myszonik 07.10.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Moniu a ta klamka 2275 jest tylko czarna czy w innych kolorach też? Ja dzisiaj jadę klamki wybierać... trzymajcie kciuki:) A co do małżonków to mój też z gatunku mało oszczędnych i tego, że wszystko musi być najlepsze, na lata, super, a cena nieważna. Wielokrotnie już torpedował różne moje pomysły oszczędnościowe na budowie... a ostatnio nawet się nie zdziwił ceną tej komódki RTV, którą u siebie pokazywałam. Mój wąż w kieszeni chyba nie pozwoliłby mi jej kupić, a małżonek nabyłby bez mrugnięcia okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nie straszcie mnie, że B. 1 znika z rynku, bo ja to mam i wolałabym mieć możliwość coś dokupić w razie czego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hmm, no to nieciekawie. Berker B.Kwadrat jako jedna z niewielu serii ma 2x tv-sat, którego mamy sporo w domu. Jeśli z tego wyjdzie coś innego to się zaraz zrobi kicha i się okaże że zamontujemy gniazda, a potem ramki i reszta zniknie z rynku Zadzwoniłem do Berkera do działu handlowego dopytać co i jak, ale Pani mówi że nic nie słyszała. Mam dzwonić w poniedziałek, może się coś dowie. Btw: miałaś pilota w kartonie z ekranem? A zadzwoń do tych chłopaków i zapytaj o cho chodzi z tą*fioreną*i berkerem. Niech tłumaczą, może coś*namieszali? My daliśmy swojego pilota, którego oni nam zaprogramowali, z ich zrezygnowaliśmy bo nam niepotrzebny zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a ja swojego pana szafowego polecałam i będę polecać jak na razie po szafie w białym lakierze na wysoki połysk zamówiłam u niego szafkę i panel ścienny do łazienki dolnej (jeszcze nie gotowy) z forniru palisander + lakier wysoki połysk. Robi tanio, w miarę szybko. Telefon podałam otwarcie na wątku pokażcie swoje szafy i wiatrołapy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Moniu a ta klamka 2275 jest tylko czarna czy w innych kolorach też? Ja dzisiaj jadę klamki wybierać... trzymajcie kciuki:) A co do małżonków to mój też z gatunku mało oszczędnych i tego, że wszystko musi być najlepsze, na lata, super, a cena nieważna. Wielokrotnie już torpedował różne moje pomysły oszczędnościowe na budowie... a ostatnio nawet się nie zdziwił ceną tej komódki RTV, którą u siebie pokazywałam. Mój wąż w kieszeni chyba nie pozwoliłby mi jej kupić, a małżonek nabyłby bez mrugnięcia okiem Tych 2275 jest cały wachlarz kolorów Tofiku, właśnie dostałam maila z odpowiedzią na zamówienie swoich klamek. Jeszcze go nie odczytałam Zamierzam już*zamknąć sprawę i mieć to z bańki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.10.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Właśnie miałam pisać moni, żeby sobie Twoją szafę obejrzała:DJa też mam zamiar u Twojego pana swoje rzeczy wycenić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a ja swojego pana szafowego polecałam i będę polecać jak na razie po szafie w białym lakierze na wysoki połysk zamówiłam u niego szafkę i panel ścienny do łazienki dolnej (jeszcze nie gotowy) z forniru palisander + lakier wysoki połysk. Robi tanio, w miarę szybko. Telefon podałam otwarcie na wątku pokażcie swoje szafy i wiatrołapy... Venus!!! Może się*okaże, że z nieba mi spadłaś Skąd ten Pan jest. Rozumiem, że skoro jesteś*zadowolona, to pan szafowy radzi sobie z wyzwaniami wymagających klientek = połączenie jakości, wyglądu z ceną ? Gdzieś*zobaczę*te Twoje cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) W galeryji u mnie, na razie jedno wiatrołapowe cudo albo czekaj o tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172103-Poka%C5%BCcie-swoje-przedpokoje-i-szafy-wn%C4%99kowe./page7 Ja nie wiem czy ktoś jest bardziej wymagający ode mnie i od męża, ja odbiór szafy robiłam z latarką w ręku i ultrafioletem Pan spod Radomia, ostatnio do mnie dzwonił i dziękował bo już jedna dziewczyna z forum zamówiła u niego 3 szafy Pan Artur to tak, siada sobie w kajeciku naskrobie wycenę, łapie się za głowę i mówi " o jezu tyle kasy, na czym by tu przyciąć" po czym mówi Ci tę okrutną nie do przeżycia cenę a Ty mówisz, to ja zamawiam Edytowane 7 Października 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pan spod Radomia spod Radomia! Czyli ode mnie Napiszesz mi na priv cenę tej szafy, którą*właśnie biegnę oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) nie! po moim trupie napisałam na ogólnym wątku że kosztowała 3100, ale cena u każdego może być inna. Ja np oddzielnie kupowałam do niej system suwany Salice oraz uchwyty Szafa 160 cm szerokości czy tam 164, 50 chyba głębokości, wysoka o ziemi do nieba Do tej pory nie mogę przeżyć, że go nie znałam i kuchni nie zamówiłam u niego ;/ Edytowane 7 Października 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dziewczyny no to na prawde my z innych bajek jestesmy A tak z ciekawosci bo rozumiem, ze to glownie mezowie zarabiaja, czym sie zajmuja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Mój informatyk z własną firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A mój zawsze z głową*w chmurach Venus, dzwonię do niego. On normalnie przyjeżdża, robi pomiar itd? A półeczkę taką*w kształcie rękawa z ostrymi kantami w fornirze mi by zrobił? Ile mu z tą*szafą*zeszło? Dobra, napisz jeszcze ile Cię kosztowały bebechy do tej szafy. Czyli ile całościowo kosztowała (razem z uchwytami) Reling też*sama kupowałaś i klik klaki? A jak byś*miała strzelać, ile b y wziął za zabudowę garderoby z 3 stron, takiej 9m2? Bez drzwi? Same półki i szuflady, oczywiście z jakiejś płyty, nie mdf lakierowanego Jeszcze jedno, czy on potrafi doradzić w sprawie tych zabudów. Bo ja niestety nie mam na tyle wyobraźni by wymyślić jak te szafy mają wyglądać, gdzie co ma być ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A mój zawsze z głową*w chmurach nie wiedzialam, ze to tak dobrze platne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 nie wiedzialam, ze to tak dobrze platne Ja wiem czy dobrze ... Jakby było tak dobrze, to byśmy działkę*kupili i dom wybudowali za gotówkę, a tak Mnie kredyty przerażają i dlatego chciałabym tak przycisnąć. A mężowi się wydaje, że co tam kredyt - skoro się*spłaca teraz to i za 20 lat będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Monsanbia tak pan przyjedzie na pomiar i na pomiarze poda Ci cenę Przygotuj się na co najmniej 2 godziny wyjęte z kalendarza Doradzić, doradzi ale trzeba powiedzieć mniej więcej czy chce się mieć szuflady, wieszaki na spodnie, krawaty, biżuterię. Najlepiej zorientować się w systemach i powiedzieć co się chce. Bo koszt zawsze zależy od ilości akcesorii. Klik klaki czyli tipony były w cenie 3100 oraz szuflady Bluma na zwalniaczach. Rączki wszystkie to koszt pewnie ok 200 zł do tej szafy a może 250. Nie wiem jak on to liczy, ale u niego ceny są bardzo konkurencyjne. Możesz mu na mail wysłać swój rysunek w paintcie z wymiarami - tylko koniecznie zadzwoń i powiesz że wysyłasz bo maili nie odbiera codziennie. Ogólnie mówił, że takie garderoby wychodzą ok 3 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dzwonię! Powołuję*się*na Justynę z Wawy Ależ mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś fajnego!!! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Venus, a jeszcze te suwane sprzęty do drzwi?Bo ja w jednej garderobie muszę*coś takiego zrobić.Drogie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja wiem czy dobrze ... Jakby było tak dobrze, to byśmy działkę*kupili i dom wybudowali za gotówkę, a tak Mnie kredyty przerażają i dlatego chciałabym tak przycisnąć. A mężowi się wydaje, że co tam kredyt - skoro się*spłaca teraz to i za 20 lat będzie ale wiesz jedni biora kredyt na dom za 500tys a drudzy za 2 mln i oboje musieli wziac kredyt ale jesli nie musisz oszczedzac na wykonczeniu tylko robisz to ze wzgledow zdroworozsadkowych tzn, ze nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hmn...ten system Salice kosztował ok 270 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts