markoto 29.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 markoto, czy go to boli? Jak funkcjonuje? Czy to ma trwały skutek, co powiedzieli Wam lekarze? bolalo go na poczatku, ale po 3 dniach wlasciwie przeszlo funkcjonowanie kijowe bo przez pierwsze 6 tygodni mial glownie lezec, ewentualnie stac, unikac siedzenia, mial zalozony gips lekki nie mial uszkodzenia rdzenia, zlamanie bylo stabilne , teraz po 6 tygodniach, ponoc sie zroslo ale dostal na kolejne 6 tygodni gorset a dopiero potem rehabilitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no to z Monia moge podac rece bo tez mam dzisiaj rocznice 10 no co Ty! nieźle też*29.07? .... mamy to samo pod obrączkami? możemy się wymienić Wiecie, że mojego K w zeszłym roku napadli, nie mieli co zabrać, więc zabrali obrączkę. Poruszyłam niebo i ziemię, ogłaszałam się na portalach, pisałam maile do kantorów. I po kilku dniach odezwał się pan, że dostał taką obrączkę z taką*grawerką i nic za to nie chce. Na chwilę trafiłam do nieba Bylam pewna że ją wyrzucili do pobliskiego śmietnika Taka dygresja obrączkowa jak w sam raz (w dzień rocznicy) Ania, kurcze, pech Chyba zakażę K wchodzić na drabinę (a ostatnio jak się chwiał na nierównym podłożu to się śmiała i mówiłam żeby nie panikował. Gupia monia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 nie 29.09 rok 2001 wiec sie nie wymienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Wiecie, że mojego K w zeszłym roku napadli, nie mieli co zabrać, więc zabrali obrączkę. Poruszyłam niebo i ziemię, ogłaszałam się na portalach, pisałam maile do kantorów. I po kilku dniach odezwał się pan, że dostał taką obrączkę z taką*grawerką i nic za to nie chce. Na chwilę trafiłam do nieba Bylam pewna że ją wyrzucili do pobliskiego śmietnika Taka dygresja obrączkowa jak w sam raz (w dzień rocznicy) Mój zgubił obrączkę zaraz po ślubie w samolocie. Trzeba było zakupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 nie 29.09 rok 2001 wiec sie nie wymienimy no wiem wiem, że rok inny, ale i tak zbieg okoliczności fajny Ania, widzę, że faceci w tym fachu lubią gubić obrączki Już niejeden ze znajomych się pozbył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Monia - gratulacje z okazji rocznicy Jestem pewien że sobie odbijecie kiedy K wróci Anula - współczuję serdecznie, mam nadzieję że mąż szybko dojdzie do siebie, a 'kontuzja' nie okaże się dotkliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Anula współczuję Tobie i mężowi, szkoda że już na swoim się rehabilitować nie może, no i sto lat dla wszystkich starych mężatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Dzięki dzięki, mam nadzieję że odbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Mój zgubił obrączkę zaraz po ślubie w samolocie. Trzeba było zakupić nową mój zostawił swoją w hotelu we Włoszech jak byliśmy na nartach i jeszcze miał o to do mnie pretensję Całe szczęście znalazła się i po tygodniu odebrał ją z hotelu szef naszego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 29.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no co Ty! nieźle też*29.07? 29.07 czy 29.09 Jeśli 29.07 to ja się uśmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 29.07 czy 29.09 Jeśli 29.07 to ja się uśmiecham aaaa, ja jak zwykle, roztrzepaniec dziś, czyli 29.09 (pomyliłam się, bo 2007) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Monia, gratulacje rocznicy 4-ta to chyba kwiatowa albo owocowa? My mamy rocznicę w przyszłym tygodniu 4.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.09.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Monia GRATKI rocznicowe!!! Ell w październiku? Jaką mieliście pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Dzięki dziewczyny! Nie wiem jaka, ale może pozostańmy przy - samotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Dzięki dziewczyny! Nie wiem jaka, ale może pozostańmy przy - samotna hej, nie smuć się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Monia GRATKI rocznicowe!!! Ell w październiku? Jaką mieliście pogodę? jak na październik to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.09.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 My jesteśmy majowi i zawsze na rocznicę na wiosnę lecimy w jakieś fajne miejsce na 3-4 dni. To był mój zamysł aby mieć ładny miesiąc na rocznicowe wypady ... fajnie to sobie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A ja jestem tradycjonalistką i uparłam się na er w miesiącu. Mimo, że w przesądy nie wierzę (a może wierzę?) to jakoś byłam spokojniejsza Wiecie jak smakuje expresowa nalewka z .... burna i spirytusu? Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.09.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A ja zupełnie nie tradycjonalistka w tej materii . Tylko uważaj z tą nalewką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.09.2011 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 My jesteśmy majowi i zawsze na rocznicę na wiosnę lecimy w jakieś fajne miejsce na 3-4 dni. To był mój zamysł aby mieć ładny miesiąc na rocznicowe wypady ... fajnie to sobie wymyśliłam O, o. To my tak latamy we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts