salik 01.10.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 lidszu - dzięki, zaraz ją podpytam Monsanbia - Ty lepiej nie narzekaj na dziecko. Pomyśl co będzie jak oddasz Lil do przedszkola Alkoholizm murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ja drinka z finlandią bo............... tylko to mam otwarte:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ja drinka z finlandią bo............... tylko to mam otwarte:lol2: takiej to dobrze. Ma coś otwarte ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 takiej to dobrze. Ma coś otwarte ... zostało z zeszłego tygodnia, bo panowie mieli już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A bo u Ciebie więcej metrów drewna i na holu na górze jeszcze, u mnie w sumie TYLKO 93m2 z jakimś zapasem. A pan mi nie wnosił, bo yyyy, no miałam tylko transport, bez wniesienia. Ciekawe ile kosztuje wniesienie, bo może się okaże, że nawet na porządne winko nie zarobiłam u mnie było 160 m2 ja bym się nie zdecydowała bez wniesienia, bo ducha bym wyzionęła przy takie ilości paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 wow, to się dziewczyno narobiłaś A mąż na lotnisku odpoczywał Skąd ja to znam... ostatnio mój M. też częściej na lotnisku przesiaduje niż z niego lata:roll: (co się dzieje z tym Okęciem:wtf: W ciągu ostatnich dwóch miesięcy już parę razy było tak, że przetrzymali go 4-6 godz., a potem lot odwołali:mad:) A co mała robiła w tym czasie gdy ty dechy nosiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja dziś grzańca, w sensie piwo z goździkami i sokiem malinowym. Zimno mi jakoś. Monia, niezła jesteś z tym noszeniem. Szacun. Mi zwożą po niedzieli, ale ja się we wnoszenie wrobić nie dam, oj nie A metrów drewna mam ok. 130... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Monia :jawdrop: , szacun kobieto. U mnie w Galerii parkietu była opcja tylko z wniesieniem, ale pan też się z merbau namachał jak biegał z każdą paczką. Piękny palisander, strasznie jestem ciekawa jak wyjdzie już na końcu. Mój w WC po oleju wyszedł strasznie ciemny, może jak już się wchłonęło to teraz inaczej wygląda, ale przykryty i nawet nie mam jak zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No właśnie palisander rulez, ale poruszyłam niebo i ziemię i warstwowego NIET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No i z bohaterki zeszłam na poziom - sknera Wszystko przez to, że nosić miał K, i nagle mu wypadł ten lot Palisander będzie lakierowany, widziałam jak wygląda w tym lakierze w salonie i tak chcę. Mam nadzieję, że wyjdzie im tak samo Magda, moje dziecko zajęło się sobą. Nosiła kamyczki na jedną kupkę, poleżała trochę na palecie z jesionem na słoneczku, trochę pobiegała. Tylko do generalnego prania się potem nadawała Ania, jak tam T? Jak się czuje? Rusza się coś? 130m parkietu? A Ty w jadalni też*będziesz miała? Bo w sumie w tych samych pomieszczeniach u Ciebie drewno wypada co u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No właśnie palisander rulez, ale poruszyłam niebo i ziemię i warstwowego NIET To tak jak ja teaku szukałam A przecież by mogli, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ania, jak tam T? Jak się czuje? Rusza się coś? 130m parkietu? A Ty w jadalni też*będziesz miała? Bo w sumie w tych samych pomieszczeniach u Ciebie drewno wypada co u mnie Rusza się. Chodzić może. Leżeć może. Ale siedzieć już nie. No i w żaden sposób się nie zgina, więc dziś pierwszy raz w życiu nakładałam mojemu małżonkowi majtki i skarpetki Piętro ok. 80m2, salon 26 i gabinet 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 więc dziś pierwszy raz w życiu nakładałam mojemu małżonkowi majtki i skarpetki :lol2: Wiem wiem, nieładnie śmiać się*z czyjegoś nieszczęścia, ale .... niby ta sama czynność co zwykle, tylko w drugą stronę, a wydaje się ... dziiiiiiwna A, jasne, bo ja nie robię w garderobie i nie mam korytarza na górze (chociaż mam "górną łazienkę" - Balbina, pozdro ), no i gabinet ma 9 (cały czas nie mogę przeboleć, że jest taki mały) , ale salon 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Cześć Siłaczko Sporo tego zniosłaś.... Ja na moim salonie 50m2 poległam i mam kafle.... W sumie w użytkowaniu są super.... i nawet jest bardzo ciepło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 U mnie w 3/4 salonu jest kamień. Idę spać, co troje dzieci to nie dwoje padam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 My dzisiaj mieliśmy kolejne wielkie sprzątanie. Córka chodziła w roboczych rękawicach i zbierała drobne kawałki styropianu, płyt gk i wrzucała do kontenera. Dobre trunki pijecie U mnie dzisiaj standardowo - Bavaria 0%. Ktoś musi być trzeźwy, aby napić się mógł ktoś Anula, dużo zdrowia dla Twojego męża. Nie wyłapałam u Ciebie - co Mu się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 U mnie w 3/4 salonu jest kamień: Ania, to Twój salon ma ... prawie 120m??? To ile tego Twojego domu jest? Przecież jeszcze gabinet, kuchnia, jadalnia, hol ... góra (samo drewno 80), łazienki ... Lekką ręką wychodzi grubo ponad 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 O, monsanbia - lakierujesz? Nam wszyscy odradzali lakierowane drewno przy dzieciach i kotach. A ja znalazłem czerwone wytrawne chilijskie. Szybko poszło, wypiłem większość butelki 0.75 Ale za to humor teraz dużo lepszy po tym beznadziejnym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 (edytowane) O, monsanbia - lakierujesz? Nam wszyscy odradzali lakierowane drewno przy dzieciach i kotach. A ja znalazłem czerwone wytrawne chilijskie. Szybko poszło, wypiłem większość butelki 0.75 Ale za to humor teraz dużo lepszy po tym beznadziejnym tygodniu Lakieruję w sypialni (na mat) Nie chcę oleju na palisandrze po moich doświadczeniach z olejowanym merbau. Finishparkiet jest gotowy, dąb też. A lakier np na tym finishparkiecie to zupełnie co innego niż lakiery sprzed lat. To drewno wygląda tak, jakby ktoś tylko wyszlifował deskę, przyglądałam się i zastanawiałam gdzie ten lakier Dąb z kolei jest jakoś tak olejowany (wtryskowo, czy jakoś), że też*wygląda jak surowy, no i przede wszystkim nie trzeba go olejować już nigdy, tylko pielęgnować edit: zazdroszczę wina. U mnie nie potrafi się uchować Nie ma szans by jakieś gdzieś zakamuflowane znależć Edytowane 1 Października 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Jak nic musisz kupić chłodziarkę do wina zamykaną na klucz Ciekawe co piszesz o tym drewnie. Kiedy planujesz kłaść? To może bym się przejechał zobaczyć Albo bym wysłał żonę, bo w sumie wykończeniówka to jej działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts