Gość monika996 13.10.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no to wiesz Aneta o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Monika wiem ;)moj maz jest konstruktorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no to gratulację!!! a co konkretnie konstruuje:) Monia masz jeszcze jeden wątek motoryzacyjny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Alescie poszalaly Jesli chodzi o gotowanie ja tez wybralam gaz, a rurki mam doprowadzone wokol domu a nie przez srodek calego domu i schowane pod blatem juz w samej kuchni. A ruszty mozna myc w zmywarce Ja tez sprobowalam kukurydze, superowa. Na szybko jak mnie przycisnie mieszam kukurydze z majonezem kieleckim I poprosze o przepisy na makarony A apropos diesli ja takowego posiadam, fakt zupelnie inaczej chodzi niz benzyna ale przy tych cenach benzyny i moich 100km dziennie ma to spore zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no to gratulację!!! a co konkretnie konstruuje:) Monia masz jeszcze jeden wątek motoryzacyjny!!! teraz w Pl zajmuje sie biopaliwami, wczesnie lotnictwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Anetano to jeszcze umie latać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 umie :lol2:ale na boeinga nas nie stac:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 moglibysmy np poleciec na weekend na Dominikane:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 No dobra, jestem już Widzę że dyskusja nadal gazowo-dieslowa Ja mam porównanie jeżdżąc taty nowej generacji Toyotą (diesel 2.2) i faktycznie dalej jest to klekot. O przyspieszeniu i komforcie (a raczej jego braku) jazdy nie wspomnę. Ale nie wiem, wieloma dieslami nie jeździłam i może te wasze dziewczyny faktycznie jurne koniki Która mnie przejedzie? Aneta, nasi mężowie mieliby o czym pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ja sie podpisuje "rencami" pod tym, co napisala monia i tez mowie o nowoczesnym silniku - z tej samej , co monia stajni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.10.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 "Która mnie przejedzie"? Oj, pora wczesna a tutaj takie... trudne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jak zwykle ciężko za tym wątkiem nadążyć... Co do sporu gaz/prąd w gotowaniu jestem za prądem. Fakt gotowanie na gazie ma w sobie więcej magii, ja latami gotowałam na gazie i tak się nauczyłam gotować, ale Moniu ja nie wiem jak możesz nie dostrzegać ile się tworzy oblepiającego wszystko brudu przy gotowaniu na gazie? Przy płycie elektrycznej teraz nie mam w ogóle tego problemu, wystarczy lekko przetrzeć po gotowaniu i finito całe sprzątanie, u mojej mamy kuchenkę gazową trzeba non stop szorować i praktycznie nigdy nie jest czysta... A w kwestii benka/diesel to podzieliliśmy się z małżonkiem fifty-fifty - on dieslowy... ale ja na razie (bo jak wygram w lotto to się zmieni) nie mam tylu koni ile bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 No dobra, jestem już Widzę że dyskusja nadal gazowo-dieslowa Ja mam porównanie jeżdżąc taty nowej generacji Toyotą (diesel 2.2) i faktycznie dalej jest to klekot. O przyspieszeniu i komforcie (a raczej jego braku) jazdy nie wspomnę. Ale nie wiem, wieloma dieslami nie jeździłam i może te wasze dziewczyny faktycznie jurne koniki Która mnie przejedzie? Aneta, nasi mężowie mieliby o czym pogadać Monia żabę mam z Ciebie zrobić?? a tak w ogóle pędzę dziś do dentysty. i fasola mi się gotuje . na razie sama bez dodatków.Monia liczę na przepisy:wiggle: az wstyd sie przyznać kuku jeszcze n nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Myszonik, ale oblepianie brudem, to nie kwestia gazu, tylko tego, że para z tłuszczem osiada na wszystkim. A taka sama para z garnków powstaje na gazie i prądzie. Ja teraz nie mam czasu na dokładne sprzątanie, mam prąd i okap oraz szyba oblepione tak jak nigdy z gazem nie miałam. Swoją drogą - muszę posprzątać Mojej mamy gazówka ma ponad 10 lat i wygląda jak nówka sztuka i nigdy nie jest brudna (niestety nie wrodziłam się*do mamy ) To wszystko jest względne ... Moni Najpierw miałaś obiecać, że zrobisz te makarony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 "Która mnie przejedzie"? Oj, pora wczesna a tutaj takie... trudne tematy Dobrze, że dziewczyny nie latają, bo pytanie byłoby trochę bardziej ... wymowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.10.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Myszonik, ale oblepianie brudem, to nie kwestia gazu, tylko tego, że para z tłuszczem osiada na wszystkim. A taka sama para z garnków powstaje na gazie i prądzie.Nie do końca, chodzi o dodatki w gazie. W zależności od składu wszystko się brudzi mniej lub więcej. Kiedyś w ogóle gaz to był shit, potem się poprawiło pod względem składu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dobrze, że dziewczyny nie latają, bo pytanie byłoby trochę bardziej ... wymowne Monia a kto mowil ze nie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie do końca, chodzi o dodatki w gazie. W zależności od składu wszystko się brudzi mniej lub więcej. Kiedyś w ogóle gaz to był shit, potem się poprawiło pod względem składu. W takim razie nie trafiłam na gaz który gorzej by oblepiał niż prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.10.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no to zależy od stopnia zaazotowania. Poza tym jak piszesz, jeśli się używa wyciągu, to problem drastycznie maleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts