hazeleyes1982 04.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Monia, zaraz napisze.Wysylam Ci teraz fotki;) EDIT: Myslalam o czyms takim: http://img441.imageshack.us/img441/6787/mysiadlo7.jpg Uploaded with ImageShack.us a oprawa natynkowa aquaform taka, tylko aluminiowa albo czarna: http://img850.imageshack.us/img850/386/c144.jpg Uploaded with ImageShack.us a Ty masz jakis pomysl? Edytowane 4 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.10.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monia jakiej szerokosci i dlugosci masz te wneki w jadalni i holu? Zastanawiam sie czy długosc otworu musi być przygotowana pod konkretna długość swietlowki?Wiem ze mozna łączyć swietlowki ale to tez trzeba jakoś dopasować .Masz moze jakieś zblizenie tych otworów?Rozumiem że z boku sa jakieś "półeczki " na osadzenie pleksi i ona nie bedzie pokrywać sie z poziomem sufitu tylko bedzie głebiej o grubość płyty g-k? Widziałam gotowe oprawy bezramkowe do takiej zabudowy ale sa strasznie drogie i mysle że taka zabudowa z pleksia wyjdzie dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Monia jakiej szerokosci i dlugosci masz te wneki w jadalni i holu? Zastanawiam sie czy długosc otworu musi być przygotowana pod konkretna długość swietlowki?Wiem ze mozna łączyć swietlowki ale to tez trzeba jakoś dopasować .Masz moze jakieś zblizenie tych otworów?Rozumiem że z boku sa jakieś "półeczki " na osadzenie pleksi i ona nie bedzie pokrywać sie z poziomem sufitu tylko bedzie głebiej o grubość płyty g-k? Widziałam gotowe oprawy bezramkowe do takiej zabudowy ale sa strasznie drogie i mysle że taka zabudowa z pleksia wyjdzie dużo taniej Szerokość łazienkowej 12cm, hol i jadalnia 15 cm. Dokładnie tak jak piszesz pleksi jest wgłąb o grubość płyty. Na rantach osadzony jest kątownik. Instrukraż*brałam od naszej forumowej 78mysz Poszukam zaraz u niej i podeślę linka Hazel, dzięki za maila. Kurcze podoba mi się to. Tylko jakoś się obawiam, że u mnie mogłoby nie wyglądać tak fajnie. Jeszcze mi napisz jakie są koszty materiału na samą tę ścianę*przy drzwiach Edytowane 4 Października 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kakusek, 4-te zdjęcie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171134-album-chomika&p=4486721&viewfull=1#post4486721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Hazel, u Koszeli są te http://www.wever-ducre.com/productdetail.aspx?pro=34642&cat=66028&detail=66039&con=interior Ja planuję na razie podobne chorsy A te oprawy które pokazałaś mam do salonu 3x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.10.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 sprawdz pw. Monia, ale jesli wneka ma 12 cm glebokosci, to to oswietlenie sie mocuje do sciany? ja tez chetnie skorzystam z linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 sprawdz pw. Monia, ale jesli wneka ma 12 cm glebokosci, to to oswietlenie sie mocuje do sciany? ja tez chetnie skorzystam z linka 12 i 15 cm to mają szerokości, i te wnęki na pleksi. A Głębokość tej na oprawy (tego koryta) mam zrobioną na 17cm bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.10.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 aaaaa:)moj pan od sufitow wchodzi w tym miesiacu-musze zdecydowac co z tym holem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Hazel, u Koszeli są te http://www.wever-ducre.com/productdetail.aspx?pro=34642&cat=66028&detail=66039&con=interior Ja planuję na razie podobne chorsy A te oprawy które pokazałaś mam do salonu 3x2 ja mam podobne w lazience spa:) i tez mam rynny z oswietleniem w salonie. czarne . panowie nie za bardzo wiedzieli o co chodzi, wiec nie sa perfekcyjne. jutro wrzuce zdjecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monia spisz czy gotujesz? ja zaraz ide na Przepis na zycie . jestes tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Przepis na życie być musi Tylko coś*mniej potraw w tej serii Wróciłam dopiero przed chwilą do domu. Rozliczyliśmy się z Łukaszem za podobno "za dobre" tynki zewnętrzne, a potem ze 2 godziny omawialiśmy dalszy zakres prac. Wcześniej odebrałam płytki których zabrakło do naszej łazienki i pojechałam szukać jakiejś*kiecki na wesele. Mam w sobotę i jeśli w ciągu tych 3 dni niczego nie znajdę będę musiała wystąpić w samych butach Ale jakich! (VW) Jak szokować to na całego Zrobiłam trochę zdjęć mężowym telefonem, jak mi wyśle to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 ja mam podobne w lazience spa:) Dlatego się*właśnie o nie dopytywałam. Muszę*je na żywo obejrzeć i pomierzyć, czy mi w moją wnękę wejdą. One są na żarówki 111? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Buty pokaż koniecznie! Ja mam świra na punkcie butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 pokaż te buty od Vivienne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 pokaż te buty od Vivienne:cool: ysz Ty ... tygrysie modowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 ysz Ty ... tygrysie modowy mrauuuu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A ja zrobiłam oczy, ze Ty Volkswagena buty na wesele kupiłaś... i zaczęłam się zastanawiać, czy VW teraz byty zaczęło produkować.... Ufff znaczy ze mną jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ja mam świra na punkcie butów Też mam świra i nie mogę przeboleć, że mam teraz butowego węża w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 VW? Osz Ty, to ja też chcę zobaczyć!!!Tez mam wesele w sobotę. Kupiłam kieckę w Mango. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 VW? Osz Ty, to ja też chcę zobaczyć!!! :rotfl: Tak się składa Kochana, że Ty to akurat je widziałaś Tez mam wesele w sobotę. Kupiłam kieckę w Mango. A może jeszcze powiesz, że tę granatową (albo bordową) z paskiem w romby z drobnych kamyczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts