e-mól 20.10.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Mi placuszki piekły się dużo dłużej, wyszły wilgotne w środku, nie wiem jak z proporcjami, bo nie widomo ile tej cukini, rozrzut wagowy może być spory, ale i tak pycha ja z bałkańskim i "łosiem" robiłam fajne zestawienie, ale następnym razem spróbuję raczej smażone, niech się kalorie pocałują Do sałatki surimi się rąbnęłam i dałam pietruszkę nie koperek, pycha z pietruszką, w mojej wersji jeszcze paprykę czerwoną dawałam, i ładnie wygląda i chrupie i ja uwielbiam paprykę, zatem pozostanę przy wersji z pietruszką i papryką, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.10.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Zuzanko, melon koło mnie parę kroków, jeśli nie pomyliłam, ale na bank o tego Ci chodzi wiem, wiem to ten zajefajny sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.10.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 monika996, przyjedziemy z Krakowa No to wpadajcie dziewczyny po weekendzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Uff, wróciłam. Ale tylko na chwilkę. Zaraz znów muszę*wyjść Wycieczka Ursynów-dom-Raszyn-Janki-Bartycka-dom-Ursynów wykończyła mnie tak, że nie miałam siły sobie zrobić*herbaty nawet Ale za to zobaczcie co dziś mogłam podziwiać :cool: bez komentarza Tak ładnie nam panowie Łukasza domek posprzątali i zabezpieczają przed malowaniem Wreszcie nie mamy w domu ogólnie panującego burdello i można bez popadania w depresję wejść, popatrzeć i pooddychać domem A to "opakowania" mieszaczy. Mąż założył na chwilę. Coraz lepiej ta nasza kotłownio-pralnia wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Cudne deseczki:wave: to kiedy malowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ekstra ta podłoga wygląda:wave:I zazdroszczę, Ci tego porządku:rolleyes: Ja jak wchodzę do siebie, to zawsze się zastanawiam, czy inni też tak mają, czy ja na najwiekszych burdelarzy trafiam ehhhh:roll: A nawet nie chcę wiedzieć co się tam dzieje teraz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No to wpadajcie dziewczyny po weekendzie! sluchajcie może kiedyś. baaaardzo chetnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Uff, wróciłam. Ale tylko na chwilkę. Zaraz znów muszę*wyjść Wycieczka Ursynów-dom-Raszyn-Janki-Bartycka-dom-Ursynów wykończyła mnie tak, że nie miałam siły sobie zrobić*herbaty nawet Ale za to zobaczcie co dziś mogłam podziwiać [ATTACH=CONFIG]80295[/ATTACH] :cool: bez komentarza Tak ładnie nam panowie Łukasza domek posprzątali i zabezpieczają przed malowaniem [ATTACH=CONFIG]80296[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]80297[/ATTACH] Wreszcie nie mamy w domu ogólnie panującego burdello i można bez popadania w depresję wejść, popatrzeć i pooddychać domem A to "opakowania" mieszaczy. Mąż założył na chwilę. Coraz lepiej ta nasza kotłownio-pralnia wygląda [ATTACH=CONFIG]80294[/ATTACH] już chcę zobaczyć wszystko po białym montażu:) Monia nie możesz się pośpieszyć! kiedy wy planujecie się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 I zazdroszczę, Ci tego porządku:rolleyes: Ja jak wchodzę do siebie, to zawsze się zastanawiam, czy inni też tak mają, czy ja na najwiekszych burdelarzy trafiam ehhhh:roll: A nawet nie chcę wiedzieć co się tam dzieje teraz:lol2: Magda, żebyś Ty widziała co się u mnie działo jeszcze tydzień temu to byś*nie uwierzyła. W pewnym momencie byłam tak przybita, że broniłam się rękami i nogami żeby nie musieć tam jechać. A tu panowie wpadli z gigantycznym odkurzaczem, wszystko pięknie wyodkurzali i zaczęło się robić przyjemnie. Mam nadzieję że tamte czasy już nie wrócą Dzięki dziewczyny, mnie podłoga podoba się baaaaaaardzo. A jeszcze będzie wykańczana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.10.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wow! deseczki cudne... ja się już gotowych łazienek doczekać nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 już chcę zobaczyć wszystko po białym montażu:) Monia nie możesz się pośpieszyć! kiedy wy planujecie się wprowadzać Myśleliśmy, że uda nam się do końca roku, ale mąż (główny optymista w rodzinie) twierdzi, że w ogóle tego nie widzi, a kolega ostatnio wpadł i przepowiedział maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wow! deseczki cudne... ja się już gotowych łazienek doczekać nie mogę... Mam nadzieję, że Zbyszek wróci zaraz po deskach i dokończy wszystko. Poszedł już na inna budowę i pewnie nie będzie mu sia łatwo stamtąd wyrwać Smutno mi się zrobiło kiedy składał dziś*wszystkie swoje graty i odjeżdżał Wyjątkowo fajnie się z nim współpracowało (pamiętacie jak panikowałam i narzekałam kiedy przyszedł?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.10.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Co Ty wypisujesz, przecież masz już podłogi, kuchnię, łazienki prawie otowe, na co czekac do maja?????? Ułożenie parkietów to 3 dni. Super podłoga w łazience. Też taką chciałam, ale jakoś nie wyszło. Przez podłogówkę chyba... Nie pamiętam już dlaczego. Po zaolejowaniu będzie CUDNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 monia ten kolega to głupoty mówi:cool: pewnie po podłogach mozna już mieszkać, aha ty jeszcze drugie malowanie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Super podłoga w łazience. Też taką chciałam, ale jakoś nie wyszło. Przez podłogówkę chyba... Nie pamiętam już dlaczego. Po zaolejowaniu będzie CUDNA! Jak posłuchałam męża kiedy ostatnio pokazywał komuś naszą*podłogę do pokoi dzieci i gabinetu (warstwowy jesion), i opowiadał że to niby się nadaje na podłogówkę (bo on jest mega przeciwnikiem drewna na ogrzewaniu) to zachodzę w głowę jakim cudem zgodził się*na tę podłogę w łazienkach .... aha - wiem. Przecież on wciąż twierdzi, że będę to za rok sama zrywać*i kłaść płytki tfu tfu tfu Ania. Nas jeszcze czekają*gładzie i malowanie. I nadal elewacja nie ruszona. Nie wiem kiedy oni zrobią tę podbitkę i otynkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 monia ten kolega to głupoty mówi:cool: pewnie po podłogach mozna już mieszkać, aha ty jeszcze drugie malowanie:cool: Pierwszego jeszcze nie mam, i gładzie robimy przecież w końcu jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Monia cudnie ten teak wygląda. Niesamowicie ociepla wnętrze i człowiek już ma ochotę na boso tam pobiegać ... Drewno niesamowicie udomawia wnętrza jak jakiś magiczny dzynks . Ja myślę że grudzień zupełnie niezagrożony ... chyba że na meble będziecie chcieli czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Zrobilam sos szpinakowy z lazurem, pycha, choc bez cytryny bo mi sie w aucie zostala a auto kawalek od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ja też mam ochotę na ten sosik. ja dzis cycki z serkiem kozim. wyciekł co za kucharka ze mnie. syn narzekał ,że za suche. coś ostatnio mi nic nie wychodzi. ciasto i tagiatelle wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wy tu o przepisach, a ja właśnie zjadłam kolację i przyszłam powiedzieć co robię, kiedy z poprzedniego dnia zostanie mi gorgonzoli (lazura) i śmietanki z sosu szpinakowego Szparagi w sosie serowo-śmietanowym Słoik długich szparagów kawałek sera z niebieską*pleśnią śmietanka słodka 18% (jakieś 100ml) sok z cytryny sól, pieprz młotkowany płatki parmezanu Do rondelka wrzucić ser, podgrzać, zalać śmietaną, zagotować i rozprowadzić*ser, dodać sok z cytryny, sól, wrzucić*szparagi, zagrzać, wyłożyć na talerz, posypać pieprzem młotkowanym i wiórkami parmezanu Za dużo sosu u mnie, albo za mało szparagów, ale mąż wyjada zawsze bagietką*i jeszcze mu brak, więc trudno że tak wygląda Moni, jak to suche? Moje wychodzą właśnie wilgotne i delikatne. Daje dziecku, i ładnie zjada. Suche by miądliła. A wypłynął bo pewnie miał którędy Marta, cieszę się że smakowało. Następnym razem dodaj cytrynę będziesz miała porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts