Arnika 07.10.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Edit... I rozumiem , że lepiej spłacać u siebie kredyt, i mieszkać w domu, niż wynajmować... W końcu to są te same pieniądze...Ale z doświadczenia wiem, ze życie jest bardzo brutalne i różnie się składa... oj bardzo rożnie...Życie już dało mi parę razy porządnie w kość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Może to obciach dla mnie , że nie mam tych wszystkich wynalazków Aleś powiedziała ... Szlachetne serce się liczy! To przede wszystkim. Życie to nie błyskotki i markowe ciuchy A ja, mimo swojego od młodziaka uwielbienia do męskich zajęć - wbijania gwoździków, wiercenia czy tańczenia z piłą mechaniczną małe święcące puzderka też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ale z doświadczenia wiem, ze życie jest bardzo brutalne i różnie się składa... oj bardzo rożnie... A ja z doświadczenia nie wiem (tfu tfu) ale potrafię snuć czarne wizje, stąd mam pietra i chcę*się tego kredytu jak najszybciej pozbyć. Madeleine Ta ściana 260 to miejsca na łóżko i szafeczki, ale po bokach są drzwi, także ogólnie całość ma prawie 5m. Bardziej chodzi mi właśnie o te szafeczki. Jest jeszcze futryna drzwi no i to o czym wspomniałaś - łóżko jest szersze od materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Będę się chwalić Zdjęcia ciemne i niewyraźne, bo telefonem, ale som Moja półeczka w prysznicu w ścianie nośnej, której miało nie być (bo może się nie da, bo może nie można ...) Jest i cieszę się z niej jak dziecko Pamiętacie mój dylemat z półeczką przy wannie. Już prawie obudowana i wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.10.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Monia, fajnie wyszło, jedno i drugie Ad szafki. Najmniejsza, jaką kiedyś wypatrzyłam, miała 34cm szerokości. Np. ta ma 40cm: http://www.seart.pl/szafka-nocna-debowa-marika-p-441.html Arnika, nic nie stoi na przeszkodzie, by - jeśli się noga powinie, dzieci pójdą w świat/ whatever - sprzedać dom i wybudować mniejszy/ większy. Podobnie jak Monsambia, jeśli miałabym mieszkać za gotówkę, stać by mnie było na działkę w podłej okolicy i domek w stylu altanki na działce. Wszystko ma swoją wartość, i dojazdy, i lepsze materiały (przy ew. sprzedaży i starzeniu się sprzętów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No i właśnie jak sobie to liczę, to wychodzi, że muszą*być półeczki ok 35cm, żeby się zmieściły. I teraz pytanie - czy takie znajdę i czy nie będą wyglądały głupio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.10.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Odlicz jeszcze opaski drzwiowe.Na zamówienie wszędzie Ci zrobią. Ja zamawiałam do poprzedniego mieszkania właśnie łóżko i szafkę w Seart (z tego linka powyżej). Na wymiar, jakie chciałam. Czy będą dobrze wyglądały - kwestia pozostałych wymiarów, formy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Monsanbia pralnię pokazywałam gdzieś u siebie, przeszukaj temat pod słowem pralnia to na pewno Ci znajdzie a z Arturem da się pożartować, a jak poznasz jego braci na montażu to będziesz mieć banana od ucha do ucha Zmykam chyba spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.10.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kurczę, tyle dziś było o Panu Arturze, że i ja zadzwoniłm do niego:D (i też mi sie strasznie poważny wydał) Już sie z tym nosiłam od 2 miesięcy... dziś uznałam, ze to znak:D Muszę w końcu wycenić u kogoś innego tą moją kuchnie, bo narazie wydaje mi sie strasznie drogo:roll: Do tego może w końcu poznam cenę garderoby i biblioteki... A ty monia gdzie kuchnię będziesz robic? Też u Pana Artura byś chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 07.10.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Monia na razie jeszcze nie zrobiłam kuku;) jem ciasto póleczki przy wannie wyszły dobrze. i przy prysznicu także:) ja takich nie mam. nie pomyślałam , głu[ia:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Magda, ciekawe co sobie pan Artur pomyślał jak się dziś telefony rozdzwoniły? Co ustaliliście? Gdybyś zawitała tu jakieś 2 tyg temu, to byś zobaczyła moją kuchnię (jeszcze w pudłach) w garażu. Nawet filmik gdzieś*tam jest z mojej zabawy cornerem Także kuchnię już mam i czeka na montaż Moni chociaż jednej rzeczy będziesz mi zazdrościć Ale połowicznie, bo pałka nie zrobiłam w drugiej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ohhh, ja głupiahttp://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif Oczywiście, ze widziałam Twoją kuchnię! (znaczy tą w kartonach;)) Tylko mi sie zapomniało:oops: Nawet filmik widziałam... Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądać, bo jednak supermenem nie jestem i przez tekturę wzrok mój przenikać nie chce:roll: A pokazywałaś zdjęćie poglądowe-katalogowe tej kuchni? Jakie dokładnie fronty wybrałaś? Bo tak kojarzę, ze jakieś jasne, ale chyba nie białe... Z P. Arturem umówilismy się, ze na dobry początek prześlę mu na maila zwymiarowene projekty kuchni, garderoby i biblioteki do wyceny. Właśnie powinnam to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Półeczka pod prysznicem bjuti! Te boczne słabo widoczne:-( Gratuluję wyboru klamek! A drzwi już masz - przynajmniej wybrane? Poczekam aż p. Artur z Wami się okręci i też dryndnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Monia ciemne te zdjęcia a ja na starość oślepłam -wpadnę w przyszłym tygodniu i pomacam na żywo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dziewczynki, szybki buziak dla Was na dobranoc bo uciekam lulu:hug: jutro nadrobie u Was wszystkich zaleglosci z dzisiaj-pewnie troche tego bedzie:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 półeczki w prysznicu i koło wanny wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Z P. Arturem umówilismy się, ze na dobry początek prześlę mu na maila zwymiarowene projekty kuchni, garderoby i biblioteki do wyceny. Właśnie powinnam to zrobić A bo Ty masz jakieś*projekty Ja nie mam Chyba powinnam to przemyśleć, rozrysować sobie. Facetowi będzie łatwiej Zdjęcia poglądowego kuchni nie ma i nie będzie. Pokażę jak już będzie po montażu. Albo i nie (jeśli się*okaże że kuchnia wyszła nieładna ) Balbi Dzięki, z półeczki jestem zadowolona. Pan się trochę*namęczył z kuciem, ale on wciąż*powtarza, że lubi kiedy jestem zadowolona Drzwi zamówiłam już dość*dawno. Czeka się na nie ponad 8tyg, a ja przed malowaniem bym chciała założyć Paśku, wiem że ciemne ale takimi mnie K obdarował Może razem z Tobą po te dynie pojadę Hazel - dobrej nocy Ja powinnam dawno spać, bo jutro muszę*wstać* o świcie. Mam na 9 fryzjera. Nie wiem gdzie głowę miałam kiedy się na tę godzinę*umawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 półeczki w prysznicu i koło wanny wyglądają super Lidziu, mua. Ty masz dziś jeszcze czas i siłę do nas zaglądać!!!??? Ale jesteś miszcz Będę jutro o Tobie ciepło myśleć Zrób nam jakies zdjęcia z tego wielkiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Monia, baw sie dobrze! Jutro bede zagladac-moze jakas fotka...cos teges... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.10.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Półeczki wyszły super... co prawda ta dolna obok wanny będzie chyba trudno dostępna, ale zawsze coś rzadziej używanego można tam wrzucić Gratuluję postępów i zamówienia klamek - ja też wczoraj wybrałam. I nie bzdol, że kuchnia wyjdzie nieładnie i jej nie pokażesz... toż pół forum na Twoją kuchnię czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts