monsanbia 07.10.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ale wiesz jedni biora kredyt na dom za 500tys a drudzy za 2 mln i oboje musieli wziac kredyt ale jesli nie musisz oszczedzac na wykonczeniu tylko robisz to ze wzgledow zdroworozsadkowych tzn, ze nie jest zle Na pewno bliżej mi, duuuuuuuużo bliżej do tej pierwszej grupy, także szaleństwa nie ma Muszę*muszę Marta. Kredyt ma niestety dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No, umówiłam się z panem Arturem Venus pytałam już, ale chyba Ci umknęło w tej stercie pytań. Ile czasu mu zeszło z tą Twoją szafą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.10.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Monia a rzucił ci jakiś orientacyjny terminarz ile taką szafę robi? Może jak już jedzie do Warszawy to i do mnie by podjechał ... . Mi jak na razie wszyscy robią pod górkę z moimi tapetami pod szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.10.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A ja pstryczków nie wybierałam - elektryk przywiózł i są. Berker. Chyba Kwadrat, nawet nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Na razie nic jeszcze nie wiem. Powiedział, że w przyszłą*sobotę jedzie do wawy spotkać*się*z jakąś panią i jak się*uda to i ze mną Dziewczyny, przyszłam się*z wami podzielić przepisem na fajną przekąskę, która jest hitem na wszystkich grillowych imprezach, kiedyś zrobiłam nią furorę w akademiku i teraz gości w domach wszystkich moich koleżanek Może znacie, a jeśli nie to polecam. Właśnie z braku laku sobie zrobiłam i pomyślałam żeby tu napisać Jest to podsmażona konserwowa kukurydza (koniecznie bonduelle, bo nie robi jej się*twarda skórka), z czosnkiem Super smak, strzelające kuleczki, mniam Wywala się puszkę*kukurydzy na patelnie (letnią, żeby resztki zalewy nie oszalały), podgrzewa, dolwea łyżkę oliwy, chwilę*smaży, dodaje przeciśniętego czosnku, soli, pieprzy i najważniejsze - papryka w proszku (słodka - tak z łyżeczkę, i chili w zależności jak kto lubi ostro - ja lubię*piekielnie ), to razem się*jeszcze podsmaża i gotowe. 3 minuty roboty, pyszonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A ja pstryczków nie wybierałam - elektryk przywiózł i są Anula, rozbrajasz mnie! Ja od 2 miesięcy wracam do tematu już chyba ze 100 razy i dalej nie mogę się*zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.10.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Anula, rozbrajasz mnie! Ja od 2 miesięcy wracam do tematu już chyba ze 100 razy i dalej nie mogę się*zdecydować A później zupełnie nie będziesz zwracać uwagi tylko pstryk/pstryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A później zupełnie nie będziesz zwracać uwagi tylko pstryk/pstryk No właśnie właśnie ... Tylko dlaczego na rynku tych nawet zwykłych prostych tak dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hmn...szafę zamówiliśmy w pierwsze dni lipca, zobowiązał się ją zrobić do końca lipca i podał jakiś tam orientacyjny termin. Tydzień przed zadzwonił i przepraszał że jeszcze nie zamontował i czy może być w ten piątek? a ten piątek poprzedzał mój wieczór panieński więc prosiłam go żeby koniecznie zamontował w piątek i tak się stało Ja mam nadzieję, że p. Artur nie straci na jakości W ogóle dla nas był bardzo elastyczny, ile my razy dzwoniliśmy i pralnię zmienialiśmy to tylko my i on wie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.10.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No właśnie właśnie ... Tylko dlaczego na rynku tych nawet zwykłych prostych tak dużo? W klasycznym przypadku poradziłabym cię żebyś dała wolną rękę K. ale w waszym to chyba kiepski pomysł . A ja właśnie popełniłam szarlotkę i pachnie mi cynamonowo całe mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A pralnię*pokazywałaś? Ja zadzwoniłam, chciałam zażartować, ale pan się okazał poważny bardzo.Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, bo szczerze - nie chce mi się szukać*i wertować ofert, a jeśli jeszcze miałby być tańszy, to tym bardziej bym była szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 W klasycznym przypadku poradziłabym cię żebyś dała wolną rękę K. ale w waszym to chyba kiepski pomysł . Wiesz co on by zrobił? - zaniósł rozpiskę*pstryczków do sklepu i poprosił o glasy. Wszędzie. Ciekawe co by powiedział na rachunek ... nie wiem, ze 20 tys by się*pewnie uzbierało Mniaaaam, szarlotka :yes Ja muszę*zrobić swoją z szarych renet ciętych w plasterki. Pokazywałam Wam kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ale wiesz jedni biora kredyt na dom za 500tys a drudzy za 2 mln i oboje musieli wziac kredyt ale jesli nie musisz oszczedzac na wykonczeniu tylko robisz to ze wzgledow zdroworozsadkowych tzn, ze nie jest zle Na pewno bliżej mi, duuuuuuuużo bliżej do tej pierwszej grupy, także szaleństwa nie ma Muszę*muszę Marta. Kredyt ma niestety dno Jesoo ja bym z kredytem oszalała.... Może nie mam wypaśnego domu, ale jest to mój dom i wara bankom od niego... No i jeszcze podjazd nie zrobiony i jedna łazienka.... Z rzeczy do skończenia to kominek obudować, listwy przypodłogowe, meble w łazience, sufit w garażu.... Ale to są juz pierdoły, z którymi można żyć.... A ja pstryczków nie wybierałam - elektryk przywiózł i są. Berker. Chyba Kwadrat, nawet nie wiem Anula, rozbrajasz mnie! Ja od 2 miesięcy wracam do tematu już chyba ze 100 razy i dalej nie mogę się*zdecydować Ja wybierałam 15 minut w markecie, spodobały mi się, zamówiłam w necie... Nie są złe... ale dzisiaj może wybrałabym Berkera... a mam Legranta Cariwę.... Też kwadratowa... A co to za różnica, czym pstryknę.... Dla mnie żadna.... Monia ... to ja też chciałabym z głową w chmurach chodzić Markotka... ja chyba też z innej bajki... O czym Wy w ogóle mówiłyście o tej modzie.... Kompletnie po chińsku.. Nadawałybyście z jedna z moich kuzynek... która za modą przeniosła sią do UK.. tam ma dogodzone... ma wszystkie firmy i co chce to dostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Jesoo ja bym z kredytem oszalała.... A ja bym nie wybudowała domu Oszczędności by starczyły na 1/3 działki i koniec. A odkładać jeszcze ileś lat i spłacać komuś kredyt za mieszkanie wcale a wcale nam się*nie uśmiechało A tak, przynajmniej sobie za młodu pomieszkam Arnika, ale lubisz mnie jeszcze? mimo że takie torebki i buty mi się podobają i chciałabym móc je mieć? Do UK za modą ... ale fakt, nexta dla małej bym mogła pod nosem mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.10.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A ja bym nie wybudowała domu Oszczędności by starczyły na 1/3 działki i koniec. A odkładać jeszcze ileś lat i spłacać komuś kredyt za mieszkanie wcale a wcale nam się*nie uśmiechało A tak, przynajmniej sobie za młodu pomieszkam O tym samym sobie pomyślałam. I tego trzeba się trzymać. Nie wiem kto teraz może sobie pozwolić na posiadanie domu/mieszkania bez kredytu? Raczej jednostki, niestety cała reszta jest skazana na kredyty ... bo inaczej pozostaje obcym pompować kieszenie. A za torebki to ja cię lovju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A za torebki to ja cię lovju Toficzko moja Chciałam się*pochwalić, że klamki zamówiłam, zapłaciłam i mogę odhaczyć Jak mi jeszcze by tak lekko poszło z lustrami, pstryczkami i parapetami w przyszłym tygodniu .... Jeszcze z kostką i ogrodzeniem. Marzenia ściętej głowy? A, zapomniałabym o łóżku Weźcie doradźcie, upieram się*przy 180 na ścianie 260. Muszę*mieć po bokach półeczki. Da radę? Czy ktoś*widział takie wąskie półeczki nocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 07.10.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Na razie nic jeszcze nie wiem. Powiedział, że w przyszłą*sobotę jedzie do wawy spotkać*się*z jakąś panią i jak się*uda to i ze mną Dziewczyny, przyszłam się*z wami podzielić przepisem na fajną przekąskę, która jest hitem na wszystkich grillowych imprezach, kiedyś zrobiłam nią furorę w akademiku i teraz gości w domach wszystkich moich koleżanek Może znacie, a jeśli nie to polecam. Właśnie z braku laku sobie zrobiłam i pomyślałam żeby tu napisać Jest to podsmażona konserwowa kukurydza (koniecznie bonduelle, bo nie robi jej się*twarda skórka), z czosnkiem Super smak, strzelające kuleczki, mniam Wywala się puszkę*kukurydzy na patelnie (letnią, żeby resztki zalewy nie oszalały), podgrzewa, dolwea łyżkę oliwy, chwilę*smaży, dodaje przeciśniętego czosnku, soli, pieprzy i najważniejsze - papryka w proszku (słodka - tak z łyżeczkę, i chili w zależności jak kto lubi ostro - ja lubię*piekielnie ), to razem się*jeszcze podsmaża i gotowe. 3 minuty roboty, pyszonka no znow mamy forum kulinarne:wiggle: oczywiście spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no znow mamy forum kulinarne:wiggle: oczywiście spróbuję jeśli lubisz kuku i czosnek spróbuj koniecznie! A w lato do grilla pasuje jak ulał z tą papryką trzeba to chwilę podsmażyć, bo ta papryka tak fajnie karmelizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lubię Cię... Bez względu na buty i torebki.. Mnie moda, ciuszki, torebki, czy nawet kosmetyki wcale, a wcale nie kręcą... Wolę Castoramę.. Tam czuję się jak u siebie.... Kochałam budować dom.... Czułam się jak ryba w wodzie, a markety z kosmetykami, czy inne z ciuszkami mnie wcale a wcale nie podniecają....Poza tym mam skarbonkę Emila... tam lokujemy wszelkie wolne pieniądze... A dom... no cóż... Wy będziecie miały Vicki, i inne dynksy, których ja nie będę miał... Może to obciach dla mnie , że nie mam tych wszystkich wynalazków... ale mnie to nie kręci.... Swieci się, świeci... Dom stoi, stoi... co za róznica.... Ale zeby nie było... lubię dobre rzeczy, bez względu na markę, mogą być no name, czy nawet chińskie.... wszystko mi jedno jakie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.10.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Weźcie doradźcie, upieram się*przy 180 na ścianie 260. Muszę*mieć po bokach półeczki. Da radę? Czy ktoś*widział takie wąskie półeczki nocne? Półeczki jak półeczki, to jest jakieś minimum, ale te 40cm da radę. Gorzej, że będzie wąsko z przejściem. I jeszcze - materac masz na 180? to łóżko najmniej ma 186cm szerokości. A ten blog jest świetny, chociaż nie do końca czuję klimaty pt. "mam na sobie kilkadziesiąt tysięcy". Tzn. myślę, że szybko bym się przyzwyczaiła, ale to raczej nie z tym mężem, padłby trupem na myśl, że pomykam w szpilkach za dwa koła do piaskownicy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts