monsanbia 12.10.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Może być czerwona? yes yes yes daj jeszcze elektryczne na wodę i płytę grill i wok. Monia? chcesz mnie uszczęśliwić? To płytę grill, ale nie płytę, tylko grill z kamieniami wulkanicznymi, ok? Wok na ogniu najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.10.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) eeee, jak kukurydza "strzelająca" to się wszystko zgadza:D Więc z pamiecia nie najgorzej i wszystko wyszło jak trza:lol: (o czosnku naturalnie wiem:yes: i mam wprawę, spoko;)) To może masz jakąś m3-jkę? Mogę się*przejechać? Nieee, mam coś większego, bradziej maminego;), ale z ponad trzystoma konikami pod maską plus taki duży silnik i robi się miło:lol: Edytowane 12 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 tak i nie. Mogą być zabudowane lekką konstrukcją (meblową, ale i kg w to się łapie), musi być do nich dostęp (trudno, najwyżej się wytnie dziurę w kg) i wentylację (sprawę załatwiają najmniejsze kratki kominkowe,dostępne np. w castoramie w szeregu kolorów, w tym białym). Robiłam legalny odbiór takiej instalacji, nikt się nie przyczepił. Na indukcji też się nic nie przypala. Po dwóch latach w wynajmowanym mieszkaniu mam płytę elektryczną - never again! Ja konsultowalam sie z nadzorem budowlanym - u nas gaz w zabudowie z kg by nie przeszedl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ja planuje w kotlowni taki wlasnie palnik gazowy specjalnie do woka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Monia kurde...ja to chyba nie powinnam gotowac...mi sie na gazie nie raz "wykipialo" i nie moglam od razu posprzatac bo wszystko gorace wiec po skonczonej pracy sprzatania co niemiara...indukcja - sciagam garnrk , przecieram mikrofibra i gotuje dalej - nic mi nie przywiera no i zupa czy mieso jak dla mnie 30 % szybciej gotowe jak na gazowej - nasi rodzice maja gazowke... a tam, pierniczysz Najważniejsze, że jesteś zadowolona i tak jest Ci dużo lepiej. Po co byś się*miała katować gazówką, skoro wolisz co innego? ale jeśli o zupę*chodzi ... No bo nie byłabym sobą. Tu jednak zasada - im dłużej, tym lepiej, u mnie króluje. Ja zupy gotuję na wywarach (warzywnych, mięsnych, kostnych, grzybowych), a wywar jak nie poulgocze ... to go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 yes yes yes chcesz mnie uszczęśliwić? To płytę grill, ale nie płytę, tylko grill z kamieniami wulkanicznymi, ok? Wok na ogniu najlepszy Monia daj jakiś smakowity przepis. ja już nie mam pomysłow na obiad. jutro robię fasolkę po bretońsku:rolleyes: może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 a tam, pierniczysz Najważniejsze, że jesteś zadowolona i tak jest Ci dużo lepiej. Po co byś się*miała katować gazówką, skoro wolisz co innego? ale jeśli o zupę*chodzi ... No bo nie byłabym sobą. Tu jednak zasada - im dłużej, tym lepiej, u mnie króluje. Ja zupy gotuję na wywarach (warzywnych, mięsnych, kostnych, grzybowych), a wywar jak nie poulgocze ... to go nie ma oj zupy!!! ja tylko szybko -poomidorowa na bulionie, groszkowa mielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Nieee, mam coś większego, bradziej maminego;), ale z ponad trzystoma konikami pod maską plus taki duży silnik i robi się miło:lol: i bĘzynka rozumiem? jak 300 to ma się*rozumieć że nie mały To kiedy po mnie przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.10.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 oj już po północy. lecę spać !!! jutro 8.15:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 i bĘzynka rozumiem? jak 300 to ma się*rozumieć że nie mały To kiedy po mnie przyjeżdżasz? i bak co 3 dni do uzupełnienia:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 oj zupy!!! ja tylko szybko -poomidorowa na bulionie, groszkowa mielona Moni!!!! !!!!! Kocham Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Monia daj jakiś smakowity przepis. ja już nie mam pomysłow na obiad. jutro robię fasolkę po bretońsku:rolleyes: może być? eeee no, nie jest źle. Tylko bez kostek, please Ja miałam na 2 dni faszerowane papryki i bakłażany (farsz wołowy, z kukurydzą*oczywiście , i odrobiną*ryżu, i pomidorami, i ziołami ...) mąż prawie płakał kiedy się kończyły A ziemniaczki dauphinoise robisz? To jest mniam. I Twojemu nastolatkowi by pewnie smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Monia ja zupy tylko na warzywach a nie lubie rozgotowanych i ewentualnie na piersi z kurczaka albo z indyka, zedne kosci - bo cholernie niezdrowe, zadne gotowe kostki bo glutaminian trujacy, moja zupa to max - 30 - 40 minut...Gazowe rozwazalismy bo tansze w eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 No to my mieliśmy takie szczęście, że gaz z garażu wchodzi nam w kuchni tuż przy płycie. Także nic nie mam na wierzchu (edit: w kuchni!) Pozdrowienia dla męża dzięki, przekażę razem z przepisami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 ja ciebie też ty moja mała kucharo:wiggle: podrzuć przepis. rano poczytam. ciasto na maślance już mi wychodzi. Monia uwierz ,że w twoim wieku uwielbiałam gotowac- kulebiaki, makarony, zapiekanki, łazanki i co zechcesz , tylko mało piekłam, ale piekłam. i po 35 momentalnio wszystko zanikło:eek: potrzebuję terapeuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 i bak co 3 dni do uzupełnienia:jawdrop: Jak ich stać ... Jedna para (spośród 35-ciu) butów mniej. Nawet nie zauważy Ja swoją 2-wu litrówkę też ostatnio coś za często uzupełniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) i bak co 3 dni do uzupełnienia:jawdrop: i to mało:lol2: a bak nie taki mały:no:, bo równą setkę mieści:bash: SMOK monia, powiedz tylko słowo:lol2: swoją drogą kiedyś mogłybyśmy dziewuszki wspólnie przewietrzyć albo się z nimi spotkać, to może by nam kawę w spokoju dały wypić, jakby sobie do gustu przypadły:D A gdzie ty teraz jeszcze mieszkasz? Też południe czy gdzieś bliżej centrum? Edytowane 12 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.10.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 eeee no, nie jest źle. Tylko bez kostek, please Ja miałam na 2 dni faszerowane papryki i bakłażany (farsz wołowy, z kukurydzą*oczywiście , i odrobiną*ryżu, i pomidorami, i ziołami ...) mąż prawie płakał kiedy się kończyły A ziemniaczki dauphinoise robisz? To jest mniam. I Twojemu nastolatkowi by pewnie smakowały Monia ja też bym płakała za paprykami, uwielbiam. ale ja robię tylko mięsko, cebulka i ryż . jak na gołąbki:wiggle: a ziemniaczki kupuje gotowe zamrożone dafinki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Monia ja zupy tylko na warzywach a nie lubie rozgotowanych i ewentualnie na piersi z kurczaka albo z indyka, zedne kosci - bo cholernie niezdrowe, zadne gotowe kostki bo glutaminian trujacy, moja zupa to max - 30 - 40 minut... Gazowe rozwazalismy bo tansze w eksploatacji. Nie robię*rozgotowanych zup Wręcz przeciwnie (mama narzeka na za jędrne warzywa!) Ale bulion jak 1,5-2 godz nie pogotuję - to nie jest to. Udawanka Ja mięsne tylko na indyczych szyjkach. The best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.10.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 i to mało:lol2: a bak nie taki mały:no:, bo równą setkę mieści:bash: SMOK monia, powiedz tylko słowo:lol2: swoją drogą kiedyś mogłybyśmy dziewuszki wspólnie przewietrzyć albo się z nimi spotkać, to może by nam kawę w spokoju dały wupić, jakby sobie do gustu przypadły:D A gdzie ty teraz jeszcze mieszkasz? Też południe czy gdzieś bliżej centrum? oj . Waszawianki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.