aneta s 11.10.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Monia ja kupilam z vippa taka http://www.vipp.com/produkter-p2/badevaerelse-toiletspande-pedalspande-toiletboerste-saebedispenser-saebeskal-handklaede/bruseskraber mam tez ich akcesoria lazienkowe.kazda bedzie spelniac swoja funkcje. ja glupia kupilam kabiny a powlokami - mega drogie ale to wszystko pic na wode. dzis nie przeinwestowywalabym w szklo, kupilabym zwykle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Fajna ta sciagaczka pasowalaby mi Ja mam jakas zwykla, ale musi miec w miare mieka gume bo taka sztywna to nic nie sciaga, ja baterie myje od wielkiego dzwonu ale mam deszczownice i za bardzo sie nie chlapie na nie. Zartowalam z tym koszykiem, kupowany na zasadzie jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.10.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A ja mam pytanie z ciekawości - czym wycieracie te baterie i szybę*i gdzie to potem lokujecie? Bo ja też wycieram szybę, ale już baterii nie. Mogę jej tygodniami nie myć i ekologiczny sodasan zrobi swoje (wystarczy przetrzeć) Muszę w końcu dorwać ten sodasan A baterie wycieram małym ręczniczkiem frotte, który po użyciu ląduje w pralni na drabince, żeby wysechł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 wzorem perfekcyjnej pani domu mozna sobie przygotowac w buteleczce ze sprayem miksture wody i octu i tym myc - tez ekologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.10.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a w jakich proporcjach woda i ocet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 skolka to? ogółem drogo, ale to cena za zero awantur domowych z tłem: "jest bałagan/ zajmij się dziećmi, ja poodkurzam/ a może umyjesz kibel". w tym kontekście tanio, rozwód to nie jest tania impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a w jakich proporcjach woda i ocet? malgosi tzrebaby popytac bo ma ta madra ksiazke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 malgosi tzrebaby popytac bo ma ta madra ksiazke Markotko, ja byłam przekonana że to Twój wypróbowany sposób, a Ty z jakąś mądrą książką wyskakujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 to stara metoda naszych babc, u mnie w wiekszosci przypadkow schodzi po wytarciu mikrofibra sprobuj pol na pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.10.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ja mam beznadziejną wodę sama mikrofibra do czyszczenia baterii nie wystarczy. przetestuję metodę w weekend. kiedyś chyba dodawałam octu do wody jak myłam podłogę, ale smugi i tak były... może za mało octu wlałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 mozna sobie przygotowac w buteleczce ze sprayem miksture wody i octu i tym myc - tez ekologicznie Ale czy tak samo skutecznie? Bo ten cały sodasan to jakieś czary są. Kamień którego nie mogłam usunąć cilitem bang nie miał szans. A to zwykły stężony kwas cytrynowy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A gdzie ten sodasan sie kupuje? apropo sciagaczki to te moje ta koncowke maja cala gumowa - tzn nie ma na wierzchu metalu i ryzyka, ze sie szyba porysuje;) Ja tez nie lubie deszczownicy...mam wrecz awersje...:bash:wszyscy nasi znajomi sie dziwili, ze mamy nowy dom i ani jednej deszcownicy...:lol2:maz sie smial , ze za domem przy rynnie zamontuje - specjalnie dla gosci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) A gdzie ten sodasan sie kupuje? apropo sciagaczki to te moje ta koncowke maja cala gumowa - tzn nie ma na wierzchu metalu i ryzyka, ze sie szyba porysuje;) Ja kupiłam w internetowym eco-sklepie, ale potem widziałam w różnych tego typu miejscach. Mam jeszcze płyn do mycia naczyń (też*bardzo dobry) Ta ściągaczka też*z no? edit: to ten http://ekozakupy24.pl/produkt/528/ekologiczny-plyn-do-usuwania-wapiennych-osadow-i-kamienia-1000ml Edytowane 11 Października 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 11.10.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja kupiłam w internetowym eco-sklepie, ale potem widziałam w różnych tego typu miejscach. Mam jeszcze płyn do mycia naczyń (też*bardzo dobry) Ta ściągaczka też*z no? edit: to ten http://ekozakupy24.pl/produkt/528/ekologiczny-plyn-do-usuwania-wapiennych-osadow-i-kamienia-1000ml Monia co to za sodasan , pokaż na zdjęciu . znalazłam na internecie te środki. chyba ,że mi powiesz , gdzie kupić w marketach. Za ściągaczką do szyb pryszniciowych przeszłam 2 duże centra handlowe i nic nie ma.... znalazłam w TK max taką zwykłą ściągaczkę do szyb, ale ładnie wykonaną za 20 zł, ale bez ogonka do powieszenia. jest trochę za twarda , ale ściągam wodę z wierzchu, a resztę mam taki ręczniczek od Jana Niezbędnego i wycieram do sucha,a potem na ręcznikowiec( pod ręcznik,żeby nie było widać) MONIA nie doczytałam mam już link i kupię go przez internet:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 11.10.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Monika, jakie masz wymiary wyspy? tj. ile głębokości szafki z jednej i z drugiej strony? Nie lepiej byłoby mieć wyższych hockerów? I potwierdzam, pani do sprzątania rulez. Co prawda ma szereg wad, ale nie przesłaniają mi one jej zalet. Nic nie robię z prysznicem, pani doprowadza co tydzień kabinę do stanu idealnego. wyspa 90x 210. szafki otwierane od środak kuchni 60 -siątki. Hockery sa regulowane. ja lubie niskie, moj syn zawsze je podnosi, on lubi wysoko siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.10.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a nie lepsza byłaby wyspa na 110? pytam, bo też mam w projekcie na 90 i zastanawiam się, czy nie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ściągam wodę z wierzchu, a resztę mam taki ręczniczek od Jana Niezbędnego i wycieram do sucha,a potem na ręcznikowiec( pod ręcznik,żeby nie było widać) matyldo, jakie kombinacje alpejskie! Ale co począć jak chce się mieć ładnie, czysto i elegancko? A ja wczoraj po wejściu do jednej i drugiej łazienki załamałam się,*że zamówiłam za małe kabiny Myślałam, że będzie mało miejsca, a teraz po położeniu płytek wszystko się*jakieś*dużo większe wydaje. Spokojnie mogłam zamówić większe Zamawiaj Moni, powinnaś być zadowolona. Na osady jest świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Monia ja prawie wszstko mam kupione tam ale z tego co wiem to jest w stolicy sklep z produktami Vippa a przynajmniej byl bo moja Przyjaciolka kupowala w Warszawie wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Monia a Masz cos sprawdzonego co Moglabys jeszcze z tego sklepu polecic? pytam bo jak juz bede zamawiac to moze warto jeszcze na cos innego sie skusic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Monia a Masz cos sprawdzonego co Moglabys jeszcze z tego sklepu polecic? pytam bo jak juz bede zamawiac to moze warto jeszcze na cos innego sie skusic... TO i ja się skuszę i chętnie poczekam co jeszcze warto nabyć . A tak w ogóle to się witam po przerwie . Cieszę się że impreza udana tylko szkoda że takie przykre zdarzenie was spotkało . Jakie kabiny zamawiałaś? Ja mam dokładnie te same spostrzeżenia, jak planowałam łazienkę to byłam pewna że albo wanna albo prysznic, jakoś na siłę wcisnęliśmy i jedno i drugie a jak już wszystko stanęło to byłam w szoku jaki luz został przy takiej klitce jaką mamy. Monia, skoro płytki zakończone i zaraz będzie drewienko to myk myk i mnie przegonisz z wykańczaniem . Kiedy kolejny zlocik??? Ja nadal tapet na szafy nie odebrałam na U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts