Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja mam dobre wieści na poprawę humoru.

W tym sklepie mają bezkonkurencyjne ceny na metalwoody

http://www.twojnowydom.com.pl/

Skontaktuj się z nimi na maila lub telefonicznie. Pytałam o Twój format 30x60, aktualna cena to 113 zł brutto/m2. Od ręki nie dostałam informacji odnośnie kosztów transportu do Warszawy, ale myślę, że się dogadacie, bo są chętni do współpracy. I wszystko zależy jaki ostatecznie wybrałaś kolor, bo część mają na stanie od ręki.

W garnitogresie za Twój format zaśpiewali 135 zł/m2 + 130 zł netto za transport palety, a palety byłyby 2 przy 80 m2. czas oczekiwania około 2 tygodni.

Też do nich napisałam odnośnie moich płytek. Myszonik jak porównujesz ceny to są atrakcyjni?

Monsanbia powiedziałaby: nie przejmuj się ale gdyby to mnie spotkało to bym :evil:...ciskała gromy. Niestety tak to już jest, że chce się dobrze a później człowiek się wkurza.

Myszoniku

Buuuuziaaaak :hug:

Masz rację, humor od razu lepszy

DZIĘKI! Jutro do nich dzwonię

Nie ma sprawy:)

Będę u nich w piątek osobiście to dam znać jak transakcja przebiegła. Lookałam jeszcze pobieżnie na stronę, mają dużo ceramiki i armatury w raczej atrakcyjnych cenach, więc może coś jeszcze zamówię.

ka_em

jeżeli chodzi po ceny metalwooda to byli bezkonkurencyjni, ceny dużo tańsze niż w innych miejscach, od innych ofert internetowych na moim formacie o 60 zł/m2 taniej :)

Idę zjeść coś słodkiego (a nie jadam)

A czemuż to nie jadasz tak cudownego wynalazku jak słodycze? Chyba nie jesteś na jednej z tych paskudnych diet:sick:?

Korzystaj póki można jeść bo czasami później się tego żałuje. Wiem z doświadczenia;)

A czemuż to nie jadasz tak cudownego wynalazku jak słodycze? Chyba nie jesteś na jednej z tych paskudnych diet:sick:?

Korzystaj póki można jeść bo czasami później się tego żałuje. Wiem z doświadczenia;)

Nie jadam, nie znaczy, że nie jem wcale. Po prostu nie przepadam aż tak bardzo jak za ... kiełbaską czy kotletem :p

No ale z dietą też prawda. Nie jestem, ale powinnam być. W ciąży z powodu nietolerancji glukozy byłam sucharkiem, za to po porodzie karmiąc 13 miesięcy zamiast utrzymywać wagę, albo chudnąć, ja wręcz przeciwnie. No i się uzbierało

myszonik, dzięki!

Witaj Rasiu, fajnie że się ten nasz skromniś komuś podoba :)

A ja się witam z nowego już sprzęciora, nic mi się już nie będzie wyłączać w najmniej niespodziewanym momemncie.

Mogę działać

Potrzebuję pożyczyć szlifierkę do betonu. Muszę w naszej podłodze wyciąć za daleko wylaną na schodek wylewkę. Ma ktoś? Wie skąd wziąć? Dzwoniłam po wypoźyczalniach. Nigdzie nie mają

Nie wiem skąd wziąć:( A ja mam odwrotnie - za krótko wylali i będę musiała dolać... mam nadzieję, ze się da.

Da się tylko chyba trzeba wwiercić pręty zbrojeniowe żeby na styku nowodolanego nie pękało. Chyba.

Przynajmniej u mnie wuj tak będzie robił tam gdzie musimy dolać po włożeniu odpływu w garażu.

My już ten schodek poszerzyliśmy. Wypożyczyliśmy maszynę i wuj to wyciął

A w ogóle Anula gdybyś potrzebowała niedrogiej siły roboczej do czegoś, to polecam tego naszego wuja (robi wszystko, bo to taka złota rączka i na wszystkim się zna) U nas robi garaż i kotłownię w płytkach, dużo nam popoprawiał, będzie szpachlował ściany, robił gk. Za niewielkie pieniądze i sporo zaoszczędzimy

Monsanbia - pytałaś w Cramo (http://www.cramo.pl)?

Ja nie wiem w sumie jakie tam u Was są przybytki tego typu, ale Cramo bez problemu dowozi sobie sprzęt między oddziałami.

Cramo, cramo ... gdzieś to widziałam, kurcze no, teraz będzie mnie męczyć. Nawet logo pamiętam - takie czerwone.

Dzięki za info, może się przydać. Choć ta sprawa już jest zamknięta, zrobione

Aniu, wujek jest z Radomia i na razie u nas mieszka i robi, i na pewno chętnie by sobie jeszcze dorobił. Jeśli chodzi o poprawki - jest świetny. W kilka godzin naprawił nam zrąbaną przy 4 wyłazach więźbę, zatynkował kolumny przy których nasi tynkarze się poddali, opłytkował i zafugował garaż w jedno przedpołudnie.

Zapytam go jak będę czy miałby chęć, a myślę że pewnie tak bo mu zależy