tofee 18.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 spróbuję*z ledem, jak nie wyjdzie - świetlówki Paśku, to wstępnie robimy obchód u mnie i jedziemy się zachwycać do Anuli Tofiku, Ciebie też*w czwartek widzę? A ledy dajesz ciepłe czy zimne? Dziewczyny jakie lepiej wsadzić do łazienki bo właśnie dumam jakie kupić. W czwartek przywożą mi kanapę i jestem uziemiona między 11-13, więc mnie zwiedzanie/macanie ominie buuuuuuuuuuuu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 mnie też ominie, bo mają przyjechać panowie od przęseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 mnie też ominie, bo mają przyjechać panowie od przęseł Lidzia ty się dobrze zastanów, co jest dla ciebie w tym momencie ważniejsze:lol2: i przestań ryczeć koleżanki lub płot-wybieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 koleżanki lub płot-wybieraj o to! Kurcze Tofi, niefart Może przywiozą*ją wcześniej i przyjedziesz jednak, co? Lidzia, olej ich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja mówiłam, żeby piątek zrobić no ale baby sie uparły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 monia, daj te namiary na siebie, a najlepiej z telefonem, żebym miała opcję kontaktu jak będę błądziła po tych bezdrożach:lol2: pasie, a może Cię zgarnąć po drodze? (akurat mam;)) Ty już byłaś, to nie zginiemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidzia ty się dobrze zastanów, co jest dla ciebie w tym momencie ważniejsze:lol2: i przestań ryczeć koleżanki lub płot-wybieraj chyba muszę zmienić priorytety a tak serio, to panowie mają się jutro o 7 rano pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 monia, daj te namiary na siebie, a najlepiej z telefonem, żebym miała opcję kontaktu jak będę błądziła po tych bezdrożach:lol2: pasie, a może Cię zgarnąć po drodze? (akurat mam;)) Ty już byłaś, to nie zginiemy:lol2: do Moni, to trudno zabłądzić, więc na pewno trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 zróbcie fotki z waszego zlotu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 dziewczyny, pokićkało się.Właśnie dzwonił duch, dziś przywiezie tylko drewno a ma robić*jutro od rana.No i chyba nie mogę sobie tak o wybyć z domu, bo muszę parę spraw dopilnować, być na linii z prysznicowym, coby jakiś babol przy łączeniu drewna z płytkami nie wyszedł. Generalnie do tyłka. I nie wiem, czy przekładać na piątek, czy uda mi się*wyrwać (ale tu nie wiadomo) Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Monia ratunku postrzykło męża. ściągnąl mnie z ćwiczeń, bo nie mogł się ruszyć. leżal a raczej klęczał na płytach w łazience. rozmasowałam go i zaciagnęłam do wanny z gorąca wodą. jaką maścią go potem wymasować? mam naproxen i alcalen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.10.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Aaa - więc to Duch kładzie Ci parkiet? tak myślałam - on poleca wyroby Dąbexu. Hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Nie no, arcalen (jak mniemam) jest na wysięki towarzyszące urazom, krwiaki itpNaproxen będzie OK, ale wątpię żeby taki ból mu przeszedł. Pewnie się pomęczy ze 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Aaa - więc to Duch kładzie Ci parkiet? tak myślałam - on poleca wyroby Dąbexu. Hmmm.... On mi kładzie tylko teak w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 To na piątek:wave: Ja jestem za:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 już coś go bolało od soboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Mazo - a coś nie halo z tym Dąbexem od Ghosta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.10.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 JA NIE MOGĘ W PIĄTEKMamy wizytę w CZD, nie ma szans.Dlaczego nie jutro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 JA NIE MOGĘ W PIĄTEK Mamy wizytę w CZD, nie ma szans. Dlaczego nie jutro??? Nie wiem o której duch przyjedzie, nie wiem kiedy skończy. Muszę przy tym być, muszę*się*rozliczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 19.10.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 witam zwabiły mnie tutaj zapachy z kuchni, ale znaleźć coś tutaj graniczy z cudem wnioskuję jak poprzedniczki o osobny watek z przepisami uwielbiam gotować, uwielbiam jeść, ale oprócz schabowego i tradycyjnej sałatki warzywnej nic innego mnie mama nie nauczyła no to kopię w tym wątku dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts