Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula, w Haeckerze

Myszonik Ale mówisz o obrotowym samozamykającym się koszu (okrągłym) czy o magic cornerze, który wczoraj się dowiedziałam jest czym innym niż mój obrotowy kosz?

:D Ale kochana, my dzięki temu o 3 włosy mniej mamy (każdy dzień bez budowy jest teraz dniem zbawiennym), także na telefon o przesunięciu montażu naprawdę się ucieszyłam :)

A no właśnie :)

To moje to jest taka wciskana w narożnik szafka, której drzwiczki się wpycha do środka i zaczyna się kręcić. Są dwa poziomy pełnego prawie koła, po okręceniu się dookoła sama się zamyka. Bajer fajny, mąż zachwycony, a ja myślę że chyba powinnam to zastąpić czym innym. Nie wiem czy praktyczne i jeszcze cholernie drogie, a mam już jedną dużą nerkę w drugim rogu

Sheenaz, dzięki :) w szukaniu tych płytek wyręczyła mnie myszonik (dzięki monia!), bo ja nie miałam w ogóle koncepcji i wszystko co znajdowałam było wzorzyste i mało gospodarcze. Ja osobiście płytek nie widziałam, ale mąż twierdzi że są super (takie jak do garażu i kotłowni chcieliśmy - proste ale z fakturą)

Płytki Cersanit Frida grafit

A to pomieszczenie to nasz garaż

Fajne!

Rany, dla mnie kuchnia czy płytki w garazu to na razie abstrakcja:(

Anula! Daj spokój. Dla mnie abstrakcją jest na razie jeszcze elewacja. A u Ciebie ten temat wałkuje się już od dawna, masz zamysł, ja nic. I w ogóle do tego nie mam głowy :( Nie potrafię podzielić się na wnętrze i zewnętrze, i bardzo nad tym ubolewam

Cieszę się, że zamknęłam temat kuchni i potwierdziłam AGD, bo bujałam się z tym już tyle miesięcy, że aż wstyd

Jejusia kiedy u mnie będą zakładać płytki:( Jak na razie to się wszytsko przesuwa.

Ale u ciebie wygląda super. CO będzesz miec na podłodze?

Acha, i trzymam kciuki za dzisiejszy kominek. Niech panowie szybo pracują bo jesteśmy bardzo ciekawi fotek :popcorn:.

Myszonik!!! Wszem i wobec dziękuję Ci serdecznie za pomysł na płytki!!!

Dziś pojechałam na budowę i się zauroczyłam :) Są świetne, idealne!

Jedyne czego żałuję to że nie położyliśmy jednej mniej. Ale trudno. Fugę wzięliśmy antracytową ceresitu (pach pach, szybka decyzja) Dziś garaż jest gotowy, od poniedziałku robi się kotłownia.

Mąż mnie wczoraj wystraszył, że są brązowawe, ale wcale tak nie jest. Są ciemno grafitowe i naprawdę mi się podobają

ka_em na podłodze będzie wylewka żywiczna z cokołem

Dzięki dziewczyny. Taka głupota, a cieszy :)

Betko, wzięłam właśnie chyba taką

Jeśli chodzi o kominek. Panowie przyjechali, czekali na transport sparthermu 3 godziny, Zamontowali wkład, zrobili obudowę w pewnej części i pojechali na odpoczynek (podejrzanie wcześnie - ok 16) A, niech sobie odpoczną ;) Firma zapewnia im hotel, więc pewnie skorzystają z piątku w stolicy ;) (oby jutro nie robili wszystkiego krzywo)

Edytowane przez monsanbia

Pasiulko, dzięki, zdjęcia jakieś mam, ale

a) fuga wilgotna i nierównomiernie ciemna

b) kominek niedozabudowany :)

Ale może zaraz coś wrzucę (jak się będzie nadawało)

Myszonik Czy Panowie z KiK robili Wam coś z samoopadającą szybą Spartherm?