Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

wow i po co ja tu wchodzę..takie piękne klamki pokazujecie a ja kupiłam po taniości i mam za swoje.. cięzko sie drzwi zamykają.

Balbina - piękna historia i super że wszystko sie udało. U mnie mój mąż ma czasami takie porywy a ja go hamuję:) oświadzczył mi się w Wenecji - chciał zabrać na gondolę ale ja usłyszałam ile chcą to zrobiłam awanturę że wolę sobie buty kupić a na gondolę popatrzeć..wkurzony zabrał mnie na obiad nad kanalem i sie oswiadczyl z nadasaną miną że mu cały plan rozwaliłam...

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wkurzony zabrał mnie na obiad nad kanalem i sie oswiadczyl z nadasaną miną że mu cały plan rozwaliłam...

Ale się*uśmiałam :lol2:

Dobrze, że K wyskoczył do samochodu po zapomniany telefon, bo znów by się pukał w czoło, że się*śmieję do kompa ;)

Toś*chłopaka załatwiła ;)

U nas na początku też nie było tak różowo:rolleyes:

Siedzieliśmy sobie na wigilijnej kolacji i wspominaliśmy wszystko co się w tym roku wydarzyło (jak się spotkaliśmy i takie tam tkliwe historie).

Zrobił się fajny nastrój i nagle mój M. stwierdził, że znamy się już pół roku, lepiej się nie poznamy i nie ma co się wpędzać w lata, bo obydwoje to już najmłodsi nie jesteśmy i albo w jedną albo w drugą:jawdrop:

Normalnie mnie przytkało!

W życiu nie słyszałam tak beznadziejnych oświadczyn:offtopic:

Powiedziałam, że muszę się zastanowić i myślałam cały następny dzień, a mój towarzysz siedział nabzdyczony, że nie rzuciłam mu się na szyję, po tak romantycznym wyznaniu!

No i doszłam do wniosku, że jeśli przez 9 lat byłam rozsądna i nie mogłam się zdecydować to widocznie to było nie to i czasami trzeba zaszaleć i żałować, jeśli nie wyjdzie niż żałować, że się nie spróbowało:D

No i mamy teraz życie jak na kolejce wysokogórskiej, bo się dogrywamy po ślubie:cool:

łiiii, to ja nie mam o czym opowiadać. Było zupełnie normalnie, jak bozia przykazała. Kwiaty, wino i świece na plaży ułożone w kształt serca, szum oceanu ... K poszedł niby do toalety a mnie kelner przyniósł karteczkę z napisem "bądź za 15 minut na plaży". Jedyne co, to że fajna podróż to była i bardzo egzotyczna (Kenia)

hazel, odebrałam, dzięki! :yes: odpowiem u Cię

łiiii, to ja nie mam o czym opowiadać. Było zupełnie normalnie, jak bozia przykazała. Kwiaty, wino i świece na plaży ułożone w kształt serca, szum oceanu ... K poszedł niby do toalety a mnie kelner przyniósł karteczkę z napisem "bądź za 15 minut na plaży". Jedyne co, to że fajna podróż to była i bardzo egzotyczna (Kenia)

i to mają być niby normalne oświadczyny ????? :jawdrop:

mój się za bardzo nie wysilił, bo zaprosił mnie do knajpy niby na kolację z okazji moich imienin, kupił wielki bukiet róż i się oświadczył. Nie powiem, było bardzo miło, chociaż przeczuwałam, że to zrobi, bo wylukałam u niego w teczce pierścionek dwa dni wcześniej :lol2:

ka_em miałam ci odpowiedzieć ale tu takie romantyczne tematy, że nie będę dzieciowych opowieści snuła ;)

Balbina historia jak z romansidła, aż się rozmarzyłam. Twoje Moni też, zupełnie nie powiedziałabym, że zwyczajna. Ale romantic wątek dzisiaj ...

Monia, znamy się z widzenia... mijamy się na forum (a pewnie i w realu na alejkach Bartyckiej;))... a ja dopiero do Ciebie na wątek trafiłam:wtf:

A tu tak fajnie:rolleyes: Normalnie nic, tylko wpadać na ploty i pogaduchy:wiggle: Od dziś mam zamiar - czyli zwyczajnie wpraszam się;) - można?:D

PS matko, dziewczyno, jaką ty masz PIĘKNĄ CÓRĘ:jawdrop: