Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

pośrodku :)

Na indukcji mocno hałasują garnki tefala i z ikei365+, ale tylko z zestawów. Zatem: jeśli ikea 365, to kupowane na sztuki. A sama mam oczywiście Berghoffa - matko, już 6 lat. Są w stanie idealnym, na indukcję się nadają. Aha, i jeszcze dostałam w spadku krótko używane Philipiaka, no mogą być, ale moje fajniejsze ;) Tylko z patelni ikeowych 365 nie jestem zadowolona, nie były idealnie równe i porysowały mi jeden palnik, bo wpadały w drgania.

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie 8 kręgów zbrojonych 780zł z dowozem i ułożeniem (w rowie). Tańsze daje się do studzienek

a jakiegoś*kontakta byś dała?

Tych kręgów ma być razem 2,5m, czyli 5x50 np i x2, 10 kręgów. W składzie budowlanym obok jeden kosztuje 430pln :lol:

Ja mam zestaw berg hoffa, są przeznaczone dla indukcji i jestem zadowolona. Cena za zestaw ok 400pln

Na patelniach na indukcję się nie znam, ale pewnie wszystkie tefale

ja mam zestaw ganków niemieckiej firmy Elo i są naprawdę bardzo fajne.

Patelni teraz aktualnie szukam - kupiłam jakieś niby przeznaczone do indukcji, ale nie chcą działać :evil:

Patelnie Tefala trzeba sprawdzać, ponieważ nie każda się nadaje do indukcji

Żona siedzi w domu, a mąż podsyła zdjęcia z aktualizacjami ;)

Nasza umywalka i przymiarka do mozaiki. Pytanie zdalne, jak mają*postawić umywalkę. Chyba pośrodku?

[ATTACH=CONFIG]79873[/ATTACH]

Monia pośrodku. będzie po boku jednym i drugim miejsce na odłożenie czegoś np. telefonu:)

Monia ja mam kręgi średnicy 120 wys 50 cm z przykrywą zbrojoną z otworem koszt 650 zł. Tylko kupowane u nas "po drodze" więc nie wiem ile transport w twoje rejony.

edit: szt 2

Możecie pokazać przykładowy zestaw tych super garów. Weszłam na stronkę to spodobała mi się jakaś nowość :p

http://www.akcesoria-kuchenne.pl/dane/middle/ecbf24924a1b4471802241e5ab647047.jpg

Ale nie widzę zestawu :(. Jakbym chciała na sztuki, to jakiej pojemności gary najczęściej się używa???

Wpadłyście mi z tym tematem idealnie, bo właśnie czegoś szukam co by nie zostać z 1 patelnią ze starego mieszkania.

Edytowane przez tofee

Już*pozamiatane. Zamówili kręgi za te 2 tysie. Muszę*mężowi rzutnik "pocinkować" ;)

Toficzku, ja mam zestaw sprzed 3-4 lat. Kupiony u sprzedawcy na allegro. Zaraz Ci znajdę

http://allegro.pl/berghoff-garnki-invico-szklo-16-el-szklo-szklana-i1853331261.html

To te. Niestety są droższe niż gdy ja kupowałam, ale to przecież inwestycja na lata a i zestaw nie za 3 tys

Ide robić obiad tzn twoj słynny tagiatelle z tuną:)

Znów obiad??? Po wczorajszym krupniki i polędwiczkach? Co Ci się stało???

Ja dziś mam kapustkę z pomidorami mojej mamy. Na nic więcej mnie nie stać

Od rana wiszę na telefonie i dzwonię o krędi, koparkę, żwir, a między innymi załatwiam podłogi, zawory i inne duperele.

i jeszcze sama siedzę z wariującym dzieciakiem :bash:

Od rana wiszę na telefonie i dzwonię o krędi, koparkę, żwir, a między innymi załatwiam podłogi, zawory i inne duperele.

i jeszcze sama siedzę z wariującym dzieciakiem :bash:

Oj bidulka ... siłki przesyłam i dzięki za linki zaraz prześledzę, bo mam ochotę coś sobie kupić, nie mam kasy na torebkę to niech będą chociaż wypasione gary :p.