Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale tu szum i tłum:)

Kiecka super:)

A czy jakieś zdjęcia łazienki w metalicu się ukażą????

Będą Monika, ale niech tam nastąpi ład i porządek, i niech glazurnik dołoży 2 brakujące pasy płytek (czekał na naszą*decyzję vs półeczki i montaż*baterii wannowej) :yes:

A najlepiej to niech będzie tam już położona podłoga, bo mam wrażenie że to się nigdy nie skończy

Magda, nie ma sprawy. Ja pewnie w obecnym zawaleniu budowlanymi sprawami nie będę miała czasu się*tymi butami zająć (skoro od czerwca go nie znalazłam ...)

Śledzisz blog passion4fashion? Magda była ostatnio w Monako. Piękne zdjęcia. O ciuchach nie wspomnę ...

Weszłam właśnie na jej stronę zanim włączyłam TV i dowiedziałam się*o śmierci Steva Jobsa :cry::cry::cry:

A u mnie dziś od rana wielka radość - muszę skuć kilka płytek metalica, zamówić nowe i położyć na nowo, bo moi genialni instalator z kafelkarzami nie wpadli na to aby zapytać mnie w którą stronę chcę mieć przycisk do wc i zrobili w poziomie, a tak się składa, że mam przycisk pionowy. I jakoś tak patrzyłam na to, patrzyłam i dziś nagle wypatrzyłam....

Poza tym instalator montując grzejnik w łazience przy sypialni uszkodził mi również tam dwie płytki, idą do wymiany, ale oczywiście muszę domówić....

Monik, no to współczuję. Jak ja nie znoszę wszelkiego rodzaju przeróbek i poprawek!

Po mężowatym to odziedziczyłam chyba

Hazel, a bateria to była natychmiastowa decyzja. Ale bardzo jestem z niej zadowolona :yes:

Wstępnie planowałam baterię*3-otworową stojącą, ale w efekcie szkoda mi było miejsca (dodatkowego dystansu od ściany) i wybrałam Paffoni Ringo.

Jest super. Hydraulik się zachwycał jak ją*montował. Oczywiście tuż po tym jak ją najpierw ją sklął :lol2:

Zrzut ekranu 2011-09-15 (godz. 18.18.08).jpg

Gość monika996
monia ta Madzia z fashion blogu to twoja znajoma? znajoma z forum budowlanego? ona raczej nie jest w stanie niczego wybudować?zakrecona tymi ciuchami. :wiggle:troche pooglądałam i poczytałam. ONA wystylizowana chodzi nawet na spacer z dzieckiem . RAny!!!!