monsanbia 11.10.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Aneta, tamten sklep który znalazłam to pierwszy lepszy który wygooglowałam. Ja kupuję w tym http://e-zdrowie.abc24.pl/default.asp Kupuję tam sól czosnkowo-cebulową (bez glutaminianu), fajna do wszelkich sosów i doprawiania mięs (pieczonych, duszonych), pastę bez fluoru dla małej, i co mi się nawinie ... jakieś amarantusy, kuskusy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 TO i ja się skuszę i chętnie poczekam co jeszcze warto nabyć . A tak w ogóle to się witam po przerwie . Cieszę się że impreza udana tylko szkoda że takie przykre zdarzenie was spotkało . Jakie kabiny zamawiałaś? Ja mam dokładnie te same spostrzeżenia, jak planowałam łazienkę to byłam pewna że albo wanna albo prysznic, jakoś na siłę wcisnęliśmy i jedno i drugie a jak już wszystko stanęło to byłam w szoku jaki luz został przy takiej klitce jaką mamy. Monia, skoro płytki zakończone i zaraz będzie drewienko to myk myk i mnie przegonisz z wykańczaniem . Kiedy kolejny zlocik??? Ja nadal tapet na szafy nie odebrałam na U. Tofiku, kiedy tylko chcesz W tym tygodniu Pasie ma wpaść (jak się wykuruje) Z tym przegonieniem to sobie nie żartuj. W niedzielę przed poprawinami byłam w wykańczającym się domu Pani Młodej. I się załamałam. Jednak deweloperka fajna pod wieloma względami jest. Ma już*tarasy, podjazd, ładną*trawkę (koszoną*kilka razy) i miała to wszystko zanim weszła z wykończeniówką. I w środku już*tyle zrobione. A niby zaczynałyśmy podobnie Kabiny szwajcarskie - Ronal z serii Pur, 2m, 8cm szkło. Jak glazurnik z mężem rozpakowali pudło i zobaczyli te wszystkie precyzyjne elementy to pierwsze co kazali mi zrobić*- dzwonić po autoryzowanego serwisanta do montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.10.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mój fachman jak rozpakował moją to pierwsze co zapytał to czy to ja wybierałam kabinę, jak potwierdziłam tylko westchnął i burknął pod nosem "tak myślałem..." . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.10.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie zazdrość Pannie Młodej deweloperki, bo na pewno wiesz jak deweloperzy lubią paprać robotę... przychodzisz na prawie gotowe, a potem się bujasz z mnóstwem usterek i deweloperem baaardzo niechętnym, aby je usuwać. Ja też nie zrobiłam półeczek pod prysznicami - będą musiały być jakieś zaczepiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie zazdrość Pannie Młodej deweloperki, bo na pewno wiesz jak deweloperzy lubią paprać robotę myszonik, nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno ten ich deweloper na każde zawołanie poprawia wszystko tofee, piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.10.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 heloou:) co do zlociku to ja mogie w czwartek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja niby też, ale jak młody nadal będzie taki zagilowany to najwyżej nie przyjadę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.10.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja niby też, ale jak młody nadal będzie taki zagilowany to najwyżej nie przyjadę . ja mogę poczekać jeszcze do 18 listopada jestem na wychowawczym:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dziewczyny to może przełożymy to spotkanie. Na piątek chociażby. Bo akurat w czwartek przyjeżdża do mnie nowa młoda para i w piątek rano lecą w podróż poślubną. Na Dominikanę Mieliśmy lecieć razem z nimi (była super oferta w groupon travel) ale zrezygnowaliśmy, bo bałam się, że wykańczanie stanie i potem już nie nadgonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.10.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dziewczyny to może przełożymy to spotkanie. Na piątek chociażby. Bo akurat w czwartek przyjeżdża do mnie nowa młoda para i w piątek rano lecą w podróż poślubną. Na Dominikanę Mieliśmy lecieć razem z nimi (była super oferta w groupon travel) ale zrezygnowaliśmy, bo bałam się, że wykańczanie stanie i potem już nie nadgonimy nooo dooobra;) ja cały przyszły tydzień mogę bo małż jest w domu i chętnie się wymiksuję od siedzenia z nim;) my też tą Dominikanę oglądaliśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 my też tą Dominikanę oglądaliśmy;) a ona jeszcze wracała 3 razy i kusiła Ci nasi znajomi się orientowali i podobno ludzie którzy wrócili są*bardzo zadowoleni. Teraz trochę żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Oooooooo to za ile ta oferta była i skąd wylot? Bo one z reguły są z Włoch albo coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.10.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) Dominikana fajna, tylko trzeba uważać żeby nie polecieć w porze deszczowej A polecieć tanio można albo AirFrance (nawet z Wawy z przesiadką w Paryżu) albo z Frankfurtu Condorem (http://www.condor.com) Edytowane 11 Października 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Oooooooo to za ile ta oferta była i skąd wylot? Bo one z reguły są z Włoch albo coś w tym stylu. No była z Włoch, ale to akurat był dla mnie plus (2 dni w Mediolanie ) Wycieczka all inclusive 2600 (zamiast 5200) 8-dniowa, bilet do Mediolanu ok 300pln w dwie strony, nocleg dla 2 osób w 3* hotelu - 250pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Salik, ale wiesz, sam lot na Dominikanę to jedno. Jeszcze trzeba znaleźć sobie fajny hotel, najlepiej z plażą i z All. Ja wiem, że wy jesteście obcykani, ale ja lubię mieć wszystko z góry załatwione Na survival jak najbardziej, ale z kimś kto się tym zajmie i zrobi wszystko za mnie Pora deszczowa maj-sierpień (jeśli dobrze pamiętam), więc październik idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.10.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Monsanbia - no ja wiem że Ty lubisz całościowo Zawsze można zerknąć na niemieckie strony TUI/Neckermanna. Mają często oferty last minute, zresztą są specjalne wyszukiwarki do ofert last minute z niemieckich biur podróży A np. nawet dla nas wylot z Berlina już jest atrakcyjny, bo to raptem 6-8h samochodem z Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Salik, całościowo ja się nie rozdrabniam A z niemieckim Neckermannem jest najlepiej, zgadzam się. Można mieć to samo za blisko połowę ceny (i to bez last minute). My lecąc do Frankfurtu Lufthansą dalej byliśmy na plus w porównaniu do wycieczki z Pl A do Berlina to najlepiej pociągiem chyba? Nie jechałam, ale tak mi się*wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.10.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Monsanbia - z Berlinem to zależy ile się ma bagażu i ile dzieci Jak z dwójką maluchów i sporą ilością bagażu to ja jednak wolę samochodem, niż pociągiem (szczególnie że koszt dotarcia porównywalny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.10.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Monia ja prawie wszstko mam kupione tam ale z tego co wiem to jest w stolicy sklep z produktami Vippa a przynajmniej byl bo moja Przyjaciolka kupowala w Warszawie wlasnie. Aneta, świetne są te produkty Vippa, ale jakie ceny. Czemu, to co się podoba zawsze musi kosztowac majątek - piekny metalowy sinoniebieski kosz na śmieci prawie 1700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 11.10.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a nie lepsza byłaby wyspa na 110? pytam, bo też mam w projekcie na 90 i zastanawiam się, czy nie zmienić lepsza na 110 , ale u mnie nie było miejsca. ja mam wąską płytę do gotowania 35 cm( chyba), a z z tyłu za płytą mało miejsca:jawdrop: 20 cm by się przydało. ja bym zrobiła jeszcze dłuższą wyspę np na 2,50-3m. a ty jaką planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts