adk 19.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Teście nas ponad miesiąc nie widzieli i chyba by nie byli szczęśliwi, bo przyjeżdżają specjalnie do nas stęsknieni (ja to oczywiście co innego ) Dobre dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dobre dobre! nie no ciiii Ania, gdyby jednak dziewczyny do Ciebie jechały, to ja jak uda mi się wyrwać ze szponów jutrzejszego szalonego dnia (chłopaki kończą jutro odwodnienie, zaczynają robić podbitkę, glazurnik będzie przeszkadzał parkieciarzowi w łazience i odwrtnie, bo się nie wyrobił z mozaiką w prysznicu ...) to może też*się wybiorę na chwilę. Ale co będzie jutro - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Filmy Koterskiego tez kocham, podobnie jak Ty Monia ale znajomi byli na Babach i byli rozczarowani, wiec jestem ciekawa Waszych opinii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Filmy Koterskiego tez kocham, podobnie jak Ty Monia ale znajomi byli na Babach i byli rozczarowani, wiec jestem ciekawa Waszych opinii;) Ale czy znajomi też*są*fanami Miauczyńskiego? Bo ja mam wielu znajomych którzy nie potrafią*przebrnąć przez cały Dzień Świra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No wlasnie tak. To z nimi naparzamy do znudzenia Dzien swira i Nic smiesznego. Oni mowia, ze nudny, bo akcja sie dzieje tylko w tym samochodzie...Najlepiej samemu obejrzec, wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No tak, ale to równie dobrze można powiedzieć, że nudny jest Rejs, bo akcja się rozgryw tylko na "tym" statku:lol2: A chyba nikt tak nie powie? Prawda?:lol2: Ja "Dzień świra" czy "Nic śmiesznego" też uwielbiam i znam na pamięć chyba każdy tekst:lol2: ALe już "Wszyscy jesteśmy Chrystusami"... no nie wiem:roll: monia, ukradłaś mi danie, nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę Ser pleśniowy już 3 dzień na mnie czeka. Dziś planowany był właśnie makaronik ze szpinakiem... a tu mój małżonek najkochańsy jedyny mówi, że on ochoty nie ma, bo ma za dużo stresów... a poza tym to wina nie ma w lodówce i ona tak pasty nie zje:o No i dupa, ser czeka do jutra;) A teraz to mam jeszcze większą ochotę, jak mi powiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No wlasnie...wiec czekam na Wasze recenzje:DMadzia, w moim "osobistym" salonie fryzjerskim zrobie prostowanko-ale dopiero za 2,3 miesiace, bo teraz sie szkolą w tym wlasnie temacie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 hihi, no to git:wave: i co? dobrze mówili o zabiegu? potwierdzili moje słowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Magda, tylko pamiętaj, sporo czosnku, cytrynka i dobry szpinak i pierś nie podsmażona tylko taka akurat, bo jak będzie zesmazona to się*nie połączy.Ja dziś zrobiłam z kostkami z liściastego bonduelle i wyszedł pycha (mimo że zawsze kupje do tego hortex liscie)Ale najważniejszy jest właśnie dobry szpinak. Kiedyś kupiłam jakiś*bolero i sos zamiast jaskrawo zielony, wyszedł brązowy i ... ohydny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 tak ale odradzali pierwszy lepszy (mialas farta:)) bo mozna niezle wlosy zjarac, jak sie nie ma pojecia o tym:eek: Mezusiowi tez mowilam-zgadnij, co doradzil,biorac pod uwage, ze wygralam Go w totka i podpowiem, ze Twoj i Moni powiedzialby to samo:D no wlasnie...ale poczekam i zrobie u siebie.;)dzieki jeszcze raz. Zajrzyjcie z Monia do mnie, co?Trza mi Waszej rady, co do umywalki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ja mówiłam, żeby piątek zrobić no ale baby sie uparły:lol2: nooo mi w końcu też piątek pasuje a już najlepiej to po niedzieli - małż ma urlop i dostał speeda;) więc cały czas jeździmy i coś załatwiamy a dziś to nawet i Bartycką i kino zaliczyliśmy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 a dziś to nawet i Bartycką i kino zaliczyliśmy:yes: lepiej pisz po co Bartycka! i na czym byliście w kinie To co? Po niedzieli? pon? wt? będę już miała deseczki w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 lepiej pisz po co Bartycka! i na czym byliście w kinie To co? Po niedzieli? pon? wt? będę już miała deseczki w łazience mi najlepiej po niedzieli:yes: Monia listwy orac kupowałam do dolnej łazienki i szukałam katalogów Marburga, żeby tapety na żywo zobaczyć a w kinie z koleżankami byłyśmy na Jane Eyre, na Baby wybieramy się z małżem w niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 co to są*listwy orac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 dziś to nawet i Bartycką I mnie nie odwiedziłaś monia, ja bez kurczk planowałam, bo mój mąż nie jada:roll: (wiem, on jednak dziwny jest:Lol2: sama widzisz jak z nim ciężko mam;)) Ale ja do risotto i makaronów dodaję pierś robioną na parze - moim zdaniem taka najlepiej się do tego nadaje:yes: Próbowałaś? (kogo ja pytam? Na 100% próbowałaś No to przyszły tydzień... co nam pozotało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 tak ale odradzali pierwszy lepszy (mialas farta:)) bo mozna niezle wlosy zjarac, jak sie nie ma pojecia o tym:eek: Mezusiowi tez mowilam-zgadnij, co doradzil,biorac pod uwage, ze wygralam Go w totka i podpowiem, ze Twoj i Moni powiedzialby to samo:D no wlasnie...ale poczekam i zrobie u siebie.;)dzieki jeszcze raz. Zajrzyjcie z Monia do mnie, co?Trza mi Waszej rady, co do umywalki:D Olcia, odpowiem u siebie, żeby nie zaśmiecać moni podwórka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 oj Baby mogą być. dzień świra i adaś byli lepsi:) film rzeczywiście mało dynamiczny. ale....obejrzeć trzeba. trochę prawdy w nim jest i dziewczyny noście sukienki:wave: a ja już czekam na Imprezę integracyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 a ja już czekam na Imprezę integracyjną Nie czekaj, tylko dołącz A impreza integracyjna to już była, już 2 razy nawet, jakbym policzyła swoje to i z 5 by się*zebrało, bo z Rasią, Lidzią, Pasią, Anulą, Tofee, ADK, Balbiną, Nitką nawet Ale integracji nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 20.10.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 a ja już czekam na Imprezę integracyjną monika996, przyjedziemy z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Nie czekaj, tylko dołącz A impreza integracyjna to już była, już 2 razy nawet, jakbym policzyła swoje to i z 5 by się*zebrało, bo z Rasią, Lidzią, Pasią, Anulą, Tofee, ADK, Balbiną, Nitką nawet Ale integracji nigdy za wiele hi , hi taki film będzie:rotfl: ale z wami tez bym sie pointegrowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts