nie zdecydowany :(. A wiesz może co to za producent/model/inne dane jakieś zdjęcie poglądowe z netu????? Cokolwiek bo gdzieś muszę zamówić i to niestety na własną rękę :confused:

Są piękne, możesz cyknąć lepszą fotę z bliska ... jaki mają frez i takie tam ;). Ja mam hopla na punkcie uchwytów do szafek kuchennych i to jedyny element, który nadal nie zdecydowany :(. A wiesz może co to za producent/model/inne dane jakieś zdjęcie poglądowe z netu????? Cokolwiek bo gdzieś muszę zamówić i to niestety na własną rękę :confused:

Toficzku cyknę, jak będę na budowie.

Wiem tylko, że symbol uchwytów to "M 700" Nie mam pojęcia czy to produkt Hackera, czy nie

jakie upatrzyłaś w Almi

Pokazuj

Ta cena jest trochę podejrzana, bo wszędzie ponad 3600. Ale to się sprawdzi ;)

http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/K03M34T0608.jpg

w tkaninie buffel tylko nie pamiętam jak kolor nazywał;) w każdym razie stoi w G Mokotów - taka szara, trochę jak zamszowa, cena 3750zł na materac 160cm

Monia, jutro mam dyżur sprzątający na budowie, będę sama kilka godzin, po południu, idealny czas na spotkanie, dasz radę?

Mam przyjechać z mietłą ? :lol2: Po południu, czyli 15-16?

Musimy jutro skoczyć na Bartycką, odebrać dostawę z Caparola, wpuścić tynkarzy, potem bym porzuciła K dziecko i mogę jechać (jeśli K mnie do Ciebie puści :lol2:)