monsanbia 01.10.2011 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Witaj Magda i rozgość się Pogaduchy to specjalność tego wątku Dziękuję. Ale i ja w avatarze widzę śliczną nie tylko małą ale i mamę Wstałam dziś jak same widzicie, tuż*po kurach , budzik przestawiałam dokładnie 6 razy muszę oblecieć lotnisko i wrócić na budowę przyjąć towar. Tym razem nasze podłogi Mają teraz leżeć min 2 tygodnie. Zastanawiam się gdzie ulukują chłopaki wszystkie swoje szpargały, które zajmują całe pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 wow to za niedługo znowu się macanko zapowiada:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 wow to za niedługo znowu się macanko zapowiada:D no ja mam nadzieję Powinnam już*chyba listwy zamawiać A na zewnątrz cały czas bryndza Nie mam się* kiedy za to wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Witaj Dziękuję. Ale i ja w avatarze widzę śliczną nie tylko małą ale i mamę No że mamusia śliczna, to nie wątpię Ale na avatarze niewiele widać... za to udało mi sie wczoraj obejrzeć filmik pt. "Groźna mina" i po tym krótkim nagraniu twoja córcia zawładnęła moim sercem:lol2: Obłędna po prostu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 01.10.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Monia . ty będziesz mieć deski, czy parkiet. czemu 2 tygodnie musi leżakować. wylewki macie wysuszone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Madzia Moni chodziło chyba o Twój avatar:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Madzia Moni chodziło chyba o Twój avatar:D:lol2: Aaaaaaa, o to chodzi:lol2: A ja myślałam, że ona taka żądna komplementów:lol2: W takim razie to ja dziękuję za komplement:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.10.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 monika996 - nam też wszyscy mówili że drewno przed układaniem musi kilka tygodni leżeć w domu. Monsanbia - co w końcu wzięłaś na podłogę?I jakiego producenta?Właśnie - skorzystam z okazji i podpytam czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z producentem drewna Dąbex?O Baltic Wood słyszałem, ale Dąbex mi się jakoś do tej pory nie przewinął przez palce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 01.10.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Boże dziewczyny jak wy możecie tak siedziec do poźna. Ja już o 21 patrze na zegarek czy może juz wskoczyć do wyrka. No ale kilka pobudek w nocy + wstawanko po 6 robi swoje. Dopiero przy południowej kawce mogę nadrobić zaległości. Fajnie, ze wasi męzowi tacy romantyczni. Mój nie dość, że strasznie praktyczny to u niego romantyzmu za grosz. Oświadczyny zupełnie zwyczajne ( u niego w domu zrobił kolację) a jak tak czytam te wsze to aż mi dech zapiera. tofeenastrój taki odświętny, ze aż głupio z dzieciakami wyskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Czeeeeeeeeść ... słuchajcie, chyba pierwszy raz tak się zmachałam w czasie naszej budowy Przywieźli te parkiety, ja sama z dzieckiem, mąż*miał lecieć, ale oczywiście koczował na lotnisku i spokojnie mógłby mi pomóc. Okazało się, że tych wszystkich desek jest w cholerę dużo. Jak mi ktokolwiek powie, że mam mały dom to jak przyłożę ... 2 bite godziny nosiłam te pudła i paczki (do tego jeszcze jakieś 300 litrów chemii), a facet idiota, zamiast mi palety pod dom podwieźć, to zostawił przy bramie. Musiałam pokonać długość domu i jeszcze dwie takie na zewnątrz. Z 5 km na bank zrobiłam. Wrrrr. Nie czuję rąk Mój jesion bielony jest jakiś*taki ... niefajny. Wygląda na żółtawy, jak sosna. Ten efilo, który pamiętam ze zdjęć sprawiał inne wrażenie. Muszę ją podpytać. A jak pokazywałam babce w vipie, że bardziej mi się*podoba jesion bielony jawor parkiet, to powiedziała, że to to samo tylko jawor nowy, a finish leży u nich już*kilka lat. Pojadę tam ze swoimi nowymi klepkami i porównam. Myślicie, że jest szansa na wymianę??? Zaraz wstawię zdjęcia, tylko wymyślę coś z fotosikiem, bo mi się*limit wyczerpał Salik - my braliśmy podłogi w Vip Parkiecie. Dąb dechy lite, palisander deski i finishparkietu dwuwarstwówkę jesion bielony Madzia Moni chodziło chyba o Twój avatar:D:lol2: Dziewczyny, padłam Oczywiście, że chodziło mi o zdjęcie Magdy Monika Musi leżakować, bo tak mamy w umowie. Tak jak napisałam wyżej, część to lite deski (dąb i palisander) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To z tym dziś tak zaciekle walczyłam. Dało mi się drewienko we znaki, oj tak. Jest i kilka siniaków na przedramionach, od dźwigania dwumetrowych paczek na dystansie kilkudziesięciu metrów http://images37.fotosik.pl/1090/96dcd6134b1e184emed.jpg Nasze dębowe deski http://images40.fotosik.pl/1118/9c590a800a8d7006med.jpg Mój ukochany palisander. Chyba resztę życia spędzę w sypialni http://images50.fotosik.pl/1137/e2967cd8a660af45med.jpg No i dziecięco-gabinetowy jesion bielony. Wygłądający jakby bielony nie był http://images38.fotosik.pl/1117/6f41d9788739b30amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.10.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 fiu, fiu ale sie napracowałas, moni.Dzielna kobitka z Ciebie. Za ciemna podłogę to Cie podziwiam, bo ja chociaz ja kocham bezwzglednie-zdecydowałam sie na jasną wszedzie:) bedziesz olejowac czy lakierowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No to był wyczyn. Ja raczej mocna babka jestem, różne rzeczy w życiu dźwigałam, ale tym razem zmachałam się ponad własne siły Coś mi się dobrego na wieczorek należy Jesion jest już wykończony, dąb też, tylko palisander trzeba wycyklinować*i polakierować Bardzo długo się wahałam czy robić jasną czy ciemną podłogę. Stanęło na ciemniejszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Monia to co dziś pijemy? mi też się należy:yes: cuuudne dechy:) zwłaszcza dąb i palisander:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Monia to co dziś pijemy? mi też się należy:yes: cuuudne dechy:) zwłaszcza dąb i palisander:yes: Dzięki A % żadnych nie mam. Muszę coś wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dzięki A % żadnych nie mam. Muszę coś wymyślić ja mam pół butelki dużej Finlandii blackcurrant - wpadaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.10.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja co prawda nie mogę się równać z wyczynem monsanbii bo przerzucić tyle drewna, to nie lada sztuka (dla faceta, nie mówiąc o kobiecie), ale też dzisiaj odkryłem że 57 rolek wełny trochę waży, szczególnie jak je trzeba przenieść przez pół podwórka To co dzisiaj pijemy? Ja mam ochotę na jakieś białe półwytrawne, ale może się zadowolę Bacardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.10.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Monia, a dlaczego ty sama musiałaś nosić to drewno do domu ? Do mnie jak panowie przywieźli drewno, to sami je wnieśli do domu, a ja tylko sprawdziłam, czy się ilość paczek z zamówieniem zgadza. Jesteś bardzo dzielna z tym noszeniem - jeśli cię mogę pocieszyć, to u mnie było więcej paczek salik, wiem, że forumowa Mysza ma warstwowy dąb z Dąbexu i z tego co wiem, to jest z niego zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Salik, wełnę nosiłam na strych, także też wiem co w trawie piszczy ale to drewno ... boszszsz. Następnym razem każę jednak pociągnąć parkiety pod schody wejściowe Ja wina tylko wytrawne (chyba że Choya) ale dziś i półwytrawnym ziiiimnym bym nie pogardziła Pasie, to już druga propozycja wpadania na picie w tym tygodniu. Że też*się to nie przytrafiło przed dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Monia, a dlaczego ty sama musiałaś nosić to drewno do domu ? Do mnie jak panowie przywieźli drewno, to sami je wnieśli do domu, a ja tylko sprawdziłam, czy się ilość paczek z zamówieniem zgadza. Jesteś bardzo dzielna z tym noszeniem - jeśli cię mogę pocieszyć, to u mnie było więcej paczek A bo u Ciebie więcej metrów drewna i na holu na górze jeszcze, u mnie w sumie TYLKO 93m2 z jakimś zapasem. A pan mi nie wnosił, bo yyyy, no miałam tylko transport, bez wniesienia. Ciekawe ile kosztuje wniesienie, bo może się okaże, że nawet na porządne winko nie zarobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts