Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ale jak masz krzewy/drzewka to one chyba muszą mieć przestrzeń na korzenie a jak masz siatkę na 8 cm to jak to biedaczysko ma rosnąć?

Aaaa, no bo tę siatkę się przecina w tym miejscu.

Tak samo jak masz rozłożoną matę od chwastów na rabatach i w niej wycinasz dziury na krzewy

Monia, jakie wneki na oswietlenie masz w lazience???ja nic nie wiem, jak zwykle a kombinuje zeby oswietlenie w holu takie dac. Prostokoatna wneka i w niej oprawa.Wstawialas fotki, cobym se te wneki obczaila? mam maly surprise dla Ciebie-wysle na maila. Chodzi o serenkę of course :yes:

Dawaj serenkę :lol:

W jednej łazience będzie taka wnęka i w niej oprawy

Zrzut ekranu 2011-10-04 (godz. 11.58.48).jpg

Zrzut ekranu 2011-10-04 (godz. 11.59.53).jpg

Zdj ze strony arch Anny Koszeli

A w drugiej łazience jest wnęka w kształce litery L na pleksę pod którą*będą świetlówki/ledy

Takie wnęki mam też w holu i jadalni (stare zdjęcia)

http://images45.fotosik.pl/1045/0b6f69f02be62aa7med.jpg

http://images41.fotosik.pl/1011/b16c864bb083fe39med.jpg

Monia, znam stronke Koszeli ale te wneki wyhaczylam na jio.pl tylko nie wiedzialam jak to od strony technicznej zrobic, bo w salonie, kuchni i jadalni beda wbudowane bezramkowe aquaformy-wiec sufit bedzie obnizony o te...powiedzmy 12 cm a hol jest na tym samym poziomie i jak to zrobic? tez obnizyc o te 12 i ...that's all? kurde ale madrze skonstruowalam to pyt:D ale Ty mnie rozumiesz, prawda?

wysylam fotki i krotkie info.

Acha, ja te wneki bede malowac na czarny albo szary chyba a Ty zostawiasz biel?

Edytowane przez hazeleyes1982

hazel, jak chcesz robić coś takiego to musisz sufit obniżyć, nie ma innej opcji. I normalnie robi się takie koryto z gk.

U mnie wnęki w tej łazience będą białe. Przynajmniej na razie.

A masz już*upatrzone do tych wnęk oprawy?

Bo ja cały czas szukam. Te ktore są u Koszeli nie są u nas w Pl dostępne. Na razie mam wybrane chorsy, ale nadal szukam jakiejś alternatywy