tofee 05.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 HALO HALO a dlaczego ja się nie załapałam na BUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Człowiek całymi dniami na budowie i wszystkie przyjemności z życia mu zabierają Wnoszę reklamację!! JA chcę zobaczyć!!!! Buziaki poranne zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wnoszę reklamację!! JA chcę zobaczyć!!!! Cześć Toficzku. Jak Tymuś wczoraj? i dziś Daj maila to Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.10.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Tymo średnio, wraca z czerwonymi oczami i jest jakiś nieswój już w domu. Odpędzam czarne myśli ale źle mi z tym wszystkim . Wysyłaj na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Słuchajcie, weźcie mi doradźcie. Nie wiem co zrobić z zagospodarowaniem rogu łazienki. Mam zaprojektowaną*taką półkę [ATTACH=CONFIG]77917[/ATTACH] Glazurnik zrobił to z płyt gk, ale jakoś głupio to wygląda. Ta rama jest taka bunkrowata i jakoś dziwnie to wygląda. Mam pomysł, żeby zupełnie zrównać to z wanną i zabudować, ale szkoda mi miejsca. Zaraz przy tym jest bidet Proszę*nie zwracać uwagi na ozdobniki w tej łazience, bo to mojej projektantki nadwizja Monia ta pólka jest w na gorze i na dolei zboku . taki kwadrat bez środka? ja bym zostawiła tylko gorny blacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja bym wyrownala z wanna ( a po wyrownaniu to jaka masz odleglosc od bidetu?) albo w ogole nie zabudowala i dala tam jakis koszyk na pranie albo taborecik jakis fajowy np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jeśli masz dużo pólek możesz zrezygnowac z tej polki:) sprobuj rozwalić te gk z dołu i boku. zobaczysz jak będzie wyglądało:eek: a ja jestem ciekawa wyboru Moni na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Tofiku, nie zadręczaj się. Będzie dobrze To dopiero kilka dni, z czasem wszystko się unormuje Maile Wam porozsyłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Markoto, Monika, tam powstaje taki głupi kąt, do którego i tak się*jest ciężko dostać. Zaplanowano tam coś takiego, żebym na górze mogła postawić sobie jakieś*szpargałki (koszyk z kosmetykami, świece ) A od przodu ręczniki. Ten blat się na pewno przyda, tylko czy to nie będzie głupio wyglądało Rzut z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.10.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Monia, sorki że się nie odniosę do projektu ale siedzę na budowie i jest za jasno dla mojego starego laptopa nic przez ten piep. ekran nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mogę dołączyć? Blat jak najbardziej ale chyba niewygodna ta półka będzie żeby coś z niej wyciągać (mówię o dolnej części), ja bym tam wstawiła koszyk a jeszcze lepiej jakby zrobić szufladę wysuwaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jeśli zależy Ci na tym blacie, to ja bym zaufała architektce i zostawiła tak jak jest... Sam blat i płytki podłogowe pod spodem bedą wygladały na takie niedorobione;) A ten patent na wizualizacji nie wygląda źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 na wizualce wyglada tak jakby moznabylo zamknac to cos drzwiczkami, ale to by trzebabylo dokladnie pomierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Cronin, witaj! I oczywiście, zapraszam Co sto głów to nie 20 Szuflada odpada, bo jej nie wysunę. Przed nią*będzie bidet Magda, o zlikwidowaniu jej w zupełności nie myślałam. Ale np jakbym zrobiła dwie półki poziome obłożone płytkami, na dół wstawiła 2 koszyki, a środkowej ułożyła ręczniki Może tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.10.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Aaa bo z góry wyglądało że tam jest jednak troche miejsca miedzy półka a bidetem, jak jest ciasno to rzeczywiście lepiej nic nie robić poza blatem.Albo jeśli możesz spłycić je żeby był lepszy dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 05.10.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 "...Ale np jakbym zrobiła dwie półki poziome obłożone płytkami, na dół wstawiła 2 koszyki, a środkowej ułożyła ręczniki Może tak? ..." Oddaje poranny głos za takim rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Aaa bo z góry wyglądało że tam jest jednak troche miejsca miedzy półka a bidetem, jak jest ciasno to rzeczywiście lepiej nic nie robić poza blatem. Albo jeśli możesz spłycić je żeby był lepszy dostęp. A bo wiesz Cronin jak to jest z wizualką*vel rzeczywistość? Niesttey Na zdjęciach to wszystko tak pięknie wygląda, a w pomieszczeniu okazuje się, że jest zupełnie inaczej Kocimięta ufff. Potrzebuję obiektywnego spojrzenia na tę sutuację, bo z powodu tej głupiej półki zapędziłam się już w kozi róg Tylko pytanie. Czy w opcji z dwoma półkami (górną równo z wanną, środkową w połowie), na podłodze mają*być płytki, czy kolejna jakby półka (leżąca na podłodze), czy te koszyki mają sobie stać*bezpośrednio na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.10.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jak podzielisz tę przestrzeń pod blatem na pół w poziomie, to już na pewno nic stamtąd nie wyjmiesz:no: O koszykach można zaponieć Dlatego ja bym tak zostawiła... i podoba mi się właśnie to, że na dole jest podest a nie po prostu podłoga. PS monia bardzo mnie intrygują te Twoje*gwaizdki. Co to znaczy? Tak Ci sie czasem robi? Czy to taka maniera? (swoją drogą bardzo fajna;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 a ja jestem jednak tylko za 1 półką na gorze. zrobi ci się taki fajny blacik. jak dasz więcej pólek będziesz miała wieczny bałagan. ja lubię mieć wszystko pochowane.:)ręczniki schowasz do szafy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 PS monia bardzo mnie intrygują te Twoje*gwaizdki. Co to znaczy? Tak Ci sie czasem robi? Czy to taka maniera? (swoją drogą bardzo fajna;)) tak tak, ja taka zmanierowana jestem Nie no, serio nie wiem dlaczego. Prawdopodobnie to wina kompa (piszę z maca) Nie potrafię*tego zlikwidować Półkę sprawdzę na miejscu (ze swoimi koszykami) czy tam się coś zmieści. Dziury samej nie chcę, bo będzie taka - niedokończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 wpadłam zobaczyć co znów kombinujesz;) masz rację - najlepiej sprawdzić wszystko na żywo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts