Venus_m 08.10.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Dziewczyny ja chyba zacznę pobierać jakieś prowizje od p. Artura Tak na serio, to radzę najpierw zlecić coś mniejszego żeby zobaczyć czy się podoba i dopiero wtedy jechać np z kuchnią czy biblioteką Poza tym on wszystkiego też nie zrobi, bo to jest rodzinny biznes. Wyceny robi pro np na mojego maila wycena była taka cytuję "ok 1000 zł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 08.10.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Monia ale się z tym rannym wstawaniem załatwiłaś kilka kawek i do wesela dotrwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.10.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Monia bawcie się dobrze:yes: a Lili też idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 08.10.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 ale jestesmy aktywne:wiggle: od rana z Agą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 ale jestesmy aktywne:wiggle: od rana z Agą ja przymus miałam - położyłam się o 2-ej a już o 8-ej Zu mi kazała wstawac, cwaniara bo wyspała się 12 godzin a teraz siedzi obok i jakąś książeczkę rozwiązujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Półeczki wyszły super I żeby wesele się udało, a nogo Was bolały jak nie wiem... bo wtedy wiadomo, że wesele udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.10.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Zazdroszczę półeczki w prysznicu, mnie się wydawało że nie mam miejsca i teraz będę się bujać z wystawką na podłodze . Aga co ja tu czytam robisz zlocik u Moni , kiedy najazd, może mój młody już się wykuruje do tego czasu . Monia udanego = przetańczonego wesela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.10.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Zazdroszczę półeczki w prysznicu, mnie się wydawało że nie mam miejsca i teraz będę się bujać z wystawką na podłodze . [B]Aga co ja tu czytam robisz zlocik u Moni :[/b]p, kiedy najazd, może mój młody już się wykuruje do tego czasu . Monia udanego = przetańczonego wesela . po dynię się wybieram w jej strony jak tylko mój mega katar przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 08.10.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam SerdecznieMonsanbia, Czy informacja o" kozie "jest aktualna ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.10.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Zazdroszczę półeczki w prysznicu, mnie się wydawało że nie mam miejsca i teraz będę się bujać z wystawką na podłodze . .a dlaczego nie kupisz półeczki do zamontowania na ścianie? tego typu? http://stella24.pl/component/djcatalog2/items/5-dodatki.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Monia ja sie chyba u Ciebie oficjalnie nie witalam :rolleyes:pozwolisz ze bede wpadac czasem? mam nadzieje, ze dobrze sie bawicie na weselu no i ze wzielas jednak telefon....:lol2:a noz sie przyda;) a fotki weselne beda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Poleczka kolo wanny fajniutka . ja mam podobnie w gornej lazience ale bez poleczek - upchnelam tam kosz na brudna bielizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 a dlaczego nie kupisz półeczki do zamontowania na ścianie? tego typu? http://stella24.pl/component/djcatalog2/items/5-dodatki.html# Z bardzo prostej przyczyny, nienawidzę myć takich wynalazków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Z bardzo prostej przyczyny, nienawidzę myć takich wynalazków . Tofee u mnie przegapilismy wneke w prysznicu - ciezko kafelkuje sie lazienke na odleglosc 2 tys km ale kupilam koszyki w smedsbo - sensownie wykonane i powinny byc latwe w utrzymaniu czystosci, tak czy siak wedlug mnie lepszy koszyk niz butelki pod nogami...moje koszyki i wieszaki nadal czekaja na powieszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Sama nie wiem, nie podoba mi się to. Chyba już zawsze będzie mi się kojarzyć z moją byłą łazienką w wynajmowanej kawalerce gdzie była mega twarda woda i ten koszyk pod prysznicem wyglądał jak idź stąd i nie wracaj ... brrrrrrrrrr Zastanawiam się czy nie kupić "czegoś" co będzie stało "gdzieś" ... a przy korzystaniu z prysznica będzie "szło" z myjącym się i "wychodziło" z nim już po . Tylko jeszcze muszę mężowi ten koncept sprzedać i mieć na piśmie że będzie się stosował :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Sama nie wiem, nie podoba mi się to. Chyba już zawsze będzie mi się kojarzyć z moją byłą łazienką w wynajmowanej kawalerce gdzie była mega twarda woda i ten koszyk pod prysznicem wyglądał jak idź stąd i nie wracaj ... brrrrrrrrrr Zastanawiam się czy nie kupić "czegoś" co będzie stało "gdzieś" ... a przy korzystaniu z prysznica będzie "szło" z myjącym się i "wychodziło" z nim już po . Tylko jeszcze muszę mężowi ten koncept sprzedać i mieć na piśmie że będzie się stosował :rotfl: u mnie by nie przeszlo a poza tym tak czy siak musisz gdzies to przechowywac...jak koszyk bedzie nie za nisko to powinno byc ok wedlug mnie. U nas lada dzien bedzie montowana stacja zmiekczajaca wiec mam nadzieje, ze kamienna wizja nam nie grozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja niby zmiękczacz też mam w planach ... jak brak koszyka okaże się bardzo uciążliwy to może zacznę od takiego montowanego od góry na szybie... Oglądając te koszyki natknęłam się na ściągaczkę i przypomniała mi się nasza rozmowa sto lat temu nt jak ja będę ściągać wodę jak nie mam płaskiej szyby w kabinie tylko półokrągłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja niby zmiękczacz też mam w planach ... jak brak koszyka okaże się bardzo uciążliwy to może zacznę od takiego montowanego od góry na szybie... Oglądając te koszyki natknęłam się na ściągaczkę i przypomniała mi się nasza rozmowa sto lat temu nt jak ja będę ściągać wodę jak nie mam płaskiej szyby w kabinie tylko półokrągłą Pamietam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.10.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Z bardzo prostej przyczyny, nienawidzę myć takich wynalazków . hmmm, ja wprawdzie osobiście tego koszyka w życiu nie myłam, ale nie zachodził kamieniem w ogóle. Już poza wszystkim, Stella to porządna firma, nie jakiś szajs. Ma to oczywiście odbicie w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 ja tez mam takie koszyki, myje na prawde rzadko, w ogole na nich nei widac kamienia, a niestety nie zawsze da sie zrobic poleczke, poza tym jak jest poleczka to tam tez ten kamien wiecznie bedzie sie osadzalhttp://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_8589.jpghttp://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_8593.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts