monsanbia 09.06.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A na zbijaniu do kupy starych drewnianych mebli Wuj się zna? Pilnie potrzebuję Złotej Rączki do mebli. Cześć Monia. Na takich rzeczach to już w ogóle (mam na myśli - jak najbardziej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.06.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Hej! Potrzebuję pomocy i doradztwa Mam w salonie zaprojektowane wstropowe podwójne oczka. Nie jestem przekonana czy w salonie będą dobrze wyglądać. Takie same będą w kuchni i nie wiem czy chcę je powielać w salonie. Chyba wolałabym nie Pokażę jak to teraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 10.06.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 To i ja ustawię się w kolejkę po numer do Big Wuja:-)Mogę spokojnie czekać, bo jestem jeszcze przed tynkami...Taka złota rączka to prawdziwy skarb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.06.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 A ja myślę czy zamiast tego na suficie nie rozłożyć czegoś takiego. Kolor we wszystkich przypadkach biały Powiedzcie co o tym myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 10.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Hej! Potrzebuję pomocy i doradztwa Mam w salonie zaprojektowane wstropowe podwójne oczka. Nie jestem przekonana czy w salonie będą dobrze wyglądać. Takie same będą w kuchni i nie wiem czy chcę je powielać w salonie. Chyba wolałabym nie Pokażę jak to teraz wygląda [ATTACH=CONFIG]60418[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]60419[/ATTACH] A jaki chcesz efekt uzyskać? Bo wyglądają industrialnie, niezbyt przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.06.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mnie się zamiast oczek (dość długo musiałam myśleć zanim przeładowałam co to) bardziej podobają lampki na zdjęciu nr 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Na takich rzeczach to już w ogóle (mam na myśli - jak najbardziej) Koniecznie muszę do Ciebie zadzwonić! Już piszę na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.06.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ja ostatnio jestem przeciwna wszelkim oczkom wstropowym poza kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.06.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 No widzicie! Dobrze że mi intuicja podpowiada, żebym tak łatwo nie ulegała wizji projektantki. Od początku mi się one tam nie widzą. Niby te techniczne nowoczesne też są chłodne, zimne i takie biurowe, ale jakoś tak ciekawiej chyba wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Hej! Potrzebuję pomocy i doradztwa Mam w salonie zaprojektowane wstropowe podwójne oczka. Nie jestem przekonana czy w salonie będą dobrze wyglądać. Takie same będą w kuchni i nie wiem czy chcę je powielać w salonie. Chyba wolałabym nie Pokażę jak to teraz wygląda [ATTACH=CONFIG]60418[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]60419[/ATTACH] Ja bym nie dziabała więcej sufitu. Utrzymaj prostotę i minimalizm. Lampy są zaprojektowane w bardzo dobrych miejscach. Jednego tylko nie rozumiem: zwisu nad stołem i za nim potrójnej lampy? Co chowasz za stołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.06.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ja bym nie dziabała więcej sufitu. Utrzymaj prostotę i minimalizm. Lampy są zaprojektowane w bardzo dobrych miejscach. Jednego tylko nie rozumiem: zwisu nad stołem i za nim potrójnej lampy? Co chowasz za stołem? Najchętniej ten sufit w salonie bym zostawiła gładki, no ale coś tam przecież musi świecić Nie będzie tej lampy za stołem. Ona tam też*jest niepotrzebna Za stołem w jadalni jest taka komoda wymyślona przez projektantkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.06.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 I celem uściślenia - tej wnęki też nie będzie (w jadalni nad sufitem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ale sufity będą obniżone po całości, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.06.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 12.06.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) monsanbia, a co to za lampki 3 i 4? Ja znowoz mam u siebie w projekcie 12 takich lampek: http://www.lampy-lux.pl/photo/530604810P0.jpg Mi znowoz leżądrednio wiec szukam alternatywy Ja lubię takie wstropowe jak u Ciebie. Z ciekawości - dlaczego podwoeszasz cały sufit? Edytowane 12 Czerwca 2011 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.06.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ach, z tymi światłami jest wielki kłopot. Jak dla mnie to większość wygląda zbyt nowocześnie. Jak dla mnie światła (czy raczej oprawa) musi bć ozdobą a nie tylko czymś świecącym.Mam raczej prosty sufit (elementy podświetlenia liniowego) i reflektorki kryształowe. Jest ich mało więc myślę, że bardziej ozdobią a nie oszpecą sufit.coś takiegohttp://images47.fotosik.pl/924/315b480a1e0878f8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.06.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Witam się po weekendzie. Strasznie był on leniwy i wcale nie zebrałam sił na działanie. Nie wiem co się dzieje, ale nic mi się nie chce Sheenaz, te lampy, to 3 - AQUAFORM Ceres puszka (270pln) jest jeszcze Ceres z płytką (232pln) 4 to AQUFORM Ares 70 płytka (260pln) Jak chcesz sobie je pooglądać ze szczegółami, to znalazłam je tu http://www.skleposwietleniowy.pl/oprawy-nasufitowe-lampy-reflektorowe-c-6_121_116_16.html Podwieszam cały sufit, bo mam oczka wstropowe w kuchni. Kuchnia polączona z jadalnią, nie chcę uskoku. jadalnia z holem, w holu będzie w suficie podwieszonym pleksi z ledem w środku, a solon - bo w tej chwili mamy 6 m do samej więżby (nad salonem nie ma styropu) ... edit - "styropu" ... cokolwiek to jest Kurczę, nie wiem co zrobić z tym oświetleniem Edytowane 13 Czerwca 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.06.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A u nas postępy Mamy wreszcie bramę (czekała na swoją kolej od października ub.r.) No i kotłownia się tworzy. Płytki zawdzięczam Myszonikowej (dzięki mamcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No proszę i ujrzałam "moją" fridę najpierw na Twojej ścianie:) U mnie tempo prac takie, że pewnie jeszcze sobie poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.06.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ja będę miała tak samo ze "swoją" podłogą w garażu Ujrzę u mikiady To wujek narzucił takie tempo, przyjechał, zapytał gdzie materiał i ruszył z kopyta. Ja w szoku bo zupełnie nie spodziewałam się już tego etapu Muszę skądś wykombinować 0,4m3 betonu do zalania dziury którą sobie w garażu zostawiliśmy na osadzenie odpływu liniowego. Nikt nam nie chce tyle podwieźć (bo wiadomo że to przy okazji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts