Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tofee zobacz uchwyty aluminiowe z zobala okolice u-10 :)

Ale zobal chyba nie robi takich błyszczących :(

Monia i jakbyś mogła i zmierzyła mi szerokość tej listwy która przystaje do frontu od góry, mój front ma chyba ok 18 mm ciekawa jestem czy to standard i czy takie uchwyty mają zawsze tyle samo ...

Monia[/b] i jakbyś mogła i zmierzyła mi szerokość tej listwy która przystaje do frontu od góry, mój front ma chyba ok 18 mm ciekawa jestem czy to standard i czy takie uchwyty mają zawsze tyle samo ...

Zmierzę Ci i zrobię zdj jutro (dziś jestem poniedziałkową nianią :lol:)

,

A filmik ... 9 sekund ! foch ... dla przyzwoitości mogłaś zrobić chociaż 2 obroty ;)

A bo już więcej miejsca nie miałam w telefonie :p

Jak przyjedziesz następnym razem to dam Ci zakręcić 2 razy :lol:

A w ogóle to powinnam Ci napisać co innego, ale że Cię lubię, to już nic więcej nie powiem :p

Poza tym, że ścian w łazience i le rabli chyba Ci nie zakleili, co? :p

Monia fajna ta szafka. Ten system ma jakąś nazwę? Ja będę miała 2 narożne szafki i powinnam pomyśleć o czymś podobnym.

Alicja, szczerze - nie wiem. W salonie nazywali to magic cornerem. Ja magic corner kojarzę z czymś innym, ale w sumie to też*jest takie bardzo magicowe :lol:

W drugiej narożnej mam nerki. Ale do nich się nie dokopałam by przetestować :rolleyes: