monsanbia 06.10.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Moni, żadna znajoma. Czasami wpadam zerknąć czy ma jakiegoś nowego Birkina albo Louboutiny Poza tym jakby któraś chciała sobie kupić buty albo akcesoria trudno dostępnych u nas marek ona się tym zajmuje (pracuje jako Personal Shopper) Ania, a Twoja mała ma zadatki, bo ma przecież wysokich rodziców. Ale myślisz, że przeskoczy 180? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nie wiem, ale od urodzenia jest poza siatką centylową, a rozmiar buta ma większy niż jej 2 lata starsi koledzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 kurcze moj syn zawsze był najnizej w swojej grupie wiekowej jesli chodzi o siatke centylową. nigdy sie tym nie przejmowałam. ale ma 17 lat i m 174. mam męza niewysokiego 173, no a ja raczej niska nie jestem , ale żyrafą tez nie. normalnie 170. a jak założe obcasiki to ho, ho:wiggle: więc obcasy odpadają. i tak nie lubię:)moze moj syn jeszcze podrośnie, ja też nigdy nie miałam żadnych skoków, rosam równo do 20 roku życia:rolleyes: monia czy ta Magda z blogu ma jakieś fajne ceny. ja choruje na tę Lv tylko boję się kupić podróby, bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ania, będziesz miała modelkę Moni ja się*w ogóle nie orientuję, wpadam tylko pooglądać, czasami przeczytam, pozachwycam się, pozazdroszczę ... i sobie idę. Ale jest niezła w odróżnianiu podróbek od oryginałów. Dopiero kiedy przeczytam to co ona napisała widzę te różnice. Ostatnio słynna historia ze zdemaskowaniem podróbek Jacykowa - to była właśnie ona. Kilka dni temu pokazała oryginały modelu LV (na który ja choruję) vs podróby które mają Natasza Urbańska i Kazadi. Z tego co wiem torby LV nie da się*kupić taniej. Nie ma wyprzedaży, promocji. Kiedyś*o tym czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Wybaczcie, ale torby LV są dla mnie beznadziejnie brzydkie. Poza marką nie mają w sobie nic.A w największym salonie LV na Polach Elizejskich kupują głównie napaleni Japończycy. Jest tyle pięknych toreb, dziewczyny! Olejcie LV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 no właśnie!!!!trzeba sie znać , zeby nie dać się oszukać. więc zostaje ZARA/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 http://www.louisvuitton.com/uk/flash/index.jsp?direct1=cate_w&direct2=cat10070&direct3=cat1410198&direct4=cat1410206&campaign=seo/UK/EN/prodmuszę wam wkleić link, bo nie umie zdjęcia. Mahina lether L LUB xl JEST PIĘKNAI TA NOWA LV MONOGRAM EMPREINTE - ARTSY mm kolor OMBREhttp://www.google.pl/search?q=lv+monogram+empreinte+artsy+mm&hl=pl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ihqOTv3ZGYeEhQfbufEO&ved=0CEIQsAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jeny, Dziewczyny to Wy wszystkie do TapMadl sie nadajecie-ja z tych malych czarnych...160 cm (bez kapelusza:)) o LV tez jakos nigdy nie marzylam-chyba przez to, ze tak bardzo sa te rzeczy podrabiane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) monia ta Madzia z fashion blogu to twoja znajoma? znajoma z forum budowlanego? ona raczej nie jest w stanie niczego wybudować?zakrecona tymi ciuchami. :wiggle:troche pooglądałam i poczytałam. ONA wystylizowana chodzi nawet na spacer z dzieckiem . RAny!!!! Mam podstawy przypuszczać, że mogłam zostać wzięta za tą Magdę z bloga... albo ona za mnie;) To samo imię... i monia wspominała o moim wyjeździe do Monaco, a parę postów dalej powiedziałą, że Magda z Passion4Fashion też była w Monaco:D W każdym razie dementuję plotki MagdaZZ to nie madzix Też przejrzałam bloga... laska moim zdaniem trochę przesadza... czasem ma okropne te ciuchy, i widać, że zakłada je tylko dlatego, że mają wielkie logo (i te zblizenia, jeśli jest niewystarczająco kontrastowe i widoczne:lol2:)... ale często też widać fajne stylizacje. Niektóre ciuszki i dodatki:rolleyes: - mniodzio... Choć sam styl... hmmm, wiecie skąd ona jest? Ja by obstawiała Szczecin lub Koszalin:lol2: Bo tylko tam na dyskotekach taki stajl widywałam:lol2: Dobra, koniec tyrania... zaraz powiecie, ze zazdroszczę Edytowane 6 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 ja lubię te wytłaczone. tzn podobają mi się!!! ijeszcze Chloehttp://www.purseblog.com/chloe-bags/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 http://www.louisvuitton.com/uk/flash/index.jsp?direct1=cate_w&direct2=cat10070&direct3=cat1410198&direct4=cat1410206&campaign=seo/UK/EN/prod muszę wam wkleić link, bo nie umie zdjęcia. Mahina lether L LUB xl JEST PIĘKNA I TA NOWA LV MONOGRAM EMPREINTE - ARTSY mm kolor OMBREhttp://www.google.pl/search?q=lv+monogram+empreinte+artsy+mm&hl=pl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ihqOTv3ZGYeEhQfbufEO&ved=0CEIQsAQ O rany nie, proszę Cię, takich toreb innych marek (bardziej DYSKRETNYCH) jest na pęczki, a tu wszędzie te znaczki i znaczki. Ble. MadaZZZ, te sbliżenie to , jak mniemam, po to, żeby zareklamować ciuchy, w końcu jest ich sprzedawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 ale mi się wkleiło . powiem wam , ktora mi się podoba TORBAhttp://www.chloe.com/#/collections/accessories/spring-2011/look-01/enno dobrze Chloe marcie medium może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Magda, bo w ten blog trzeba się trochę wczytać*i do niego przyzwyczaić. Na początku miałam identyczne wrażenie Dziewczyna czasami ma na sobie kilka tys funtów, a ani jednego znaczka, także nie do końca o to chodzi. Mieszkają w UK w Peterborough, pochodzą z Polski Ania, bo Tobie się może te brązowe z kremowym monogramem nie podobają? Natomiast model Empreinte Artsy i kolor Ombre (o którym wspomniała Moni) to właśnie mój wymarzony typ. Prawdziwy must have (ale daleko poza priorytetami) I tylko mężowatemu nie mogę nic wspomnieć, bo on jest waryjat i mogłabym zawału dostać potykając się rano po wyjściu z sypialni o Artsa wartości mojego stołu MD razem z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 O rany nie, proszę Cię, takich toreb innych marek (bardziej DYSKRETNYCH) jest na pęczki, a tu wszędzie te znaczki i znaczki. Ble. MadaZZZ, te sbliżenie to , jak mniemam, po to, żeby zareklamować ciuchy, w końcu jest ich sprzedawcą no tak ona wybiera ciuchy dla klientek nieumiejących sobie samej wybrać. i kupuje na zamowienie np torby LV. Ania spokojnie tylko te mi sie podoboją . widziałam na żywo Mahiny i nic a nic nie rzucaja się w oczy:) za to apaszki itp odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Magda, bo w ten blog trzeba się trochę wczytać*i do niego przyzwyczaić. Na początku miałam identyczne wrażenie Dziewczyna czasami ma na sobie kilka tys funtów, a ani jednego znaczka, także nie do końca o to chodzi. Mieszkają w UK w Peterborough, pochodzą z Polski Ania, bo Tobie się może te brązowe z kremowym monogramem nie podobają? Natomiast model Empreinte Artsy i kolor Ombre (o którym wspomniała Moni) to właśnie mój wymarzony typ. Prawdziwy must have (ale daleko poza priorytetami) I tylko mężowatemu nie mogę nic wspomnieć, bo on jest waryjat i mogłabym zawału dostać potykając się rano po wyjściu z sypialni o Artsa wartości mojego stołu MD razem z krzesłami monia przyjdzie na nią- torbę czas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) dziewczyny idę spać . jutro pobudka o 6.45. jak ja nie lubie piątków. idę wpuścić moją kicię Moniaznow upiekłam dziś twoje śliwkowe . dałam więcej śliwek . pychotka Edytowane 6 Października 2011 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Magda, bo w ten blog trzeba się trochę wczytać*i do niego przyzwyczaić. Na początku miałam identyczne wrażenie Dziewczyna czasami ma na sobie kilka tys funtów, a ani jednego znaczka, także nie do końca o to chodzi. Mieszkają w UK w Peterborough, pochodzą z Polski Pewnie tak... już trochę poczytałam i widze, ze to nie jest aż taki "pustaczek" na jakiego ze zdjeć wygląda... bo najpierw jak przejrzałam tylko jej stylizacje, to byłam załamana:lol2: Dopiero potem jak sie zorientowałam, czym sie zajmuje, zrozumiałam, czemu tak podkreśla co ma na sobie... Doczytałam też, ze jest z UK, ale jestem ciekawa skąd pochodzi z Polski. I dalej będę obstawiać zachodniopomorskie;) Ania, bo Tobie się może te brązowe z kremowym monogramem nie podobają? Natomiast model Empreinte Artsy i kolor Ombre (o którym wspomniała Moni) to właśnie mój wymarzony typ. Prawdziwy must have (ale daleko poza priorytetami) I tylko mężowatemu nie mogę nic wspomnieć, bo on jest waryjat i mogłabym zawału dostać potykając się rano po wyjściu z sypialni o Artsa wartości mojego stołu MD razem z krzesłami Im więcej sie o Tobie dowiaduje, tym bardziej mam wrażenie, ze wiele mamy wspólnego... w tym podobnych mężów:lol2: Wielki uśmiech sie pojawił na mojej buzi jak to przeczytałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Moni, cieszę się, że ciasto przysmakowało Mąż nie zachodzi w głowę co się z Tobą*porobiło? MagdaNo bo z tym blogiem tak jest. Ja na początku posądzałam tę dziewczynę o bycie jedynie żoną*piekielnie bogatego męża A mój mąż tak ma. Nie zna umiaru. Beze mnie by zginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A mój mąż tak ma. Nie zna umiaru. Beze mnie by zginął No identycznie:lol2: Większość ludzi posądza mnie o rozrzutność i nie chce mi wierzyć, że ja oszczędna jestem:lol2: Jakby wiedzieli ile kasy potrafię oszczędzić zapobiegając działaniom nabywczym mojego męża:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No identycznie:lol2: Większość ludzi posądza mnie o rozrzutność i nie chce mi uwierzyć, że ja oszczędna jestem:lol2: Jakby wiedzieli ile kasy potrafię oszczędzić zapobiegając działaniom nabywczym mojego męża:rotfl: Dziewczyno! Gdzieś Ty się*chowała? Ja mam najmocniejszą historię. Kiedyś mąż*przyszedł do domu uchachany po pachy i opowiedział mi jaką*poważną rozmowę odbył ze swoim ojcem. Tata (teść) super człowiek, wił się i skręcał, bo nie potrafił powiedzieć o co mu chodzi, a chodziło mu o to, że może ja jestem za bardzo rozrzutna i że może trzeba by bardziej pooszczędzać przed budową ... itd itp Kiedy mąż mu przedstawił jak to tak naprawdę u nas wygląda, że jest dokładnie odwrotnie niż oni myśleli (bo sam zdaje sobie z tego sprawę) teść się chyba zapadł pod ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts