ka_em 28.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ja mam starego Boscha, który chodzi jak żyleta. Biorę go do domu i koniec problem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Przyznawać się szybko, która była w agstyle i chce kupić eurodoory w lakierze ... i się nie przyznała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 qeeeeeeeeeee o fuck co się stało ? u mnie w wannach była nalana woda do pełna przy obudowywaniu wanny, oraz okładaniu jej płytkami. Wanna pod wpływem ciężaru wody zawsze idzie troszkę w dół, więc (przynajmniej ja tak dedukuję) jak obłoży się ją płytkami, to przy jej późniejszym użytkowaniu nie będzie ewentualnie problemu z pęknięciem płytek może źle myślę, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 u mnie tez nalewali wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Siemens WM16S743PL Lidzia, a Ty to czarnej nie planowałaś? Gdzie swoją kupiłaś? Wywalczyłaś jakiś rabat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ja mam starego Boscha, który chodzi jak żyleta. Biorę go do domu i koniec problem:) to się ciesz, bo moja pralka, którą obecnie posiadam jest beznadziejna, pierze (to dużo powiedziane), ale żeby wypłukać ubrania w płynie, to muszę ją po praniu nastawiać na samo płukanie, bo podczas normalnego prania, nie pobiera płynu do płukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 to się ciesz, bo moja pralka, którą obecnie posiadam jest beznadziejna, pierze (to dużo powiedziane), ale żeby wypłukać ubrania w płynie, to muszę ją po praniu nastawiać na samo płukanie, bo podczas normalnego prania, nie pobiera płynu do płukania To będziesz miała terapię wstrząsową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Lidzia, a Ty to czarnej nie planowałaś? Gdzie swoją kupiłaś? Wywalczyłaś jakiś rabat? dla mnie najważniejsze jest to, żeby dobrze prała i dopierała plamy - a to, czy będzie biała, czy czarna, to nie ma znaczenia (nie przywiązuję do tego większej uwagi) kupowałam przez ceneo - wybrałam najtańszą dostępną ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 To będziesz miała terapię wstrząsową będzie mi tego podwójnego nastawiania pralki definitywnie brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 będzie mi tego podwójnego nastawiania pralki definitywnie brakować ja też*nie wiem jak się pogodzę z rozstaniem z moim elektroluxem. Już nie będę*miała białych plam na czarnych jeansach??? Whyyyy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja też*nie wiem jak się pogodzę z rozstaniem z moim elektroluxem. Już nie będę*miała białych plam na czarnych jeansach??? Whyyyy??? ja bym się jeszcze poważnie zastanowiła nad jej zmianą, bo takie plamy są teraz bardzo modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja bym się jeszcze poważnie zastanowiła nad jej zmianą, bo takie plamy są teraz bardzo modne nie ma szans, pralka wynajmowana razem z mieszkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 28.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 to się ciesz, bo moja pralka, którą obecnie posiadam jest beznadziejna, pierze (to dużo powiedziane), ale żeby wypłukać ubrania w płynie, to muszę ją po praniu nastawiać na samo płukanie, bo podczas normalnego prania, nie pobiera płynu do płukania A cieszę się,cieszę Jeden problem mniej a i kasa się przyda na cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 jak o tych cudeńkach pralkowych mówicie to zaczynam powoli myśleć jak tu swoja staruszkę na emeryturkę posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 jak o tych cudeńkach pralkowych mówicie to zaczynam powoli myśleć jak tu swoja staruszkę na emeryturkę posłać jeszcze parę słów i sama się pośle moja kuchnia szybko Paśki posłuchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.09.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Monia!Lidzia przysłała mnie do Ciebie ws podbitki:rolleyes:Przymierzasz się do osb i podobno zmieniałaś kawałek obróbki dekarskiej, żeby to zrobić.O co chodziło?Co i dlaczego musiałaś zmienić?Jak dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.09.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Monia a ja się przypomnę z szarymi parapetami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Właśnie wróciłam z budowy. Rozwalił mnie dziś widok glifów zrobionych w kąt rozwarty. W życiu nie pomyślałam o tym, by to ustalać, bo było to dla mnie oczywiste. Dla tynkarzy nie. Robią tak od lat i nigdy nikt nic nie powiedział! Ja pierwsza. Coś poprostowali. Nie jest idealnie, ale lepiej. Szef przyjechał i tłumaczył mi, że tak wpada więcej światła. Gdzieś już o tym tutaj, na FM czytałam. Przyglądałam się*domom w drodze powrotnej i żaden nie miał skośnych glifów. Zwracajcie na to uwagę, pytajcie przed Balbina, trochę ciężko to wytłumaczyć. Muszę zdjąć częśc pionowej obróbki blacharskiej (bo mam dość dużą, podwójną jakby), odkryje się wtedy deska zarynnowa i do niej poziomo z płyt mfp będzie robiona podbitka. A na nią*tynk silikonowy. Wybrałam kolor garfith 15. Ale cały czas nad nim myślę Adk, zaraz Ci cyknę zdj, tylko zjem .... śniadanie Zła jestem jak osa, bo nie dość, że te glify, to jeszcze mnie tynkarze pognali po 10 worków 30kg tynku na Wilanów (sam osobowym!) mówiąc że im zabraknie. Oczywiście starczyło, i jeszcze zostało. Teskt wszelakich ekip "nie mamy co robić, nie ma materiału" będzie mi się*odbijał czkawką jeszcze dłuższy czas. Wkurzona kazałam im tynkować dodatkowo całą ścianę 28m2 i teraz biadolą że będą siedzieć do północy (podobno nie mają co u nas robić) I jeszcze dziś mamy rocznicę ślubu, a K musiał lecieć z samego rana i wraca jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Zdjęcia o które prosiła ADK http://images47.fotosik.pl/1124/884040d2f2036ee3med.jpg http://images37.fotosik.pl/1086/c50355f14e03e3ebmed.jpg Te parapety na zdjęciu wyszły jak grafitowe, a tak naprawdę są szare, dużo jaśniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 29.09.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 u mnie tez nalewali wode u mnie nie i jest ok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts