monsanbia 03.10.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dowiedziałam się hazel. Musi być 5-8cm pod warstwą*ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.10.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 u nas kretów niet:no: ja nawiozłam jesienią ale cześć leżało do wiosny nie rozwiezione bo nie zdążyliśmy przed śniegami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 U mnie nie ma siatki, ale teraz żałuję... przydała by się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.10.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 dzięki Dziewczyny, to by oznaczało konieczność dopisania kolejnego punktu na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ale ta siatka to tylko w miejscu trawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ale ta siatka to tylko w miejscu trawy? chyba na całość, bo potem masz korę z ziemią*wymieszaną, albo żwirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 No ale jak masz krzewy/drzewka to one chyba muszą mieć przestrzeń na korzenie a jak masz siatkę na 8 cm to jak to biedaczysko ma rosnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 No ale jak masz krzewy/drzewka to one chyba muszą mieć przestrzeń na korzenie a jak masz siatkę na 8 cm to jak to biedaczysko ma rosnąć? Aaaa, no bo tę siatkę się przecina w tym miejscu. Tak samo jak masz rozłożoną matę od chwastów na rabatach i w niej wycinasz dziury na krzewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 O fuck ,czyli trzeba mieć już plan całości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 O fuck ,czyli trzeba mieć już plan całości??? Nie no, potem to sobie wycinasz, przy obsadzeniach. Przynajmniej tak mi się wydaje i tak widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 pan, ktory nam projektowal ogrod (ale ktoremu podziekowalismy, bo mial chlopak niezla wyobraznie jesli chodzi o cennik) zaprojektowal siatkę wszedzie, gdzie ma byc trawa...a ze mu podziekowalismy, to trzeba sie teraz doksztalcic w tej dziedzinie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Bo na trawie widać kretowiska, na rabacie nie widać... Ja teraz bym dała po całości.... a krety mam tylko w jednej części działki... ciekawe kiedy wpadną na pomysł robienia korytarzy po całej działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie widać, ale kretowiska robią*i pod korą, nie? Potem żeby takie kretowisko zniszczyć trzeba korę z ziemią*wymiszać. Ja też*bym dała wszędzieKoszt 750m2 takiej siatki to ok 700pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 U mnie pod matą szkółkarską buszują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 a ja mam nornice i im siatki nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.10.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monia, jakie wneki na oswietlenie masz w lazience???ja nic nie wiem, jak zwykle a kombinuje zeby oswietlenie w holu takie dac. Prostokoatna wneka i w niej oprawa.Wstawialas fotki, cobym se te wneki obczaila? mam maly surprise dla Ciebie-wysle na maila. Chodzi o serenkę of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dawaj serenkę W jednej łazience będzie taka wnęka i w niej oprawy Zdj ze strony arch Anny Koszeli A w drugiej łazience jest wnęka w kształce litery L na pleksę pod którą*będą świetlówki/ledy Takie wnęki mam też w holu i jadalni (stare zdjęcia) http://images45.fotosik.pl/1045/0b6f69f02be62aa7med.jpg http://images41.fotosik.pl/1011/b16c864bb083fe39med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.10.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Monia, znam stronke Koszeli ale te wneki wyhaczylam na jio.pl tylko nie wiedzialam jak to od strony technicznej zrobic, bo w salonie, kuchni i jadalni beda wbudowane bezramkowe aquaformy-wiec sufit bedzie obnizony o te...powiedzmy 12 cm a hol jest na tym samym poziomie i jak to zrobic? tez obnizyc o te 12 i ...that's all? kurde ale madrze skonstruowalam to pyt:D ale Ty mnie rozumiesz, prawda?wysylam fotki i krotkie info.Acha, ja te wneki bede malowac na czarny albo szary chyba a Ty zostawiasz biel? Edytowane 4 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 hazel, jak chcesz robić coś takiego to musisz sufit obniżyć, nie ma innej opcji. I normalnie robi się takie koryto z gk.U mnie wnęki w tej łazience będą białe. Przynajmniej na razie. A masz już*upatrzone do tych wnęk oprawy?Bo ja cały czas szukam. Te ktore są u Koszeli nie są u nas w Pl dostępne. Na razie mam wybrane chorsy, ale nadal szukam jakiejś alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts