monsanbia 20.10.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Monia, spojrz na to wyznanie milosci do Twojej podlogi (ponizej wklejonych fotek) i sie zlituj i napisz co nie co na ich temat... WHAT???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No cudnie! Ty już masz prawie gotowe łazienki! Jeszcze przede mną się wprowadzisz, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Monia, a myslalam ze z nas dwoch, to ja jestem wiekszy zakret:lol2:nie zauwazylas mojego posta -pod fotkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Moniu, droga Moniu...powiem tak: podloga w lazience ......................................................................................................ja pierdziu...zatkalo mnie....wiec nic nie napisze:yes: co do fotki z jedzonkiem....jestes okrutna... Monia, napisz mi cos o tej Podłodze (przez duze P), plis. Jaka nazwa, grubosc...nie wiem...wzor??no nie wiem, wszystko co jeszcze trzeba wiedziec przed kupnem identycznej:lol2: (tez bede miec teak w wc i tez podlogowka aha i tez bez aprobaty Mezusia:D) AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, dobra juz wiem Napisałaś posta tuż przede mną i go nie zauważyłam Podłoga to TEAK, grubość 15 (albo 14) nie wiem jakie Duch w końcu kupił. Wymiary 70x30-60 No i tak Będzie teraz wycyklinowana i zaolejowana, tylko sobie musi poleżeć No bo że co to Teak, to chyba wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No cudnie! Ty już masz prawie gotowe łazienki! Jeszcze przede mną się wprowadzisz, zobaczysz! Ania! Uwieliam CIĘ! Serio!!! Ty to masz dowcip Kuchnia na 15-go listopada, jeśli się wyrobimy z gładziami i malowaniem. Podłoga jakoś w międzyczasie A kiedy mi dom wyCaparolują??? ehhhh Ale fajnie, mów mi tak, maj odchodzi w niepamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 i teraz tez napisalysmy razem:lol2: u mnie tez bedzie ok 14/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Pięknie, sama nie wiem które połączenie mi się bardziej podoba. A jak zabezpieczyliście łączenie z kabiną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Monia, a myslalam ze z nas dwoch, to ja jestem wiekszy zakret:lol2: Jeszcze się*przekonasz jaka ja jestem zakręcona Czasami jak wiatraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Pięknie, sama nie wiem które połączenie mi się bardziej podoba. A jak zabezpieczyliście łączenie z kabiną? Mnie się bardziej podoba łazienka biała Jest taka czysta, elegancka Ta ciemna wyszła taka jakaś pogmatwana. No ale cóż, nie można mieć dwóch takich samych łazienek. A jak chciałam brać do ciemnej same grafitowe płytki to się*K krzywił. Odpuściłam. Teraz już*po ptokach Za małe prysznice zrobiłam Na łączeniu z kabiną*jest korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.10.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Nie marudz, piekne sa obie:)W tym ich urok, ze kazda inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 :lol: A tam ktoś*sobie położył kawałek płyty gk Gruchnęła mi dziś przy robieniu zdjęć aż wyskoczyłam pod sufit (sama byłam w pustym domu wieczorem) Magda, jest dylatacja. Tylko, że parkiet wchodzi pod płytki. Tak się robi ah ah, to pięnie jest to zrobione:yes: Żadnych szczelin nie widać a z tą półką to już myślałam, że jakiś przeoryginalny pomysł macie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 a z tą półką to już myślałam, że jakiś przeoryginalny pomysł macie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wypucujesz czarną, wyolejujesz drewienko i nabierze klasy, jeszcze będziesz do niej wzdychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wypucujesz czarną, wyolejujesz drewienko i nabierze klasy, jeszcze będziesz do niej wzdychać. Mówisz??? Ty wiesz jaka ona jest usyfiona? Ten gres ma takie wżery, że jak myłam kiedyś komuś, żeby pokazać jak wygłada, to ... końca nie było widać Nie wiem jak ja to domyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A mi się chyba ciemniejsza bardziej widzi ale ja ku mrocznym klimatom się bardziej skłaniam (może dlatego że całe życie moja mama musiała mieć wszystko JAaaaaaaaaaaSNE). Do tego to właśnie ciemna wydaje mi się bardziej elegancka i taka ja wiem ... szlachetna . Za to "prążkowanej" płytki nie zazdroszczę, nie będzie to najmilsze do mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A mi się chyba ciemniejsza bardziej widzi ale ja ku mrocznym klimatom się bardziej skłaniam właśnie ciemna wydaje mi się bardziej elegancka i taka ja wiem ... szlachetna . Miłością bezwarunkową Cię kocham ... co tam prązki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.10.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 http://images37.fotosik.pl/1126/cb6438afbc4d532cmed.jpg Ale śliczna ta mozaika To chyba jest dokładanie taka, jak mi się podoba ona ma kosteczki z kamienia i szkła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ale śliczna ta mozaika To chyba jest dokładanie taka, jak mi się podoba ona ma kosteczki z kamienia i szkła? Dzięki! To jest Basiu Dune Orion Sporo mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ślicznie teakowa podłoga wyszła ja też nie zajarzyłam, że to do dwóch łazienek miała iść niemniej jednak wyszło super i na pewno będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.10.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ania! Uwieliam CIĘ! Serio!!! Ty to masz dowcip Kuchnia na 15-go listopada, jeśli się wyrobimy z gładziami i malowaniem. Podłoga jakoś w międzyczasie A kiedy mi dom wyCaparolują??? ehhhh Ale fajnie, mów mi tak, maj odchodzi w niepamięć Monia to może wigilię urządzisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts