MarJel 09.10.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Fajne markotko, właśnie identycznie planuję u siebie:) Nad stellą dumam:rolleyes:, a ty z jakiej firmy masz te koszyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 09.10.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dziewczyny ja też mam zmiękczacz. ja głupia myślałam, ze jak umyję raz na tydzień prysznic to będzie ok i kamienia nie będzie. i tak przez tydzień nie wycierałam prysznica. załatwiłam całe hansgrohe. kamien nie do zmycia. zostają takie malusieńkie kropeczki rdzawe, nie białe. na szybie też, ale jak do sucha sie wytrze szybę to nie widać tych kropek,. na nierdzewce niestety zostały. próbowałam już wszystkich środków i nic. a woda miękka tak, ze mydło nie chce się spłukać z rąk.więc uczę sie na błędach i kupiłam ściągaczkę . po każdym prysznicu ściągam wode i wycieram baterie do sucha:rolleyes: nie nawidze dlatego prysznicow. w poprzednim domu miałam bez szyb , tylko z płytek głebokie i były super. a te szyby niech wolę wanny Moniajak dziś . bolą nóżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Marta, ja też będę musiała takie koszyczki zainstalować w prysznicu na dole. Całe szczęście będzie on dość rzadko używany. Na górze w naszej łazience całe szczęście udało się zrobić półeczki i jestem mega szczęśliwa, chociaż pewnie on też będzie rzadko używany, bo my wannowi jesteśmy, a po 5 latach używania tylko i wyłącznie prysznica, to jesteśmy spragnieni wylegiwania się w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 09.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no Lidka ty też lubisz wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no Lidka ty też lubisz wanny. baardzooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.10.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Nie wygląda to aż tak źle ale na razie mówię PAS. Marta a ty skąd masz swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 to sa koszyki stella ale te najwieksze, na prawde mam je z rok-2 lata a mylam je moze 2 razy bo wypadalo a nie ze bylo widac ja tez po kazdym prysznicu sciagam wode sciagaczka, mimo ze mam powloke to krople zostaja jak sie je nie zetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 09.10.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Moni, żadna znajoma. Czasami wpadam zerknąć czy ma jakiegoś nowego Birkina albo Louboutiny Poza tym jakby któraś chciała sobie kupić buty albo akcesoria trudno dostępnych u nas marek ona się tym zajmuje (pracuje jako Personal Shopper) Ania, a Twoja mała ma zadatki, bo ma przecież wysokich rodziców. Ale myślisz, że przeskoczy 180? Monia poczytałam sobie blog tej MAGDY. no może pokazuje fajne ciuchy, ale to wszystko jak mowi Ania na pokaz . boże ona cała jest sztuczna, botoksy , usta , okropne brwi ,rzęsy , cycki. ale ma laska priorytety. no i ciuchy na 1 miejscu. vczyta vogue i inne gazety modowe , no co za blog? nic autorskiego z polotem . a w ogóle dziwna rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 09.10.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 oj Monia nie wierze , ze cie nie ma. musialas zabalowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 A poprawiny???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.10.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 baluje jeszcze na bank:yes: a mnie za tydzień to czeka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Monia, przychodź i opowiadaj nam jak się bawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Monia nic nie wspominała o sukience na drugi dzień, więc ciekawe czy wróciła i poszła na poprawiny, czy od wczoraj baluje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no wlasnie Monia bo nie wiemy czy dalej imprezujesz, czy glowa Cie boli czy jeszcze cos innego...:rolleyes:no i ja bym fotke chciala zobaczyc! A mowilam - wez telefon, przynajmniej moglabys zadzwonic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja już wróciłam. Sukienka spodobała się Pani wokalistce z zespołu:) Nie wiem czy się cieszyć A jej nadal nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Anula - pokaż zdjęcia, bo nikt Ci nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Nie mam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.10.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Moniaaaaa, gdzieś Ty? smutno tu bez Ciebie, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.10.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Monia teraz pewnie w drodze do domu Anula - jest tak powiedzenie "pic or it didn't happen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.10.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A poprawiny???????? baluje jeszcze na bank:yes: no wlasnie Monia bo nie wiemy czy dalej imprezujesz, czy glowa Cie boli czy jeszcze cos innego... Dziewczyny! Ja jeszcze wczoraj śpiewałam "niech żyje bal ..." Wesele super, poprawiny jeszcze fajniejsze. Druga sukienka była, a jakże (tylko już nie nowa ) VW zrobiły furorę ale nie wszyscy chcieli wąchać Ale za to nie mogło się obyć bez przykrych niespodzianek Jakiś czubek przydzwonił nam w tył w drodze na ślub (tuż przy domu weselnym), nas wepchnął w poprzedni i sam spierniczył. Całe szczęście K zapamiętał numery i zlokalizowali gościa. Nie miał OC, nie zarejestrował kupionego rok wcześniej auta, będziemy się teraz bujać Obowiązek obywatelski spełniliśmy Odebraliśmy dziecko od rodziców i dziś*po południu wróciliśmy Byliśmy po drodze na budowie. Łazienka ogólna strasznie mi się*podoba (gdyby nie ta półeczka koszyki mi się nie podobają ). Glazurnik za chwilę (2-3 dni) kończy. Wchodzimy z podłogami (mam nadzieję, że za kilka dni). Pstryczki nadal nie wybrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts