salik 14.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jezu baby, ale spamujecie! Piątek wieczór - byście się zajęły mężami albo coś innego zrobiły, a nie tylko forum i forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 moj małżonek jest w kopalnii !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jezu baby, ale spamujecie! Piątek wieczór - byście się zajęły mężami albo coś innego zrobiły, a nie tylko forum i forum taaa mój małż właśnie jakiś rajd w formule przejeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 moj małżonek jest w kopalnii !!! takiej prawdziwej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 adk - kawał dobrej roboty, dziękuję bardzo!! nie ma za co (tak cichutko, żeby Salik nie zauważył że spamuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jezu baby, ale spamujecie! Piątek wieczór - byście się zajęły mężami albo coś innego zrobiły, a nie tylko forum i forum a mój dostał wezwanie i musiał jechać a my już grzecznie w łóżeczku leżeliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 takiej prawdziwej???? tak Soli w Wieliczce. jest jakaś gala bokserska:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.10.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Normalnie same słomiane wdowy Tej mąż gra, tamtej ogląda, innej pracuje Ależcie sobie tych chłopów (nie)wychowały (to może i ja pójdę zagrać w Civilization 5...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 tak Soli w Wieliczce. jest jakaś gala bokserska:wave: a ja myślałam, że pracuje jako górnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 a ja myślałam, że pracuje jako górnik no ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 no ja też no jeśli już to nadzorca górników!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 no ja też a ty jeszcze nie śpisz!! do łózka!!! i zdjecie z wesela jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.10.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ale jak to sprawdzasz ten punkt dymienia? ja tego nie sprawdzam, ktoś inny to za mnie kiedyś zrobił. Ja bazuję na "danych technicznych" Monia to ty też pod Warszawą budujesz? W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 ok . ja jestem w Krakowie jak będziecie w pobliżu daj znać. maila masz.jak bedziesz chciała telefon. no problem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 I czy widziałas moje hot dogi? cuda nie?pa dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 a ty jeszcze nie śpisz!! do łózka!!! i zdjecie z wesela jutro:) czekam aż psica łaskawie z obchodu posesji wróci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.10.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 zdążyłam już przysnąć i przebudzić się ze 4 razy Padam. Wychodzi wczorajsza imprezka i pogaduchy do późnych godzin nocnych Moni, widziałam. Faktycznie cuda. Że też Ci się chce to ciasto robić ... Ja drożdżowe robię niezwykle rzadko i raczej po to żeby upiec to: http://images43.fotosik.pl/1153/92ba648f2e711807med.jpg Robię*zawsze na święta, któryś*rok z rzędu ale się przechwalam ... o spamowaniu nie wspomnę. Salik zrobił to za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.10.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Monia już myślałam, że wszyscy poszli spać - ale Twój wątek widzę żyje nawet nocą To drożdżówki, z makiem? moje ukochane! Ale ja nie odważyłabym się upiec ciasta drożdżowego. Jakoś tak pamiętam, że mojej mamie nigdy nie wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jak Was czytam, to albo głodnieję, albo dochodzę do wniosku, żem totalny nieudacznik kuchenny... No i nie mam za bardzo dla kogo gotować... moje Młode prawie nic nie jedzą (nie o ilości tu piszę, ale o asortymencie), a Księciuna nigdy właściwie nie ma w domu... teraz też jeszcze z pracy nie wrócił... Echhh... uciekam do łóżka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.10.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jak Was czytam, to albo głodnieję, albo dochodzę do wniosku, żem totalny nieudacznik kuchenny... No i nie mam za bardzo dla kogo gotować... moje Młode prawie nic nie jedzą (nie o ilości tu piszę, ale o asortymencie), a Księciuna nigdy właściwie nie ma w domu... teraz też jeszcze z pracy nie wrócił... Echhh... uciekam do łóżka;) Ja tam lubię gotować dla siebie. Zawsze jak K znika wpadam do kuchni i eksperymentuję. Wolę testować coś na sobie Potem tylko maltretuję go jakimś zdjęciem czegoś nowego fajnego kiedy on wtedy zwykle je zamówioną pizzę ADK, z makiem (mogą*być też*z marmoladą) Spróbowałam zrobić raz (bo właśnie uwielbiam) nie licząc na nic i sama byłam zaskoczona efektem. A jak zrobiły taką furorę wśród wigilijnych biesiadników to zostały z nami chyba na zawsze. Przepis jest tak banalny i mało pracochłonny i wychodzą nawet o 2 w nocy z półzamkniętymi oczami (przetestowane) Przepis oczywiście od niezawodnej dorotuś (blog mojewypieki) A pokazywałam Wam szarlotkę z siekanych szarych renet? Smaczna jest, ale i fajnie wygląda http://images45.fotosik.pl/1153/34752178a7ac5bb3med.jpg Tylko czekam aż mnie ktoś porządnie prześwięci. Ale ja się lubię dzielić, bo też sama lubię korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts