Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zdążyłam już przysnąć i przebudzić się ze 4 razy

Padam. Wychodzi wczorajsza imprezka i pogaduchy do późnych godzin nocnych

Moni, widziałam. Faktycznie cuda. Że też Ci się chce to ciasto robić ...

Ja drożdżowe robię niezwykle rzadko i raczej po to żeby upiec to:

http://images43.fotosik.pl/1153/92ba648f2e711807med.jpg

Robię*zawsze na święta, któryś*rok z rzędu

ale się przechwalam ... :rolleyes: o spamowaniu nie wspomnę. Salik zrobił to za mnie ;)

Jak Was czytam, to albo głodnieję, albo dochodzę do wniosku, żem totalny nieudacznik kuchenny...:(

No i nie mam za bardzo dla kogo gotować... moje Młode prawie nic nie jedzą (nie o ilości tu piszę, ale o asortymencie), a Księciuna nigdy właściwie nie ma w domu... teraz też jeszcze z pracy nie wrócił...:( Echhh... uciekam do łóżka;)

Jak Was czytam, to albo głodnieję, albo dochodzę do wniosku, żem totalny nieudacznik kuchenny...:(

No i nie mam za bardzo dla kogo gotować... moje Młode prawie nic nie jedzą (nie o ilości tu piszę, ale o asortymencie), a Księciuna nigdy właściwie nie ma w domu... teraz też jeszcze z pracy nie wrócił...:( Echhh... uciekam do łóżka;)

Ja tam lubię gotować dla siebie.

Zawsze jak K znika wpadam do kuchni i eksperymentuję. Wolę testować coś na sobie ;) Potem tylko maltretuję go jakimś zdjęciem czegoś nowego fajnego kiedy on wtedy zwykle je zamówioną pizzę :lol2:

ADK, z makiem :yes: (mogą*być też*z marmoladą)

Spróbowałam zrobić raz (bo właśnie uwielbiam) nie licząc na nic i sama byłam zaskoczona efektem. A jak zrobiły taką furorę wśród wigilijnych biesiadników to zostały z nami chyba na zawsze.

Przepis jest tak banalny i mało pracochłonny i wychodzą nawet o 2 w nocy z półzamkniętymi oczami ;) (przetestowane)

Przepis oczywiście od niezawodnej dorotuś :yes: (blog mojewypieki)

A pokazywałam Wam szarlotkę z siekanych szarych renet?

Smaczna jest, ale i fajnie wygląda

http://images45.fotosik.pl/1153/34752178a7ac5bb3med.jpg

Tylko czekam aż mnie ktoś porządnie prześwięci.

Ale ja się lubię dzielić, bo też sama lubię korzystać :yes: