monsanbia 16.10.2011 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 przeca zanim się to sfotografuje, to już zimne jest:P Ja zawsze wybieram opcję - JEŚĆ Dlatego większości dań zdjęć brak. Ale czasem przejdzie mi przez myśl hasło "fota" a że aparat mam zawsze pod ręką to robiem poka pierniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 16.10.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Uff - dotarłam do 22 strony - a czytam w miarę uczciwie, a Wy w międzyczasie pyknęłyscie ze dwie strony to w takim tempie to koło Gwiazdki będę na bieżąco. Do ka_me chętnie zajrzę - moja biało-szara-teakowa łazienka rodzi się w wielkich bólach, głównie dlatego, że wciąż/nadal nie znalazłam odpowiednio ładnej, odpowiednio białej płytki do górnej łazienki. No to dalej strona 23 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.10.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Monia jessssssssu jak wy pędzicie z tymi pogaduchami-nie nadążam :bash:Jak tak czytam o tej twojej "produkcji" kulinarnej to nie moge wyjśc z podziwu że nadal utrzymujesz taka szczupła sylwetke.Od samego czytania wydaje mi się że pęcznieje Zazdroszcze polotu kulinarskiego- u mnie z tym kiepsko ale może we własnym domku wyprubuję kilka Twoich przepisów (na wszelki wypadek skrzętnie zapisałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.10.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Jak tak czytam o tej twojej "produkcji" kulinarnej to nie moge wyjśc z podziwu że nadal utrzymujesz taka szczupła sylwetke. A skąd wiesz, że tak jest? Właśnie nie utrzymuję, ubolewam nad tym i zła jestem jak osa, że nie odziedziczyłam po tacie przemiany materii agrafka, dzielna jesteś!. Czytać wszystko od początku??? Chyba bym się*poddała A na płytki ka_em zerknij już. Może nie będziesz musiała dalej szukać? ostatnie zdjęcie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180218-Moje-budowlane-zmagania-pogaduchy-u-Ka_eM&p=4949274&viewfull=1#post4949274 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.10.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 No i git:lol2: Tylko niech te papardele będą "zaskakujące" a nie "zaskakujący";) A co, trafią do Twojego dzienniczka? No ten zaskakujący bo kilka rzeczy na raz robiłam, oczywiście, że zaskakujące!!!! Już są w dzienniczku ale chyba z błędem bo przepisywałam stąd . Zaraz sprawdzę o ile komp znowu nie rozłączy mi netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.10.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) A w awantarku to kto ? Zresztą widziałam jeszcze inną fote i proszę mi tu nie ściemniać o braku genów Monia a czemu musicie jeszcze raz kłaść gładzie?(chyba nie pokićkałam że to własnie ty pisałaś) Edytowane 16 Października 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.10.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 A skąd wiesz, że tak jest? Właśnie nie utrzymuję, ubolewam nad tym i zła jestem jak osa, że nie odziedziczyłam po tacie przemiany materii Mooooniaaaaa nie kłamałabyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.10.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nie wiem, gdzie spytać, więc może będzie tu? Monia, nie pogniewasz się? Czy warto kupować szerszą płytę, nie standardową 60cm? gotuję średnio dużo (i ogólnie średnio ). Całe życie miałam 60, była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 17.10.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 W kwestii świeżych ryb i owoców morza to dołożę jeszcze Macro Cash.Tam zaopatruje się w powyższe nawet część restauracji.Oczywiście w czwartki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ihi Musiałam o Tobie myśleć, że mi się*napatoczyłaś. Ta skrzynia na pościel jest przykrywana jakoś? Monia normalnie w półce . pokaże ci zdjęcia z białej u syna. uwaga bajzel:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.10.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mazo, ja jestem z tych gotujących. To kocham. Pieczeniem nigdy się nie zajmowałam (chyba że mięs i dań pikarnikowych ) ale od kiedy się przemogłam i spróbowałam kilku przepisów dorotuś, popełniam słodkości od czasu do czasu Te przepisy są*niezawodne. Uwielbiałam od zawsze gniazdka vel pączki wiedeńskie. Skusiłam się kiedyś*na te z przepisu doroty. Wyszły tak pyszne, że robiłam je chyba z 10 razy pod rząd http://images45.fotosik.pl/1156/b40381c7f9e85c2cmed.jpg mistrzostwo świata. nie wiezę Monia takie cuda wychodzą w domu. Rany moj mąz by się we mnie od nowa zakochał, jakbym takie coś upiekła:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.10.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 A używaliście czegoś takiego? Ja mam teraz w szafie dwa drążki, wyższy na 170cm (sama mam 164) - i kurczę, na co dzień mi niewygodnie jednak. U góry robisz półki na rzadziej używane rzeczy, zapasową pościel, ręczniki, koce, ubrania letnie/zimowe w workach próżniowych. Na samej górze walizki. Madeleine musze teraz nadrabiac , bo wczoraj spałam:) gdzie kupuje się te worki prózniowe> na ciuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.10.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ale zapomniałam o najważniejszym!!!! Monia zrobiłam tagiatelle. Oczywiscie o wiele za dużo. Oboje z mężem przesadziliśmy. Ale nieczęsto gotuję dla 10 osób i brak mi rozeznania . Nic nie szkodzi, mąż ma domowy obiadek do pracy na jutro . Ale to jest TAKIE PYSZNE!!!! Małż z dokładką, teściowa z dokładką, ja z dokładką . Musieli mi zabrać garnek spod nosa, bo miałam ochotę na więcej i więcej . Dzieciaki też skosztowały. Ja dotychczas robiłam wersję tagiatelle z łososiem. Mam tylko problem, że wychodzi mi to takie mdłe i robię rzadko bo dzieci nie lubią. Może mi zaproponujesz jakiś dodatek, co by danie nabrało wyrazu: - łosoś wędzony - śmietana słodka - była jeszcze wódka (kieliszek) ale zrezygnowałam ze względu na dzieci - sól i pieprz. Czego dodać? Też cytryny? Oliwki dodawałam, ale nie pasują mi jakoś do tego. Sorry za off topic, ale Ty "Kuchara" jesteś to aż żal nie wykorzystać ok zaskoczę was . ja dodaje do tego makaronu podduszonego pora. nieusażonego, ale podduszonego), potem śmietanka, do zagestnienia, na końcu dosłownie na minutę łosóś. ma koncu piprz, soli nie trzeba , chyba ,że ktoś lubi słono i cytryna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.10.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 A tak, o Auchan słyszałam... nawet przez pewien czas mojego męża przymuszałam do zakupów tam (przymuszałam, bo on nienawidzi takich przygnębiających przybytków:lol2: Dla niego to tylko P&P, Alma, ewentualnie Bomi na zakupy się nadają, i nieważne, że drogo, i nieważne że słabszy asortyment - ale ładnie jest:lol2:) Ale zraziłam sie, gdy kupiłam tam tak śmierdzącą pierś kurczaka:sick: A właśnie tyle słyszałam, ze tam najlepsze ryby i mięso świerze jak na hipermarkety... więc byłąm w szoku:o No i jakoś już nie miałam argumentów:lol2: le teraz muszę się tam wybrać cos jak ja jak wchodzę do Tesco mam depresję no Auchan ok , u nas nowy jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.10.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Na allegro. Ja wszystko tam kupuję. Brałam u kilku sprzedawców, generalnie jakość podobna - tzn. czasem niektóre przepuszczają, ale w granicach przyzwoitości. Trzeba dobrze zamknąć i jest git. Dzięki za zdjęcia skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.10.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Madeleine, dla średniego gotowanie 60 w zupełności wystarczy Ja mam 90-tkę i 5 palników, a miałam mieć 6. Taką chciałam, ale na 60-tce też bym dała radę Zgadzam się, jeszcze macro Adk, kakusek, tragicznie nie jest, ale ku temu zmierza. Kiedyś było dużo lepiej Kakusek, tak, ja będę gładzić. Łukasz malujący stwierdził, że on by wolał tego nie malować i że jeśli to zrobi to i tak będziemy płakać. Garderoby mamy bez gładzi równiejsze niż inne ściany po gładziach Moni, dzięki! Czyli to jest taka głęboka szuflada. Muszę*to wziąć pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.10.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 MONIa i dziewczyny teraz wy nadrabijcie:wave: Monia super wyszły te pólki w łazience drewnianej i wanna fajnie obłożona. ja zrobiłam z przodu 8 cm rant .a wanna wielka i bateria z tyłu przy ścianie, trochę niewygodnie sięgać po węża Aha a ryba znow dlamojego męża . on wszystkie rybki lubi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.10.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 mistrzostwo świata. nie wiezę Monia takie cuda wychodzą w domu. Rany moj mąz by się we mnie od nowa zakochał, jakbym takie coś upiekła:wave: No to chyba nie pozostaje nić innego jak zakasać rękawy Robisz ciasto parzone (2 minuty), wkładasz je do rękawa cukierniczego, wyciskasz kółecka, smażysz na głębokim tłuszczu (one niesamowice puchną) i gotowe W środku są*wilgotne i mają te fajne dziurki. Nie no, to jest pycha, ale tyłek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.10.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 chciałam się tylko przywitać i zmykam na miasto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.10.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 chciałam się tylko przywitać i zmykam na miasto;) Gdzie już zwiewasz! Opowiadaj. Pokaż*jakeś zdj! Paśku, z czego Ty masz tę szafę w holu? I jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts