Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

spróbuję*z ledem, jak nie wyjdzie - świetlówki

Paśku, to wstępnie robimy obchód u mnie i jedziemy się zachwycać do Anuli

Tofiku, Ciebie też*w czwartek widzę?

A ledy dajesz ciepłe czy zimne? Dziewczyny jakie lepiej wsadzić do łazienki bo właśnie dumam jakie kupić.

W czwartek przywożą mi kanapę i jestem uziemiona między 11-13, więc mnie zwiedzanie/macanie ominie buuuuuuuuuuuu :cry:.

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

monia, daj te namiary na siebie, a najlepiej z telefonem, żebym miała opcję kontaktu jak będę błądziła po tych bezdrożach:lol2:

pasie, a może Cię zgarnąć po drodze? (akurat mam;)) Ty już byłaś, to nie zginiemy:lol2:

do Moni, to trudno zabłądzić, więc na pewno trafisz

dziewczyny, pokićkało się.

Właśnie dzwonił duch, dziś przywiezie tylko drewno a ma robić*jutro od rana.

No i chyba nie mogę sobie tak o wybyć z domu, bo muszę parę spraw dopilnować, być na linii z prysznicowym, coby jakiś babol przy łączeniu drewna z płytkami nie wyszedł. Generalnie do tyłka.

I nie wiem, czy przekładać na piątek, czy uda mi się*wyrwać (ale tu nie wiadomo)

Co myślicie?

Monia ratunku postrzykło męża. ściągnąl mnie z ćwiczeń, bo nie mogł się ruszyć. leżal a raczej klęczał na płytach w łazience. rozmasowałam go i zaciagnęłam do wanny z gorąca wodą. jaką maścią go potem wymasować?:( mam naproxen i alcalen.

witam :)

zwabiły mnie tutaj zapachy z kuchni, ale znaleźć coś tutaj graniczy z cudem ;) wnioskuję jak poprzedniczki o osobny watek z przepisami :) uwielbiam gotować, uwielbiam jeść, ale oprócz schabowego i tradycyjnej sałatki warzywnej nic innego mnie mama nie nauczyła :( no to kopię w tym wątku dalej :) pozdrawiam