ka_em 30.09.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 My jesteśmy lipcowi i jakoś nam to nie przeszkadza. A nawet dobrze się złożyło bo wstępnie planowaliśmy ślub w sierpniu - pogoda wtedy była fatalna. A my mieliśmy idealną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 My jesteśmy lipcowi i jakoś nam to nie przeszkadza. A nawet dobrze się złożyło bo wstępnie planowaliśmy ślub w sierpniu - pogoda wtedy była fatalna. A my mieliśmy idealną A u mnie znając życie to by się skończyło na jednym wyjeździe rocznicowo-urlopowym ... a tak mam zawsze dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 30.09.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Tyż prawda. Tak właśnie u nas wygląda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 30.09.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 tofee a jak tam nocki Maluszka - wydaje mi się, że mamy szkraby w podobnym wieku i podobny problem. Choć troszke udało mi się już z tym uprać (nawet jedna nocka przespana cała) to teraz znów zaczyna się budzić po dwa- trzy razy w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 monia to ty młoda mężatka jesteś!! ja już mam 18 w 23 grudnia. kurcze:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.09.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Monia! Wielkie gratulacje!!!Superowo: młode małżeństwo już z własnym domem i śliczną córeczką.Świat przed Wami:yes:Teraz będzie czas na same przyjemności:D My też grudniowi (a właściwie sylwestrowi).U nas to był szalony ślub na wakacjach:rolleyes:Po pół roku znajomości:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 u nas dzień przed wigilią. zeby zebrać całą rodzinę. ale mniej szalony po roku znajomośći:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 U nas to był szalony ślub na wakacjach:rolleyes: Po pół roku znajomości:p :jawdrop: Balbina, WOW! W sumie mogłabym się*po Tobie tego spodziewać, ale i tak jestem w szoku Musisz mi to kiedyś*opowiedzieć W ogóle nie planowany ślub? Nieźle My stażem jesteśmy nie tacy młodzi. Razem od 12 lat. Bez przerw A dom miał być już dawno dawno temu. Działkę kupowaliśmy przed 2006 rokiem. Jeszcze przed ślubem. Tyle trwały formalności W naszym pięknym mieście stołecznym Monika, ja myślałam, że Ty to gówniarka jesteś 18 niedawno moi rodzice mieli. No dobra, kilka lat temu Dzięki za gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.09.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 :jawdrop: Balbina, WOW! W sumie mogłabym się*po Tobie tego spodziewać, ale i tak jestem w szoku Musisz mi to kiedyś*opowiedzieć W ogóle nie planowany ślub? No, tak wyszło... Były wakacje, gorący klimat (Jamajka), moje pierwsze Bożenarodzenie bez rodziny. Świąteczny, pełen nadziei i miłości nastrój no i w porywie chwili (jak mówię lubemu) zaszaleliśmy Ślub na plaży, ja na boso (nie zdążyłam kupić butów:D), wiatr we włosach. Oj, stare czasy... I zaraz dziewięć lat nam stuknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No, tak wyszło... Były wakacje, gorący klimat (Jamajka), moje pierwsze Bożenarodzenie bez rodziny. Świąteczny, pełen nadziei i miłości nastrój no i w porywie chwili (jak mówię lubemu) zaszaleliśmy Ślub na plaży, ja na boso (nie zdążyłam kupić butów:D), wiatr we włosach. Oj, stare czasy... I zaraz dziewięć lat nam stuknie... Nie no, prawdziwe szaleństwo. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 [i zaraz dziewięć lat nam stuknie... oj szalency!!!! ale jesteście nadal ze sobą ,więc warto byłó!!! rodzina dopiero była w szoku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 monia tu znalazłam moje klamki. baaardzo tanio http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CDQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.handles.pl%2Fp595%2Cklamka-novanta-q.html&rct=j&q=novanta%20klamki&ei=b9mFTrGlFsmHhQey76X7DA&usg=AFQjCNHSr_uhoKzAeLR0RiAJt3PYrrEyFQ&sig2=tmWLKYdy22qrxiy56xAHgQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 monia tu znalazłam moje klamki. baaardzo tanio http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CDQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.handles.pl%2Fp595%2Cklamka-novanta-q.html&rct=j&q=novanta%20klamki&ei=b9mFTrGlFsmHhQey76X7DA&usg=AFQjCNHSr_uhoKzAeLR0RiAJt3PYrrEyFQ&sig2=tmWLKYdy22qrxiy56xAHgQ Tu właśnie będę klamki kupować Mam 11 szt, także wydatek niewielki Problem w tym, że zaczęły mi się podobać mosiężne kanciate, które mogą być też czarne (do moich dwóch szt palisandrowych drzwi byłyby eeeeextra ) Nie chciałam kanciatych klamek, bo wydawały mi się być niewygodne. Ale tymi się bawiłam i nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.09.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A propos klamek... mój stolarz mówi żeby brać do każdych drzwi takie z podłużnym tym mocowaniem, o takie (zdjęcie przypadkowe)http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-aurora-dlugi-szyl_7858.jpgbo podobno w takich zwykłych coś tam się zawsze z czasem wyrabia i klamka nie trzyma się w poziomie tylko brzydko zwisa.Problem w tym, że mnie się te długie nie podobają w ogóle...Słyszał ktoś coś o tym? Balbino, urzekła mnie ta historia o spontanicznym ślubie na Jamajce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Myszonik, właśnie wczoraj rozmawiałam o tym z panem z eurodooru i on mi tłumaczył, że te tanie (chińskie) klamki mają zupełnie inne mocowanie. Używał technicznych określeń, więc nie powtórzę, ale generalnie te klamki lepszych firm są*zupełni inne, montuje się je w 5 minut a trzymają się sztywno, mają sprężynowy mechanizm i nic się nie obluzowuje, nie zwisa Stąd mój wybór padł na Tupai. Wychodzi ok 1 tys za 11 klamek (w tym dwie z wkładką*wc, jedna na wkładkę Yale i jedna na kluczyk - do sypialni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 u mnie klamki sprawują się super!!!nawet zamykam na klucz, który trzeba mocniej czasem przekręcić. może coś jest w tej chińszczyżnie:yes:a jedzonko chińskie uwielbiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.09.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A widziałyście klamki HEWI? to dopiero cudeńka, białe.. http://image.architonic.com/img_pfm2-1/203/9277/uebersicht_serie120_1_02_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.09.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Może mój stolarz myślał, że sobie wybierzemy chińskie... To się zdziwi Klamki mamy zakontraktowane w cenie drzwi. Tupai widziałam na żywo, wyglądają porządnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.09.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 :jawdrop: Łał! Anula! Ty to potrafisz człowieka wbić w ziemię! Napisz coś więcej co to za cuda! rodzina dopiero była w szoku:D A rodzina była w wielkim szoku, po pół roku wcześniej rozstałam się z narzeczonym, z którym byłam (z przerwami:cool:) 9 lat i którego znali jak syna! I dopiero po tym fakcie zaczęłam spotykać się obecnym mężem, którego moi rodzice widzieli przed ślubem przelotnie dwa razy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts