Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

Dziewczyny ja chyba zacznę pobierać jakieś prowizje od p. Artura :eek:

Tak na serio, to radzę najpierw zlecić coś mniejszego żeby zobaczyć czy się podoba i dopiero wtedy jechać np z kuchnią czy biblioteką :) Poza tym on wszystkiego też nie zrobi, bo to jest rodzinny biznes. Wyceny robi pro np na mojego maila wycena była taka cytuję "ok 1000 zł" :D

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zazdroszczę półeczki w prysznicu, mnie się wydawało że nie mam miejsca i teraz będę się bujać z wystawką na podłodze :(.

Aga co ja tu czytam robisz zlocik u Moni :p, kiedy najazd, może mój młody już się wykuruje do tego czasu ;).

Monia udanego = przetańczonego wesela :wiggle:.

Zazdroszczę półeczki w prysznicu, mnie się wydawało że nie mam miejsca i teraz będę się bujać z wystawką na podłodze :(.

[B]Aga co ja tu czytam robisz zlocik u Moni :[/b]p, kiedy najazd, może mój młody już się wykuruje do tego czasu ;).

Monia udanego = przetańczonego wesela :wiggle:.

po dynię się wybieram w jej strony :yes: jak tylko mój mega katar przejdzie

Z bardzo prostej przyczyny, nienawidzę myć takich wynalazków :rolleyes:.

Tofee u mnie przegapilismy wneke w prysznicu - ciezko kafelkuje sie lazienke na odleglosc 2 tys km ale kupilam koszyki w smedsbo - sensownie wykonane i powinny byc latwe w utrzymaniu czystosci, tak czy siak wedlug mnie lepszy koszyk niz butelki pod nogami...moje koszyki i wieszaki nadal czekaja na powieszenie...

Sama nie wiem, nie podoba mi się to. Chyba już zawsze będzie mi się kojarzyć z moją byłą łazienką w wynajmowanej kawalerce gdzie była mega twarda woda i ten koszyk pod prysznicem wyglądał jak idź stąd i nie wracaj ... brrrrrrrrrr

Zastanawiam się czy nie kupić "czegoś" co będzie stało "gdzieś" ... a przy korzystaniu z prysznica będzie "szło" z myjącym się i "wychodziło" z nim już po ;). Tylko jeszcze muszę mężowi ten koncept sprzedać i mieć na piśmie że będzie się stosował :rotfl::rotfl:

Sama nie wiem, nie podoba mi się to. Chyba już zawsze będzie mi się kojarzyć z moją byłą łazienką w wynajmowanej kawalerce gdzie była mega twarda woda i ten koszyk pod prysznicem wyglądał jak idź stąd i nie wracaj ... brrrrrrrrrr

Zastanawiam się czy nie kupić "czegoś" co będzie stało "gdzieś" ... a przy korzystaniu z prysznica będzie "szło" z myjącym się i "wychodziło" z nim już po ;). Tylko jeszcze muszę mężowi ten koncept sprzedać i mieć na piśmie że będzie się stosował :rotfl::rotfl:

u mnie by nie przeszlo a poza tym tak czy siak musisz gdzies to przechowywac...jak koszyk bedzie nie za nisko to powinno byc ok wedlug mnie. U nas lada dzien bedzie montowana stacja zmiekczajaca wiec mam nadzieje, ze kamienna wizja nam nie grozna

Ja niby zmiękczacz też mam w planach ... jak brak koszyka okaże się bardzo uciążliwy to może zacznę od takiego montowanego od góry na szybie...

Oglądając te koszyki natknęłam się na ściągaczkę i przypomniała mi się nasza rozmowa sto lat temu nt jak ja będę ściągać wodę jak nie mam płaskiej szyby w kabinie tylko półokrągłą :rotfl:

Ja niby zmiękczacz też mam w planach ... jak brak koszyka okaże się bardzo uciążliwy to może zacznę od takiego montowanego od góry na szybie...

Oglądając te koszyki natknęłam się na ściągaczkę i przypomniała mi się nasza rozmowa sto lat temu nt jak ja będę ściągać wodę jak nie mam płaskiej szyby w kabinie tylko półokrągłą :rotfl:

Pamietam:lol2::lol2::lol2::lol2:

ja tez mam takie koszyki, myje na prawde rzadko, w ogole na nich nei widac kamienia, a niestety nie zawsze da sie zrobic poleczke, poza tym jak jest poleczka to tam tez ten kamien wiecznie bedzie sie osadzal

http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_8589.jpg

http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_8593.jpg