myszonik 06.10.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ale tu szum i tłum:)Kiecka super:) A czy jakieś zdjęcia łazienki w metalicu się ukażą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ale tu szum i tłum:) Kiecka super:) A czy jakieś zdjęcia łazienki w metalicu się ukażą???? Będą Monika, ale niech tam nastąpi ład i porządek, i niech glazurnik dołoży 2 brakujące pasy płytek (czekał na naszą*decyzję vs półeczki i montaż*baterii wannowej) A najlepiej to niech będzie tam już położona podłoga, bo mam wrażenie że to się nigdy nie skończy Magda, nie ma sprawy. Ja pewnie w obecnym zawaleniu budowlanymi sprawami nie będę miała czasu się*tymi butami zająć (skoro od czerwca go nie znalazłam ...) Śledzisz blog passion4fashion? Magda była ostatnio w Monako. Piękne zdjęcia. O ciuchach nie wspomnę ... Weszłam właśnie na jej stronę zanim włączyłam TV i dowiedziałam się*o śmierci Steva Jobsa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.10.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A u mnie dziś od rana wielka radość - muszę skuć kilka płytek metalica, zamówić nowe i położyć na nowo, bo moi genialni instalator z kafelkarzami nie wpadli na to aby zapytać mnie w którą stronę chcę mieć przycisk do wc i zrobili w poziomie, a tak się składa, że mam przycisk pionowy. I jakoś tak patrzyłam na to, patrzyłam i dziś nagle wypatrzyłam.... Poza tym instalator montując grzejnik w łazience przy sypialni uszkodził mi również tam dwie płytki, idą do wymiany, ale oczywiście muszę domówić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 czesc Monia:hug: z jakiej firmy wybralas baterie wannowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.10.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Cześć zostawiam, przeczytałam ale nie nadążam żeby coś odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Monik, no to współczuję. Jak ja nie znoszę wszelkiego rodzaju przeróbek i poprawek! Po mężowatym to odziedziczyłam chyba Hazel, a bateria to była natychmiastowa decyzja. Ale bardzo jestem z niej zadowolona Wstępnie planowałam baterię*3-otworową stojącą, ale w efekcie szkoda mi było miejsca (dodatkowego dystansu od ściany) i wybrałam Paffoni Ringo. Jest super. Hydraulik się zachwycał jak ją*montował. Oczywiście tuż po tym jak ją najpierw ją sklął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Hydraulik się zachwycał jak ją*montował. Oczywiście tuż po tym jak ją najpierw ją sklął Fajna bardzo.Ja jeszcze nie mam wannowych ani prysznicowych. Ba, ja nawet nie wiem, jaka chce wanne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Fajna bardzo.Ja jeszcze nie mam wannowych ani prysznicowych. Ba, ja nawet nie wiem, jaka chce wanne:) Przyjdzie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Przyjdzie pora Ale zanim decyzje zapadną może boleć Mnie podejmowanie tych decyzji sporo zdrowia kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mnie podejmowanie tych decyzji sporo zdrowia kosztowało To co ja mam powiedzieć??? Dalej pstryczki i farby nie wybrane Listwy przypodłogowe też No i łóżko do sypialni ciekawe kiedy zacznę panikować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dobra, ulatwimy Ci, Kochana: Jakie masz typy? I metodą eliminacji dojdziesz... szkoda, ze to takie proste nie jest Moni, a o jakich myslisz listwach? Ja na pewno biale-ostatnio widzialam u jacksie pomalowane na ten sam kolor, co sciana-super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 To co ja mam powiedzieć??? Dalej pstryczki i farby nie wybrane Listwy przypodłogowe też No i łóżko do sypialni ciekawe kiedy zacznę panikować ... możesz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.10.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 możesz już Jeszcze nie musi, się właśnie chwali u Balbiny, że dziś pstryczki wybierze... ciekawe co z tego wyjdzie? Pochwalisz się Moniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jeszcze nie musi, się właśnie chwali u Balbiny, że dziś pstryczki wybierze... ciekawe co z tego wyjdzie? Pochwalisz się Moniu? Właśnie mąż mi uświadomił, że możemy już*nie zdążyć pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jeszcze nie musi, się właśnie chwali u Balbiny, że dziś pstryczki wybierze... ciekawe co z tego wyjdzie? Pochwalisz się Moniu? To moze TUTAJ tez bys sie pochwalila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 To moze TUTAJ tez bys sie pochwalila? Jak już wybiorę, nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Monia, no co Ty...toc ja zartuję-zostala mi glupawka od wczoraj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 monia ta Madzia z fashion blogu to twoja znajoma? znajoma z forum budowlanego? ona raczej nie jest w stanie niczego wybudować?zakrecona tymi ciuchami. :wiggle:troche pooglądałam i poczytałam. ONA wystylizowana chodzi nawet na spacer z dzieckiem . RAny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 uuuu, co to za laska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 lisdzu - 43? 183? Boszszsz, jak ja się boję o moje dziecko:( Ona ma zadatki:cry: Moja też....I też się obawiam. 183 to jeszcze luzik, ale jakby dociągnęła do 195 to byłoby niefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts