mikiada 30.09.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 wow i po co ja tu wchodzę..takie piękne klamki pokazujecie a ja kupiłam po taniości i mam za swoje.. cięzko sie drzwi zamykają. Balbina - piękna historia i super że wszystko sie udało. U mnie mój mąż ma czasami takie porywy a ja go hamuję oświadzczył mi się w Wenecji - chciał zabrać na gondolę ale ja usłyszałam ile chcą to zrobiłam awanturę że wolę sobie buty kupić a na gondolę popatrzeć..wkurzony zabrał mnie na obiad nad kanalem i sie oswiadczyl z nadasaną miną że mu cały plan rozwaliłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 wkurzony zabrał mnie na obiad nad kanalem i sie oswiadczyl z nadasaną miną że mu cały plan rozwaliłam... Ale się*uśmiałam Dobrze, że K wyskoczył do samochodu po zapomniany telefon, bo znów by się pukał w czoło, że się*śmieję do kompa Toś*chłopaka załatwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 :lol2:mnie też ubawiła. materialistka a mąż taki romantyczny!! Balbina tak to jest z chlopakami z długim przebiegiem, nudzą się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.09.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 U nas na początku też nie było tak różowo:rolleyes: Siedzieliśmy sobie na wigilijnej kolacji i wspominaliśmy wszystko co się w tym roku wydarzyło (jak się spotkaliśmy i takie tam tkliwe historie). Zrobił się fajny nastrój i nagle mój M. stwierdził, że znamy się już pół roku, lepiej się nie poznamy i nie ma co się wpędzać w lata, bo obydwoje to już najmłodsi nie jesteśmy i albo w jedną albo w drugą Normalnie mnie przytkało! W życiu nie słyszałam tak beznadziejnych oświadczyn:offtopic: Powiedziałam, że muszę się zastanowić i myślałam cały następny dzień, a mój towarzysz siedział nabzdyczony, że nie rzuciłam mu się na szyję, po tak romantycznym wyznaniu! No i doszłam do wniosku, że jeśli przez 9 lat byłam rozsądna i nie mogłam się zdecydować to widocznie to było nie to i czasami trzeba zaszaleć i żałować, jeśli nie wyjdzie niż żałować, że się nie spróbowało:D No i mamy teraz życie jak na kolejce wysokogórskiej, bo się dogrywamy po ślubie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No, chyba się już dograliście od czasu ślubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 no przez 9 lat :yes:to teraz z górki. nie mam dziś czasu sie rozpisywać dziewczyny, ale coś poopowiadam next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Moni sprawdz maila:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 30.09.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ale sie tu wyznania robią mojemu M też się tak spieszyło do ślubu.. a ja mam problem z odmawianiem:) zresztą chyba trudno o taką jednoznaczną decyzję, wątpliwości zawsze są a lepiej zaryzykować i spróbować niż żałować że się nie zdecydowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 łiiii, to ja nie mam o czym opowiadać. Było zupełnie normalnie, jak bozia przykazała. Kwiaty, wino i świece na plaży ułożone w kształt serca, szum oceanu ... K poszedł niby do toalety a mnie kelner przyniósł karteczkę z napisem "bądź za 15 minut na plaży". Jedyne co, to że fajna podróż to była i bardzo egzotyczna (Kenia) hazel, odebrałam, dzięki! odpowiem u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 łiiii, to ja nie mam o czym opowiadać. Było zupełnie normalnie, jak bozia przykazała. Kwiaty, wino i świece na plaży ułożone w kształt serca, szum oceanu ... K poszedł niby do toalety a mnie kelner przyniósł karteczkę z napisem "bądź za 15 minut na plaży". Jedyne co, to że fajna podróż to była i bardzo egzotyczna (Kenia) i to mają być niby normalne oświadczyny ????? mój się za bardzo nie wysilił, bo zaprosił mnie do knajpy niby na kolację z okazji moich imienin, kupił wielki bukiet róż i się oświadczył. Nie powiem, było bardzo miło, chociaż przeczuwałam, że to zrobi, bo wylukałam u niego w teczce pierścionek dwa dni wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ka_em miałam ci odpowiedzieć ale tu takie romantyczne tematy, że nie będę dzieciowych opowieści snuła Balbina historia jak z romansidła, aż się rozmarzyłam. Twoje Moni też, zupełnie nie powiedziałabym, że zwyczajna. Ale romantic wątek dzisiaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Balbina historia jak z romansidła, aż się rozmarzyłam. Twoje Moni też, zupełnie nie powiedziałabym, że zwyczajna. Ale romantic wątek dzisiaj ... Bo tu u mnie to zawsze się musi coś innego rozwinąć. Ja nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Bo liberalna jesteś i nie pionizujesz towarzystwa . Czekam na szafy pasiowe i spadam do łóżka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Plizzzz odpowiedz na moje sto pytań dot tego stolika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Plizzzz odpowiedz na moje sto pytań dot tego stolika ... yyy, a nie odpowiedziałam? ja liberalna? no może może, ale ja to lubię. Człowiek by zwariował jakby miał tu pół życia w tematach stricte budowlanych li tylko siedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.09.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Bo liberalna jesteś i nie pionizujesz towarzystwa . Czekam na szafy pasiowe i spadam do łóżka ... jest szafa i nie tylko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 oooo to lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 i ja, a potem sobie idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.09.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 i ja idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.09.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Monia, znamy się z widzenia... mijamy się na forum (a pewnie i w realu na alejkach Bartyckiej;))... a ja dopiero do Ciebie na wątek trafiłam:wtf: A tu tak fajnie:rolleyes: Normalnie nic, tylko wpadać na ploty i pogaduchy:wiggle: Od dziś mam zamiar - czyli zwyczajnie wpraszam się - można? PS matko, dziewczyno, jaką ty masz PIĘKNĄ CÓRĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts